Ja sam od svakog dosad doktora čula da je termin od 38 do 42.. tako da se toga držim. Zato se i doda ta 2 tjedna na kraju, jer i to spada u termin. a ne samo do 40og tjedna.
Tako da stvarno ne kužim kako sa 35 biti u terminu?
Ma 36
Opet, ni sa 36, al dobro.
Curke koristi li koja od vas/ planira koristiti/probati melem baby proizvode???
Ja ne, nisam bas odusevljena sastavom, ne kuzim na koju foru se promoviraju kao prirodni. 😏
Luka ❤
Ja ne, nisam bas odusevljena sastavom, ne kuzim na koju foru se promoviraju kao prirodni. 😏
A šta je po tebi prihvatljivo? Doduse, ja se u te sastave ne razumijem puno pa ne znam... 🤔
37+0+...
otkad je svijeta i vijeka i medicine...
37.,38.,39.,40.tjedan čine zadnji mjesec u mjesecu od 4 tjedna
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
A šta je po tebi prihvatljivo? Doduse, ja se u te sastave ne razumijem puno pa ne znam… 🤔
Ja ću se isto složiti sa Allie, gledala sam sastav, nikakav je, ima paraffina,i to na prvom ili drugom mjestu, mineralna ulja, što nikako nije za dječju kožu... Ima kvalitetnijih proizvoda dosta.
Ivana_G ako želiš što prirodnije, preporučam vlažne maramice water wipes, ali ne violetine nego baš originalne water wipes (malo jesu skuplje ali jedine bez dodataka nekih) a za kremu za guzu traži u ljekarni njihovu - nama je patronažna preporučila jgl kao najmanje zlo ali farmaceutkinja jedna mi je rekla da je najbolja neka njihova još, jer ima manje konzervansa od jgla. Za kupanje čisto bademovo ulje. Što se tiče gelova za tuširanje i šampona i kremice za tijelo, mislim da ništa nije idealno po sastavu. Ja sam uzela mustelu, ranije spomenuta farmaceutkinja mi je preporučila uriage, ali mislim da je sve to tu negdje. Možda ima nešto prirodno i od ovih jeftinijih brendova ali ja to nisam ni gledala pa ne znam...
Melem osim što nikako nije prirodan kao što se reklamira, baš ga i ne hvale mame. Vlažne maramice su navodno bezveze. A opet, i sve ovisi kaj će tvojoj bebi pasati...
Ivana_G akoželiš što prirodnije, preporučam vlažne maramice water wipes, ali ne violetine nego baš originalne water wipes (malo jesu skuplje ali jedine bez dodataka nekih) a za kremu za guzu traži u ljekarni njihovu - nama je patronažna preporučila jgl kao najmanje zlo ali farmaceutkinja jedna mi je rekla da je najbolja neka njihova još, jer ima manje konzervansa od jgla. Za kupanje čisto bademovo ulje. Što se tiče gelova za tuširanje i šampona i kremice za tijelo, mislim da ništa nije idealno po sastavu. Ja sam uzela mustelu, ranije spomenuta farmaceutkinja mi je preporučila uriage, ali mislim da je sve to tu negdje. Možda ima nešto prirodno i od ovih jeftinijih brendova ali ja to nisam ni gledala pa ne znam…
Melem osim što nikako nije prirodan kao što se reklamira, baš ga i ne hvale mame. Vlažne maramice su navodno bezveze. A opet, i sve ovisi kaj će tvojoj bebi pasati…
Super, hvala na savjetima 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji