Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    14. Prosinac 2018. 21:24

Meni je 13.1 termin, po zm, ja znam da je ranije jer sam vodila tablicu pl dana i znam tocno kada sam se seksala, ne bitno, ako se racuna po zm kao sto racunaju doktori meni je 13.1 i nikada nije po uzv netko nesto dr govorio jer su to razlike za tj, dva, tri ovisi i kolika je trudnoca na kojem uzvu, sto je trudnoca veca teze je ustvari ista tocno izmjerit.. kaj se tice bolova 🙄🙄🙄 gotova sam, udarci su ono fakat, fakat bolni, menstrualni bolovi, kicma, mjehur itd, itd, a eto me u 36tt trece trudnoce.. tako da ako te fakat sve probija i osjecas se rastavljeno, mozda je doslo do kasnije oplodnje pa fakat i jesi 36tt

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    14. Prosinac 2018. 21:31

pepillu

Meni je termin isto kao službeni termin 27.1 a po ultrazvuku 18.1 al to mi nije moj gin rekla nego ovaj dok u zg kad sam bila na 4D. Sad ko ce znati 😂 al i meni su počeli lagano vec ti menstrualni bolovi.. pa sad cemo vidit sto ce bit😅

Znači i ti imaš već te neke bolove... Ja sam ih do sad imala možda jednom u dva tjedna nakon nekog napora ili duljeg stajanja. Ali sad vidim da više nisu povezani sa aktivnosti nego sami od sebe dođu, neku večer su me probudili usred noći 🙄

MareiKate
    14. Prosinac 2018. 21:39

mmama2

Meni je 13.1 termin, po zm, ja znam da je ranije jer sam vodila tablicu pl dana i znam tocno kada sam se seksala, ne bitno, ako se racuna po zm kao sto racunaju doktori meni je 13.1 i nikada nije po uzv netko nesto dr govorio jer su to razlike za tj, dva, tri ovisi i kolika je trudnoca na kojem uzvu, sto je trudnoca veca teze je ustvari ista tocno izmjerit.. kaj se tice bolova 🙄🙄🙄 gotova sam, udarci su ono fakat, fakat bolni, menstrualni bolovi, kicma, mjehur itd, itd, a eto me u 36tt trece trudnoce.. tako da ako te fakat sve probija i osjecas se rastavljeno, mozda je doslo do kasnije oplodnje pa fakat i jesi 36tt

Vidjet ćemo šta će biti, ali da sam rastavljena sva, jesam, ne umišljam. 
    Iako, i da je moj termin točan, ovaj 27.1., 2 tjedna u nije neka jako velika razlika, moguće je možda i da mene već u 34 TT peru ti problemi. Pogotovo ako je beba veća možda je i moguće da me već sad sve boli... Al tako do termina dogurat, jadan muž samnom 🙈🙈

• Neda30
    14. Prosinac 2018. 21:47

MareiKate

mmama2

Iako, i da je moj termin točan, ovaj 27.1., 2 tjedna u nije neka jako velika razlika, moguće je možda i da mene već u 34 TT peru ti problemi. Pogotovo ako je beba veća možda je i moguće da me već sad sve boli… Al tako do termina dogurat, jadan muž samnom 🙈🙈

Mogu i ja da se nadovezem na te bolove. S obzirom da smo tu negdje, druga trudnoca mi je..nasjecam se sam imala ovako izrazene bh kontrakcije u prvoj...bas su me sinoc 2 sata drzale, onda popustilo i evo danas dobro sve.
    Ja mislim da je sve to normalno i da se tijelo priprema na svoj nacin😊

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

• Neda30
    14. Prosinac 2018. 21:48

Ana super za 2+ 😍

pepillu
    14. Prosinac 2018. 22:14

Ja sam se trudila “pratit” svoje plodne al ne bas uspjesno jer imam dosta neredovite cikluse tako da ne znam po kojoj računici bi mjerila za porod 😂 

Da da, uhvate me par put tjedno te menstrualne bolove al ne traju mi dugo.. Tako da se ja ne osjecam jos rastavljeno 😂 al me stvarno živcira vec npr to sto se osjecam kao kit, ne mogu se sagnit itd. 
    Sto se tice bh kontrakcija, ne mogu ih prepoznat ili ih nemam 😂

MareiKate
    14. Prosinac 2018. 22:16

Neda30

MareiKate

mmama2

Iako, i da je moj termin točan, ovaj 27.1., 2 tjedna u nije neka jako velika razlika, moguće je možda i da mene već u 34 TT peru ti problemi. Pogotovo ako je beba veća možda je i moguće da me već sad sve boli… Al tako do termina dogurat, jadan muž samnom 🙈🙈

Mogu i ja da se nadovezem na te bolove. S obzirom da smo tu negdje, druga trudnoca mi je..nasjecam se sam imala ovako izrazene bh kontrakcije u prvoj…bas su me sinoc 2 sata drzale, onda popustilo i evo danas dobro sve.

Očito da je to sve normalno. Mene eto iznenađuje da je tako rano krenulo u ovom intenzitetu. Možda mi za tjedan dva opet bude mi lakše, trudnoća je nepredvidiva 😁 trenutno bih samoj sebi dala orden što sam prije 2 tjedna sve pripremila i oprala i za sebe i bebu, da sad moram to radit, mogla bi samo gledati i plakat 🙈

• Neda30
    14. Prosinac 2018. 22:35

MareiKate

Neda30

MareiKate

mmama2

Mogu i ja da se nadovezem na te bolove. S obzirom da smo tu negdje, druga trudnoca mi je..nasjecam se sam imala ovako izrazene bh kontrakcije u prvoj…bas su me sinoc 2 sata drzale, onda popustilo i evo danas dobro sve.

Očito da je to sve normalno. Mene eto iznenađuje da je tako rano krenulo u ovom intenzitetu. Možda mi za tjedan dva opet bude mi lakše, trudnoća je nepredvidiva 😁 trenutno bih samoj sebi dala orden što sam prije 2 tjedna sve pripremila i oprala i za sebe i bebu, da sad moram to radit, mogla bi samo gledati i plakat 🙈

Hahaha... a ja opet skroz opusteno, sve kontam ima vremena, nista jos nisam pocela prati, imam nesto kupljene nove robice, nesto sto sam sacuvala od starije kćerke..Planiram od sljedece sedmice polako krenuti☺

• Neda30
    14. Prosinac 2018. 22:39

Nego imam pitanje..Hemoroidi?!? Nadam se da nije "tabu" tema...
    U prosloj trudnoci su mi se pojavili nakon poroda i bili su mi gori nego sama rana...a sad vec primjecujem da se javljaju. Kako se vi nosite sa tim, kako ih drzite pod kontrolom🤔🙄sta koristite kao alternativnu terapiju?

mmama2
    14. Prosinac 2018. 22:59

Neda30

Nego imam pitanje..Hemoroidi?!? Nadam se da nije "tabu" tema…
    U prosloj trudnoci su mi se pojavili nakon poroda i bili su mi gori nego sama rana…a sad vec primjecujem da se javljaju. Kako se vi nosite sa tim, kako ih drzite pod kontrolom🤔🙄sta koristite kao alternativnu terapiju?

Nakon prvog poroda nista, nakon drugog jedan manji, tusiranje hladnom vodom i lagana hrana, puno vode..probaj kada obavljas nuzdu noge nekako dici na nesto jbg da nije pritisak 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.