Manje vise kako čitam većinom je od 6/7 tjedna mučnina..
Solgarove sam i ja pitala u prijašnjoj trudnoći, skupa sa novalcem :)
Iako su sasvim dovoljno novalac, premda nama sa mtfr dobro dođe dodatno folna kiselina i prenatali
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ja pijem samo terranova prenatal, kad to potrosim vracam se na novalac.
Sto se tice objave mi smo rekli roditeljima, drugima cemo nakon iduceg pregleda.
Ja imam neke cjelodnevne mucnine, nisu jake ali ometaju me. U prvoj trudnoci nisam imala cijelu trudnocu bas nikakvih tegoba. Eto, svaka je drugacija..
Meni je trbuh buknuo ckm sam saznala za trudnocu, no sad se malo smirio, pretpostavljam da je to bilo od naglog porasta hormona. Sad mi je normalan rekla bih 😅
Zasto s Terranove na Novalac? Ne kuzim se, pa ispitujem, cula sam da je ta Terranova navodno nesto najbolje na trzistu
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Ja pijem samo terranova prenatal, kad to potrosim vracam se na novalac.
Sto se tice objave mi smo rekli roditeljima, drugima cemo nakon iduceg pregleda.
Ja imam neke cjelodnevne mucnine, nisu jake ali ometaju me. U prvoj trudnoci nisam imala cijelu trudnocu bas nikakvih tegoba. Eto, svaka je drugacija..
Meni je trbuh buknuo ckm sam saznala za trudnocu, no sad se malo smirio, pretpostavljam da je to bilo od naglog porasta hormona. Sad mi je normalan rekla bih 😅
Zasto s Terranove na Novalac? Ne kuzim se, pa ispitujem, cula sam da je ta Terranova navodno nesto najbolje na trzistu
Jer mi bolje odgovaraju Novalac
Cestitam svima 🥰 nek prođe sve u redu 🥰
Meni je u prcvoj trudnoci bilo slabo tako od 8.tj i imala sam migrene, trajalo je do 12.tt... u drugok trudnoci jako rano, vec u 5.tt, vjerovatno jer sam dojila prvo dijete i bila sam jako iscrpljena.. e sad sam 5.tj i osjecam se super (za sada).. jedino me bole sike i ponekad me probode dole, ali lagano.. jede mi se samo slano, ali nemam bas apetita..
Ja sam se farbala sa bojom bez amonijaka u trudnoci, ali svaka 3-4 mj..
Sad pijem Novalac, u prve dvije sam pila Elevit i bas su mi tesko padale na zeludac..
A trbuh je logicno da mi je dole vec iskocio, ipak je treca trudnoca 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Timi, tebi je Z trećoj trudnoći ko meni sada 😂
Evo, tri trudnoće i sve različite :)
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Da li je koja radila Panoramu? Ako da koliko ste čekale rezultate? Radila sam prošli tjedan... mislim da će me to čekanje rezultata izluditi :(
Da li je koja radila Panoramu? Ako da koliko ste čekale rezultate? Radila sam prošli tjedan… mislim da će me to čekanje rezultata izluditi :(
Ja ću je raditi u 12om tjednu, tamo na pregledu 29.05.
Baš se dosta čekaju rezultati tako da vjerujem da si nestrpljiva. :)
evo i mene :) išli smo u svatove za vikend, pa sad čitam što ste sve pisale
ja bi danas trebala biti 10+4, u prošli četvrtak sam bila na pregledu. Ovaj tjedan moram napraviti trudničku obradu, izvaditi kompletnu krvnu sliku, urin, d-dimere, koagulogram, serologiju na torch, urinokulturu - i onda s tim svim moram i kod hematologa, radi fragmina (jednom mjesečno ću morati kod hematologa). Rekao mi je dan prije vađenja krvne slike da ne jedem ni voće ni išta slatko, radi šećera Idem opet 20-og s tim nalazima i taj dan bi trebala raditi nifty (on radi nifty). I nakon 12-og tjedna će me poslati u bolnicu na vođenje trudnoće, općenito zbog mog stanja trudnoća se vodi kao visokorizična i on ne želi riskirati. Tako da sam ok s tim, čak mi je rekao da mogu izabrati ginekologa u bolnici ako želim, a ne kad pođem pa tko me zapadne.
