Ivana_G akoželiš što prirodnije, preporučam vlažne maramice water wipes, ali ne violetine nego baš originalne water wipes (malo jesu skuplje ali jedine bez dodataka nekih) a za kremu za guzu traži u ljekarni njihovu - nama je patronažna preporučila jgl kao najmanje zlo ali farmaceutkinja jedna mi je rekla da je najbolja neka njihova još, jer ima manje konzervansa od jgla. Za kupanje čisto bademovo ulje. Što se tiče gelova za tuširanje i šampona i kremice za tijelo, mislim da ništa nije idealno po sastavu. Ja sam uzela mustelu, ranije spomenuta farmaceutkinja mi je preporučila uriage, ali mislim da je sve to tu negdje. Možda ima nešto prirodno i od ovih jeftinijih brendova ali ja to nisam ni gledala pa ne znam…
Melem osim što nikako nije prirodan kao što se reklamira, baš ga i ne hvale mame. Vlažne maramice su navodno bezveze. A opet, i sve ovisi kaj će tvojoj bebi pasati…
Slažem se, s tim da mi se weleda iskreno čini najbolja po sastavu, a šamponi i gelovi ionako ne trebaju bar prvih 6 mjeseci. ali dosta hvale i mustelu, mislim da je dobra ona.
violetine water maramice isto imaju parfema , a sad sam vidjela da se i pampers reklamira nekim vodenima. ja imam averziju prema pampersu pa neću ni probavati. Nek javi netko od cura ako kupi
Ja sam uzela Water Wipes (te originalne sto MareiKate spominje), Mustela kupku (ali ne mislim je odmah koristiti), za tjemenicu i Cold kremu za lice. Za pelensko podrucje sam uzela malu JGL i tu neku ljekarnicku vulgaris koju bas prave na licu mjesta.
Luka ❤
Potpisujem MareiKate i AllieH. Tako cu i ja, s tim da mi je dosta ljudi savjetovalo da na pocetku koristim domace maslinovo, a ne bademovo. Cak mi je zena u TerraOrganicu (koji prodaje bas bademovo) rekla da je za pocetak bolje maslinovo.
E super! Domace maslinovo i mislim koristiti jer njega uvijek i imamo kuci, tako da nema potrebe da posebno kupujem bademovo.
Luka ❤
Ja sam od kozmetike za sad uzela Mustela Cold kremu, imam domace maslinovo ulje, ali imam i Afroditino bademovo. Imam uzorak La roche posay Cicaplasta kojeg svi hvale, ali mislim jos uzeti Pavlovicevu u ljekarni pa nek se nađe. I to je za sad to...pelene sam uzela pampers premium za pocetak, Violetine water wipes, a imam i Pampers sensitive neke sto se u dm-u dobiju u trudnickom paketu. Jedino sam u dvojbi sto uzeti za bradavice-Purelan mast ili PlanT uljni serum za kojeg cujem same pohvale (kao i za Mamine kapi)
url=https://lilypie.com]
Jel moze neki popis? Posto ja jos nista nemam a tila bi isto sto prirodnije nesto. Doslovno od a do ž sve od kozmetike 😅
Jedino sto imam je bademovo ulje koje koristim protiv strija i mislim da cu u tome i bebu kupati jer mi je stvarno super
Jel moze neki popis? Posto ja jos nista nemam a tila bi isto sto prirodnije nesto. Doslovno od a do ž sve od kozmetike 😅
Jedino sto imam je bademovo ulje koje koristim protiv strija i mislim da cu u tome i bebu kupati jer mi je stvarno super
pa i ne treba ti za pocetak nista vise od ovog sto smo napisale...kupas u par kapi ulja, kremica za guzu i vlazne. Nek se jave iskusne mame koje ce bolje od nas prvorotki znati sto je potrebno, a sto visak...ja sam malo razuzdana pa unaprijed kupim nesto sto mozda necu ni trebati. E da, treba ti za njegu pupka-sterilne komprese, tyrosur prasak i octanisept
url=https://lilypie.com]
Ja sam od kozmetike za sad uzela Mustela Cold kremu, imam domace maslinovo ulje, ali imam i Afroditino bademovo. Imam uzorak La roche posay Cicaplasta kojeg svi hvale, ali mislim jos uzeti Pavlovicevu u ljekarni pa nek se nađe. I to je za sad to…pelene sam uzela pampers premium za pocetak, Violetine water wipes, a imam i Pampers sensitive neke sto se u dm-u dobiju u trudnickom paketu. Jedino sam u dvojbi sto uzeti za bradavice-Purelan mast ili PlanT uljni serum za kojeg cujem same pohvale (kao i za Mamine kapi)
Ja sam Purelan uzela i super mi je bio prvih cca tjedan dana dok se bradavice nisu navikle na dojenje. Poslije nisam imala uopće potrebe mazati. Za kupanje maslinovo, guza jgl, violetine water vipes imam za noćna presvlačenja, inače topla voda i blazinice. Za pupak smo samo octenispet jednom dnevno koristili (pupak otpao 9.dan).
Sortiraj odgovore
Najstariji