Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    12. Prosinac 2018. 17:54

Moj savjet vam je educirat se dok stignete jos, nista ne uzimati unaprijed jer samo povecavate onaj osjecaj, a ha, ako ke uspije imam doma to i to za dati bebi, kada nemate nista onda se i potrudite vise.. inace bradavice su osjetljive u pocetku i dojenje, pogotovo prvorotkama bude neobicno, lagano neugodno ali je smije boljeti, to je jasni pokazatelj da je krivi hvat, polozaj itd.. danas je najlakse reci zeni da ima ravne bradavice ili uvucene, ustvari jako malo zena ima to tako da i te silikonske bradavice su zaista rijetko potrebne, a tesko ih se kasnije rijesit... neka kremica u pocetku ako je potrebno :) dojka se nikada ne prazni do kraja, osim ako iskljucivo izdajate, izdajanjem pogotovo do kraja dajete signal tijelu da proizvede toliko koliko ste izdojili, a ako je beba sisala prije toga to zaista nema smisla :/ 

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    12. Prosinac 2018. 17:58

Hvala mama2, svaki savjet je zlata vrijedan, sve upijam i pamtim, pogotovo od vas vec iskusnih mama ☺️❤️
    Vidis ja sam cijelo vrijeme do sada mislila da ako beba duze bude na siki, a do kraja je sve popapala, da ju treba ostaviti i da vuce u prazno jer tako mozgu salje signal da treba jos mlijeka, pa sam misila da isti princip funkcionise i ako se do kraja izdojis. Covjek uci dok je ziv 🤷🏽‍♀️

mmama2
    12. Prosinac 2018. 18:16

_svjesna

Hvala mama2, svaki savjet je zlata vrijedan, sve upijam i pamtim, pogotovo od vas vec iskusnih mama ☺️❤️
    Vidis ja sam cijelo vrijeme do sada mislila da ako beba duze bude na siki, a do kraja je sve popapala, da ju treba ostaviti i da vuce u prazno jer tako mozgu salje signal da treba jos mlijeka, pa sam misila da isti princip funkcionise i ako se do kraja izdojis. Covjek uci dok je ziv 🤷🏽‍♀️

Pa u principu dojenje je dr od izdajanja jer bebina slina igra veliku ulogu, i drugacije se mlijeko izvlaci itd.. bitno je bebi ponuditi dojku na zahtjev a priroda odradi dalje svoje

busybee
    12. Prosinac 2018. 18:36

Svjesna, ja sam otpocetka na Solgar prenatalima i stvarno su mi za svaku preporuku.
    Cijelu trudnocu sam zdrava (nadam se da se sad necu ureci) osim crijevne viroze ali to su doslovno svi oko mene imali i mislim da me nista nije moglo spasiti :D

pepillu
    12. Prosinac 2018. 19:05

To dojenje meni zvuci ka kvantna fizika 😂 mislim mozda glupo zvučim al kako znam kad tribam se izdojiti ili jeli uopce tribam, kad tribam masirati sisu,kako, kad mazati bradavice s cim... koju posluku porat, kome ? 😂. ja sam zamislila da svaki put kad beba zaplače ako nije sporka pelena da je stavim na sisu , jel to uopce ispravno? Valjda cu skužiti kad dode vrijeme 😅

m.girl6
    12. Prosinac 2018. 20:13

I ja sam na solgar prenatalima i magneziju pogotovo zbog kontrakcija jer smatram da se putem prehrane ne može unijeti dovoljno vitamina ni za sebe, a kamoli da beba uzme. 

Noa 💙

mmama2
    12. Prosinac 2018. 20:25

pepillu

To dojenje meni zvuci ka kvantna fizika 😂 mislim mozda glupo zvučim al kako znam kad tribam se izdojiti ili jeli uopce tribam, kad tribam masirati sisu,kako, kad mazati bradavice s cim… koju posluku porat, kome ? 😂. ja sam zamislila da svaki put kad beba zaplače ako nije sporka pelena da je stavim na sisu , jel to uopce ispravno? Valjda cu skužiti kad dode vrijeme 😅

Izdojit ces se kada osjetis kao sto Maggie pise, prenjapunjenost, budu tvde, bolne, jakooooo napete, sjajne itd, izdojis toliko da ta napetost popusti.. kada beba place, a suha je i cista das sisu da, njima je ona i hrana i pice i utjeha i sve u prvim danima ;) i to je sva mudrost

pepe1907
    13. Prosinac 2018. 00:22

Meni je taman ponestalo elebaby prije mjesec dana, pa sam odlučila da neću kupovati još jedno pakiranje, možda krenem sad sa elemama, nisam gledala sta ima u njima, a mg ne pijem vec neko vrijeme isto

Klikerica
    13. Prosinac 2018. 08:46

Ide li tko sljedeci tjedan u KB Merkur TA?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepillu
    13. Prosinac 2018. 09:33

Valjda to sve dode od samo onda, hvala svakako 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.