Što se mučnina tiče, na dane sam. Ponekad malo umorna, pospana. Malo više mi se jede slatko. Kava nikako. S tim da sam ja u trudnoću ušla s 10 kg viška, kojih se nikako nisam uspjela riješiti od prometne. I nismo još rekli nego roditeljima i mojoj sestri. Nekako sam očekivala zbog mog viška kg da mi se stomak neće tako skoro primjetiti, međutim stomak se već vidi. Prošli tjedan sam išla u banku i službenica me preko reda prozvala, kaže trudnice imaju prednost. Nisam znala šta bi rekla sestra isto kaže već ti se vidi stomak. Tako da ćemo pričekati još ovaj tjedan i onda reći za trudnoću. S tim da se svako jutro vagam i nije da sam se udebljala, vaga mi varira oko 200-300 gr. Tako da ne kontam
Da li bi preporucile Panoramu ili Nifty? Ili mozda neki treci?
Ja jos ne znam koji cu.. prvo cu razgovarati sa ginekologom da vidim sta ce on reci.. u prve dvije trudnoce nisam to radila, a sas bi napravila.. iako ce gin sigurno reci da nema potrebe jer imam 29god..
Kaze mi muz da on jos nije svijestan da sam trudna 😅 a nisam ni ja 🤣 biti cemo svjesniji kad idem na pregled.
Prijavljujem jos jacu bol u sisama pa cak i bradavicama, i dosla su mi 2 pristica 🙈 i umornija sam.. danas bas osjecam da mi se malo vrti.. bas super.. a za vikend imamo 1 rođ i pricest, a drugi vikend krstenje.. nadam se da mi nece biti slabo do drugog vikenda 🙄😵💫😬
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
evo i mene :) išli smo u svatove za vikend, pa sad čitam što ste sve pisale
ja bi danas trebala biti 10+4, u prošli četvrtak sam bila na pregledu. Ovaj tjedan moram napraviti trudničku obradu, izvaditi kompletnu krvnu sliku, urin, d-dimere, koagulogram, serologiju na torch, urinokulturu - i onda s tim svim moram i kod hematologa, radi fragmina (jednom mjesečno ću morati kod hematologa). Rekao mi je dan prije vađenja krvne slike da ne jedem ni voće ni išta slatko, radi šećeraIdem opet 20-og s tim nalazima i taj dan bi trebala raditi nifty (on radi nifty). I nakon 12-og tjedna će me poslati u bolnicu na vođenje trudnoće, općenito zbog mog stanja trudnoća se vodi kao visokorizična i on ne želi riskirati. Tako da sam ok s tim, čak mi je rekao da mogu izabrati ginekologa u bolnici ako želim, a ne kad pođem pa tko me zapadne.
Što se mučnina tiče, na dane sam. Ponekad malo umorna, pospana. Malo više mi se jede slatko. Kava nikako. S tim da sam ja u trudnoću ušla s 10 kg viška, kojih se nikako nisam uspjela riješiti od prometne. I nismo još rekli nego roditeljima i mojoj sestri. Nekako sam očekivala zbog mog viška kg da mi se stomak neće tako skoro primjetiti, međutim stomak se već vidi. Prošli tjedan sam išla u banku i službenica me preko reda prozvala, kaže trudnice imaju prednost. Nisam znala šta bi reklasestra isto kaže već ti se vidi stomak. Tako da ćemo pričekati još ovaj tjedan i onda reći za trudnoću. S tim da se svako jutro vagam i nije da sam se udebljala, vaga mi varira oko 200-300 gr. Tako da ne kontam
Joj i meni je trbub iskocio, pogotovo kad jedem.. i to samo doljnji dio.. mene strah da se puno ne udebljam.. prosle trudnoce sam krenula sa 50kg i imala na kraju 73kg, a sad imam 59kg.. nadam se da nece vise od 73kg 🤣😆
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji