Pozdrav svima,
mi pokušavamo 6 mjeseci, danas nam je bio pozitivan test. Prema izračunu 4w+2d. Zasad su simptomi izostavljeni osim što me dosta probada dolje, kao da ću mengu dobiti svaki tren. Strah me svakog odlaska na wc. Mislila sam pričekati dva dana još, napraviti novi test i javiti se doktorici. Nadam se da će sve biti u redu.
Čestitamja bi danas trebala biti 8+4 i još uvijek znam osjetiti probadanja u maternici i kao da ću dobiti mjesečnicu. I cijelo ovo vrijeme uz taj osjećaj nisam imala nikakva krvarenja. Isto tako, stalno odlasci u WC i provjeravanje gaćica
Ali sve je ok, prošli tjedan smo čuli srce i u idući četvrtak idem na pregled gdje će mi otvoriti trudničku knjižicu i poslati me na trudničku obradu. Ja isto znam biti pod stresom, šta ako ovo šta ako ono i tako neke gluposti. Mislim da se trebamo opustiti i biti pozitivne - to je i za bebe najbolje
Hvala :D i ja vama želim mirnu trudnoću do kraja. Evo kod mene danas nema bolova i nadutosti, nadam se da će tako i ostati. Treba se opustiti, koliko god je to moguće.
Jel imate kakve simptome? mene uhvati nekad mucnina i slabost, al sve je to blago..Bojim se da opet ne dode do spontanog..I grudi me jako bole..Ne osjecam se uopce tak trudno osim sto sam sva napuhana..
Pozdrav cure
Uključiti ću se kratko samo ali prije svega želim svima čestitat na bebama. Po kalendaru danas mi je 3 dan da kasni, jučer sam radila navečer i vidila se svijetla crtica ucitano kroz 4-5 min, jutros isto svijetla pokušam stavit sliku. Možda je greška 😂
Ja nema zasad nikakve simptome, jučer je bila ta napuhanost i probadanje, ali danas ništa. Planiram čak normalno trenirati dok mogu. Sutra ujutro ponovim test pa se javljam doktorici.
Jel imate kakve simptome? mene uhvati nekad mucnina i slabost, al sve je to blago..Bojim se da opet ne dode do spontanog..I grudi me jako bole..Ne osjecam se uopce tak trudno osim sto sam sva napuhana..
Ja sam eto jučer prvi put povraćala. Mučno mi je cijeli dan, baš se loše osjećam. Sutra mi je 8+0.
Ja sam eto jučer prvi put povraćala. Mučno mi je cijeli dan, baš se loše osjećam. Sutra mi je 8+0.
Ajoj…Ja sam 6+2..
Neka nas sve zaobide ta mucnina i povracanje..
Ja bi najradije jos jednom napravila test ali onaj koji pokazuje tjedne, a i da vidim jel sve okej..Jel koja mozda isla prije ginekologa vadit betu? Jer ja ne mogu docekat 09.05
Ja nemam bas neke simptome,osim sto mi znaju doci mucnine i slabost na 5 min i napuhnuta sam i to je to,ja isto ne mogu docekari 13.05 cini mi se kao vjecnost
Sto se tice treninga ja treniram samo sam makla kilaze i prilagodila trening do pregleda kod gin onda cu ih pomalo vratiti ako mi da zeleni svjetlo,ako ne nastvaljam bez kilaza
Ja nemam bas neke simptome,osim sto mi znaju doci mucnine i slabost na 5 min i napuhnuta sam i to je to,ja isto ne mogu docekari 13.05 cini mi se kao vjecnost
Sto se tice treninga ja treniram samo sam makla kilaze i prilagodila trening do pregleda kod gin onda cu ih pomalo vratiti ako mi da zeleni svjetlo,ako ne nastvaljam bez kilaza
Smanjit ću i ja svakako do pregleda pa ćemo vidjeti za dalje.
Ajoj…Ja sam 6+2..
Neka nas sve zaobide ta mucnina i povracanje..
Ja bi najradije jos jednom napravila test ali onaj koji pokazuje tjedne, a i da vidim jel sve okej..Jel koja mozda isla prije ginekologa vadit betu? Jer ja ne mogu docekat 09.05
Ja sam ti zbog spontanih išla vaditi betu nakon pozitivnog testa, a prije nego sam se javila giniću. Vadila sam mislim da je bio utorak pa četvrtak i bilo je ok. Onda sam taman dobila termin za IVF (tada sam bila negdje između 5og i 6og tjedna) kako bi donijela svoje i suprugove nalaze i taj dan gore mi je krenuo smeđi iscjedak. To je bila srijeda i nije se ništa vidjelo na uzv. I onda mi je ginekologica rekla da sutra opet vadim betu i u petak na kontrolu kod nje. Beta je i tada bila ok. Taj dan na kontroli se vidjela gestacijska i plod ali bez otkucaja. