Xoxo nadam se i ja da ostajemo☺️
Ja sam bas jucer bila na farbanju, vjerujem da to zaista nema veze, puno je bitnija hrana koju unosimo. 😊
Ja sam bas danas zvala polikliniku gdje smo radili ivf i rekli su mi da je folna iz Premama Duo cisto dovoljna i da nema potrebe za dodatnom folnom tako da mislim da cu njih poslusati jer ocito se misljenje i od doktora do doktora razlikuje 🤷♀️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Pozdrav drage cure!
Da se prijavim na ovu temu 😊
Plusic na test ugledan 5.5. nakon godinu i nesto pokusavanja i iscekivanja. Trenutno beta pravilno raste, u srijedu idem privatno na uzv jer ne mogu izdrzati do 23.5. kad imam pregled kod svog ginekologa. Cisto da znam na cemu sam, nadam se da ce sve biti u redu na kraju 🙏🏻
Sutra ce mi biti tocno 5 tjedana.
Sretna sam jer se desilo bez ikakvih stimulacija, a zadnjih mjeseci su bile kombinacije letrozola i klomifema. Za iduci ciklus bila je u planu stoperica, a za onaj iduci ivf na Sv.Duhu…
Zelim nam svima urednu i mirnu trudnocu! 😇
Cestitam 🥰
Evo jos jedna koja je trudna isti dan kao i nas 3 (cini mi se) 🤗
Idi vidjet, ali plod se vidi tek oko 6.tt, mozes vidjeti samo gestacijaku vrecicu, ali to je nesto i vidi se ako je sve u redu 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Vitamini za sad samo folna i probiotici, kad potrosim cu uzeti neke vit.za trudnice i mg
Farbanje svaka 2mj, ali sad cu pokusati izdrzati malo duze bez, koristim boju bez amonijaka, misljenja sam da nije bas toliko stetno, nije blajh i sl.
Objava trudnoce htjeli smo iza 12tj, ali meni je tako buknuo trbuh da mislim da ce ljudi sami shvatiti prije nego li ista kazemo 🤣
Znala sam da je da svakom trudnocom sve ocitije, ali svejedno sam sokirana
Ja vas pratim ali ne pišem bas. Ja sam uzela elenatal. Čekam pregled 13.05. Pa bi sad trebala biti 6+5 .
Kako je vama sa bolovima u stomaku tj maternica. Mene već 4-5 dana probada pupak, kao da mi ga neko lagano vuče unutra tu i tamo. Ovo mi se znalo događat i nekad prije kad bi jela puno suhe hrane.
Kakve ste vi sa mučninama ?
I meni se to znalo događati, kao da mi pupak nesto uvlači unutra, plus cesta probadanja u trbuhu, kompletnom..sad više ništa od toga, samo ponekad ako se naglo ustanem ili protegnen, zaboravim da moram paziti
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Pozdrav drage cure!
Da se prijavim na ovu temu 😊
Plusic na test ugledan 5.5. nakon godinu i nesto pokusavanja i iscekivanja. Trenutno beta pravilno raste, u srijedu idem privatno na uzv jer ne mogu izdrzati do 23.5. kad imam pregled kod svog ginekologa. Cisto da znam na cemu sam, nadam se da ce sve biti u redu na kraju 🙏🏻
Sutra ce mi biti tocno 5 tjedana.
Sretna sam jer se desilo bez ikakvih stimulacija, a zadnjih mjeseci su bile kombinacije letrozola i klomifema. Za iduci ciklus bila je u planu stoperica, a za onaj iduci ivf na Sv.Duhu…
Zelim nam svima urednu i mirnu trudnocu! 😇
Čestitam i nek bude školska!😊
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Ja pijem samo terranova prenatal, kad to potrosim vracam se na novalac.
Sto se tice objave mi smo rekli roditeljima, drugima cemo nakon iduceg pregleda.
Ja imam neke cjelodnevne mucnine, nisu jake ali ometaju me. U prvoj trudnoci nisam imala cijelu trudnocu bas nikakvih tegoba. Eto, svaka je drugacija..
Meni je trbuh buknuo ckm sam saznala za trudnocu, no sad se malo smirio, pretpostavljam da je to bilo od naglog porasta hormona. Sad mi je normalan rekla bih 😅
Ja vas pratim ali ne pišem bas. Ja sam uzela elenatal. Čekam pregled 13.05. Pa bi sad trebala biti 6+5 .
Kako je vama sa bolovima u stomaku tj maternica. Mene već 4-5 dana probada pupak, kao da mi ga neko lagano vuče unutra tu i tamo. Ovo mi se znalo događat i nekad prije kad bi jela puno suhe hrane.
Kakve ste vi sa mučninama ?
I meni se to znalo događati, kao da mi pupak nesto uvlači unutra, plus cesta probadanja u trbuhu, kompletnom..sad više ništa od toga, samo ponekad ako se naglo ustanem ili protegnen, zaboravim da moram paziti
Odma mi je lakše, kad znam da nije samo meni.
Vidim da dosta vas pije novalac neznan jeli on nešto bolji od elenatala ili ?
Pozdrav cure, ubacujem vam se i ja ☺️
Mama malene Zare koja ima 16 mjeseci, trudna sam 5+4 :) termin na 2. Ročkas moje curice
Pokušat ću kasnije staviti i traku da se pratimo :)
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ja pijem samo terranova prenatal, kad to potrosim vracam se na novalac.
Sto se tice objave mi smo rekli roditeljima, drugima cemo nakon iduceg pregleda.
Ja imam neke cjelodnevne mucnine, nisu jake ali ometaju me. U prvoj trudnoci nisam imala cijelu trudnocu bas nikakvih tegoba. Eto, svaka je drugacija..
Meni je trbuh buknuo ckm sam saznala za trudnocu, no sad se malo smirio, pretpostavljam da je to bilo od naglog porasta hormona. Sad mi je normalan rekla bih 😅
Ja sam isto na Terranova prenatalu. Je li novalac bolji ako ćeš na njega prijeći?
Ja prvu trudnoću nisam imala nikakvih simptoma cijelu trudnoću. Sad sam povraćala 2 dana, ali čini mi se da sam možda imala i virozu. Bilo mi je mučno par dana, ali evo sad mi se opet otvorio apetit i mogu jesti sve. Trbuh mi je isto bas buknuo, ne mogu zakopčati niti jedne hlače 🤪. Sreća šta dolazi ljeto pa možemo u haljinice.
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Čitam da neke od vas imaju mučnine a neke ne, kada su vama krenule i jesu li uopće krenule ?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji