Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paola_32
    10. Svibanj 2025. 14:04

Simm95 hvala 🥰
    PiaBuu meni su jako brzo krenule mučnine, na početku 4 tjedna, par dana nakon što sam ugledala plus, ali ne povraćam već kao da mi tijelo odbija neku hranu i dođe mi slabost. Baš sam to pitala nedavno na forumu i kažu cure da je normalno za neke da krene ranije, a nekima kasnije pa ne brinem previše oko toga. Meni je čak drago imati simptome, znam da se nešto događa. Barem se nadam da je ave u redu. 😊Vidim da si pai, heterozigot, jesi li bila na terapiji heparinom? Ja krećem sljedeći tjedan na terapiju, a vidim da druga tema heparinske trudnice nije aktivna.

Jedete li vi salatu? Malo sam čitala o tome kako treba izbjegavati zelenu salatu i kupus zbog listerije, ne znam je li to pretjerivanje ili se stvarno ne smije? Inače baš volim salatu jer mi je osvježavajuća, pogotovo sad matovilac, a sad me strah. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

Xoxo23
    10. Svibanj 2025. 14:39

Paola koliko sam skužila vani ne, a doma ako ćeš jest dobro je oprat i nebi trebalo biti problema, ali ko će znat. Ja volim sve zelenilo i i sinoć smo naručili topli sendvič tako mi je loše bilo šta nisan mogla stavit nikakvu salatu u njega 🤣😂🥲🥲🥲 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• dea3
    10. Svibanj 2025. 14:57

Ja cu sutra biti 10+0 prema uzv i bas mi je konstantno muka ovih dana.
    Sad sam već malo i iscrpljena oko toga i dosta mi je. Nadam se da će uskoro proći. Počelo je oko 6 tt. 

PiaBuu
    10. Svibanj 2025. 15:24

Paola, meni u trudnoći sa kćerkom sam isto imala mučnine al sa povraćanjem, dok prve dvije trudnoće koje su završile sa spontanim ništa, strah me sada radi toga, al eto… znat ću za 10 dana :) 
    Ja čim  sam ugledala + krenula sam sa aspirinom, u dogovoru sa hematologom i ginekologom u slučaju spontanog, onda heparin al ipak smo uspjeli sa aspirinom :) 
    Šta se tiče hrane, ne pazim na ništa i jedem šta mi se jede :)

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Blondy
    10. Svibanj 2025. 16:21

Makarena, mislim da su jednako dobri, ali Novalac je jedna tableta i boljeg mi je okusa.

Makarena
    10. Svibanj 2025. 19:13

Blondy

Makarena, mislim da su jednako dobri, ali Novalac je jedna tableta i boljeg mi je okusa.

Da, okus ovoga je stvarno grozan. U prošloj trudnoći sam pila Solgarov prenatal koji je identičnog okusa i piju se dvije tablete pa sam se valjda naviknula 🙈. Krenula sam piti novalac u prvoj trudnoći i od njega sam imala veliki zatvor i grozne bolove u trbuhu i kad sam prešla na solgar spasila sam se.

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Blondy
    10. Svibanj 2025. 20:00

Sto se tice hrane ja jedem sve. Imam srecu pa imamo skoro svu hranu domacu, ali jedem i u restoranima. Ne ustrucavam se. Jedino ne bih jela sirovu hranu

• Mukii
    10. Svibanj 2025. 20:46

PiaBuu meni samo ponekad zna biti mucno, ali ne da bih povracala niti mi se gadi neka hrana..dosta mojih prijateljica nije ni osjecalo mucninu

Paola ja sve perem u octu i isperem po nekoliko puta i tada mislim da nije problem, koliko sam istrazila najgora je sirova hrana i nepasterizirano mlijeko 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• mamacita
    10. Svibanj 2025. 21:01

PiaBuu

Čitam da neke od vas imaju mučnine a neke ne, kada su vama krenule i jesu li uopće krenule ? 

Sa 6tj su mi pocele, i sad kako ulazim u 7tj su postale bas intezivne, kada se ujutro probudim odma mi krene mucnina i nagoni na povracanje i tako cijeli dan samo mucnina, a ujutro i navecer je intezivno dok se taman umirim..

• paula210
    10. Svibanj 2025. 21:17

Meni sta se tice mucnina je okej u usporedbi s prvom trudnocom,ali mi je malo teze jer se moram brinuti o curici a umorna sam mogla bi konstantno spavati i te mucnine bez povracanja su mi cijeli dan i noc,ali nisu bas gadne pa mi je okej samo me malo ometa,krenule su negdje u 7 tjednu,prije toga mi je samo dolazilo malo na 5 min i prestalo bi,sto se tice hrane jedem sve osim sirovog,ovo sta se “nebi” smjelo jedem umjereno skorz,a u restoranima gledam da uzmem neko sto “sigurnije” jelo…sto se tice prenatala ja pijem solgarove jer su mi prvoj trudnoci od novalca prenatalne izazivale jos vece mucnine pa me ovaj put malo strah pa sam se odlucila za solgar,pijem i zeljezo jer mi je poslije poroda falilo pa sam samo nastavila dalje stim,neka navika🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.