Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    13. Prosinac 2018. 09:38

Jutro curee..mi odavno na nogama ali u poslu..mislim nes posla isla kupit neke stvari za vikend idemo u Liku u vikendicu..bas se radujem malo maknut i opustit...taman pijem kavu i picim dalje poslom...cisto da se javim drzite se vani je bass dosla zima bar u nass..lipo se ususkajte pazite mazite i cuvajte...velik pozdrav 😊😊😊

url=https://lilypie.com]

Majana
    13. Prosinac 2018. 10:22

Jutro cure 🙂
    Opet neko zatisje ode bice sve zamotane u dekice  vanoi je brrr❄️🌬️
    Mi bili na pregledu, ja zatvorena, ctg uredan, Lučia ima 2400g, sve super ja sretna do neba reka je da cemo sad svako 2 tjedna i da cak me pohvalia jer sam stala malo sa kilama u 3 tjedna pola kile sve skupa +13💪😊
    Ja evo pijem novalac cijelu trudnocu kks obe su mi bile super ne fali mi nicega, a ove prehlade sa dva skolarca i muzem koji radi sa ljudima znam da izbjec bas ne mogu😏 bitno da nema fibre 

Ptičica
    13. Prosinac 2018. 11:10

Pozdrav cure.
    Kako je lijepo doci i odmah naletjeti na lijepe vijesti s pregleda. Cestitam Majana, nek nam Lucia raste 🙂
    Pitale ste za moj carski. Trebala sam imat operaciju kicme u 7i mj., koja je zbog trudnoce odgodena. Ekstruzija pritisce lednu mozdinu, pa nije pametno riskirati sa trudovima. Ali bumo vidjeli 🙂 
    Zelim vam svima lijep i veseo dan!

_svjesna
    13. Prosinac 2018. 11:15

Majana odlicne vijesti s pregleda ❤️
    I ja pijem Novalac, ali sad cu promijeniti, poredila sam obicni Prenatal i Novalac, Prenatal ima vise svega u sebi. Cure su pisale za solgar razmotriti cu te.
    Od pocetka trudnoce sam uzimala Legofer za zeljezo, i uvijek je bilo na gornjoj granici, a sad zadnji mjesec sam uz njega uzimala Vitamin C od 1000mg sumeci, i na zadnjim nalazima od prije par dana zeljezo na gornjoj granici. 
    Viroza me jos ne prolazi, nikad nisam ovoliko dugo bolovala, sinoc sam morala kap Olyntha u nos uspricati jer je nemoguce da disem. Nadam se brzom olaksanju. 
    Cure su se dosta stisale, ne znam jel sad sve tipkaju na fejs grupi nakon svega sto je bilo, ak je tako da otvorim profil da se pridruzim? 🤷🏽‍♀️

Majana
    13. Prosinac 2018. 11:36

Hvala vam cure 😘
    pretpostavljam da su na fejsu, ni ja neman profil 😏
    Pticice nadam se da cete nac najbolju opciju za porod, nije za zezat se kad je kicma u pitanju 

Nunii
    13. Prosinac 2018. 11:53

Zadnji pregled kod moje doktorice 🥳
    Sad cekamo 19.12.
    Nadam se da je do onda vani. Inace svaka dva dana budem morala u bolnicu i tek onda se bude odlucilo za dalje.
    Pregledala me i rekla da ne bude to tak skoro. Mislim si super😂

Majana
    13. Prosinac 2018. 11:59

Nunii

Zadnji pregled kod moje doktorice 🥳
    Sad cekamo 19.12.
    Nadam se da je do onda vani. Inace svaka dva dana budem morala u bolnicu i tek onda se bude odlucilo za dalje.
    Pregledala me i rekla da ne bude to tak skoro. Mislim si super😂

A kad je lipo toplo u mame nije za zamirit ❤️ipak drzim fige da se pokrene prije nije lako iscekivat 🤞😘

pepillu
    13. Prosinac 2018. 12:12

Odlicno za preglede, nek se nastavi niz 😊 
    Prirodno ili carski nadam se da ce svi rodit na najbezbolniji i najlakši način 🤞🏽
    Da danas je opet neko zatišje :/ 

Mamica2
    13. Prosinac 2018. 13:58

Lijepe vijesti s pregleda, nek se samo tako nastavi
    Tuga me uhvati kad udjem na stranicu i vidim da satima nema postova ili u jedom danu samo 1 str ispisana a prije bi uvijek bilo masu, pretpostavljam da ste na fb
    Ne znam je li nas koji nismo od starta pisali nego citali iz prikrajka primate u veselu druzinu tamo ili ne

mmama2
    13. Prosinac 2018. 14:19

Mamica2

Lijepe vijesti s pregleda, nek se samo tako nastavi
    Tuga me uhvati kad udjem na stranicu i vidim da satima nema postova ili u jedom danu samo 1 str ispisana a prije bi uvijek bilo masu, pretpostavljam da ste na fb
    Ne znam je li nas koji nismo od starta pisali nego citali iz prikrajka primate u veselu druzinu tamo ili ne

Primamo sve al vjeruj tamo je jos tise nego tu :) ;)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.