Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • m_rosie
    12. Svibanj 2025. 10:53

Timi95

Joj i meni je trbub iskocio, pogotovo kad jedem.. i to samo doljnji dio.. mene strah da se puno ne udebljam.. prosle trudnoce sam krenula sa 50kg i imala na kraju 73kg, a sad imam 59kg.. nadam se da nece vise od 73kg 🤣😆

I mene je strah da se previše ne udebljam (iako evo zasad još nisam) i da ne dobijem trudnički dijabates. Inače sam volila slatko, zadnjih dana mi se previše jede slatko  s tim da sam inače imala malo niži šećer, 3.8-4.0. Tamo na zadnjoj stranici trudničke knjižice piše da će osim ostale hrane previše mlijeka i voća biti uzrok prekomjernog debljanja  a svaki dan jedem i voće i mlijeko i jogurte - najviše toga i jedem  s tim da sam se jutros probudila, čini mi se kao malo mi natečeni prsti i malo sam teže stavila veru na prst. Za otprilike dvije ure mi je došlo na staro, pa evo ne znam 

miniii20
    12. Svibanj 2025. 11:02

Ja još uvijek nemam mučnina osim ako popodne zaspem kad se probudim uništi me ko da me u autu izmuckalo. 
    Sutra imamo prvi pregled 7 tj i nadam se da će sve bit okej. 
    Kakve ste vi sa žgaravicom ? Meni je već par dana ko neka kiselina u grlu i nikako se nemogu toga riješit, primjetila sam kad jedem krastavce svježe i kapulu da mi bude očajno danima, ni bademi ne pomažu 🫢 

PiaBuu
    12. Svibanj 2025. 12:08

Mini, možeš reflustat koristiti ako te bas smeta žgaravica, ne moraš ni cijelu vrećicu ako nije toliko jaka..
    Ja sam u prijašnjoj trudnoći krenula sa 61 i prestala sam gledat vagu kasa sam došla do 85🫠  prelezana i rizična trudnoca, manje kretanja i eto… ostalo mi 9 kg i tako sam ostala trudna..
    Jesi vama rekli da probir možete vaditi i u bolnici i da ne morate platiti? Čim nađem sliku pošaljem vam 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

• Tinchy300
    12. Svibanj 2025. 12:18

Mara5

Da li bi preporucile Panoramu ili Nifty? Ili mozda neki treci?

Ja ću raditi panoramu. Pričale su cure da i ovi noviji testovi razlikuju DNK mame od bebe kao i Panorama, al to nije slučaj kod Niftyja (on koristi metodu koja ne razlikuje navedeno).

• mamacita
    12. Svibanj 2025. 12:47

Pozdrav! Da li se koja od vas susrela sa ureaplazmom? Danas mi je javljeno da mi je nadena i sada moramo suprug i ja antibiotike pit i ja jos vaginalete…Citala sam ima i losih i dobrih iskustava..Sada me uzasno strah…7tj i 1 dan sam trudna trenutno…Ja se molim Bogu da će  nestat…

• mamacita
    12. Svibanj 2025. 13:11

mamacita

Pozdrav! Da li se koja od vas susrela sa ureaplazmom? Danas mi je javljeno da mi je nadena i sada moramo suprug i ja antibiotike pit i ja jos vaginalete…Citala sam ima i losih i dobrih iskustava..Sada me uzasno strah…7tj i 1 dan sam trudna trenutno…Ja se molim Bogu da će nestat…

Nazalost javila mi je sestra da ipak mi nece dat antibiotik nego samo vaginalete…Sada me jos vise strah ko zna oce se povuc od tog..

• Tinchy300
    12. Svibanj 2025. 13:17

mamacita

Pozdrav! Da li se koja od vas susrela sa ureaplazmom? Danas mi je javljeno da mi je nadena i sada moramo suprug i ja antibiotike pit i ja jos vaginalete…Citala sam ima i losih i dobrih iskustava..Sada me uzasno strah…7tj i 1 dan sam trudna trenutno…Ja se molim Bogu da će nestat…

Hej ja se nisam susrela. Vjerujem da će sve biti ok. To si dala urin pa su je našli ili si išla na bris?

• Tinchy300
    12. Svibanj 2025. 13:19

Ja prijavljujem novi simptom, ne znam dal je povezano sa trudnoćom ali zadnje 2 noći mi poćnu jaki grčevi u donjem dijelu trbuha. baš boli. Noćas sam se sva preznojila, jedva ustala do wca.
    Jel se netko susreo sa time? Baš me strah da neš nije u redu. Navečer imam pregled ginića. 
    i još užano kašljem zadnjih tjedan dana. Niš mi ne pomaže. Inače mi pomognu panatus tbl al sada ih ne smije piti. 
    Jel koja imala problema sa kašljem i ako da kako je to riješila.
    tnx :)

• paula210
    12. Svibanj 2025. 13:24

Hejj mamacita i ja sam se susrela proslu trudnocu,pila sam antibitoik 3 puta dok skorz nije nestala,ali sve je bilo okej,msm jedini koji mozes piti za to je sumamed barem su mi tako rekli,a od njega nestane ili prvi put ili treba jos koji put

• Mukii
    12. Svibanj 2025. 13:49

Tinchy300

Ja prijavljujem novi simptom, ne znam dal je povezano sa trudnoćom ali zadnje 2 noći mi poćnu jaki grčevi u donjem dijelu trbuha. baš boli. Noćas sam se sva preznojila, jedva ustala do wca.
    Jel se netko susreo sa time? Baš me strah da neš nije u redu. Navečer imam pregled ginića.
    i još užano kašljem zadnjih tjedan dana. Niš mi ne pomaže. Inače mi pomognu panatus tbl al sada ih ne smije piti.
    Jel koja imala problema sa kašljem i ako da kako je to riješila.
    tnx :)

Mene isto ponekad predvečer zna grčiti nešto jače pa malo boli, od ostalih simpotma povremeni umor i bolne grudi, ali ne uvijek istim intenzitetom.. Nisam polovila koji si tt?

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.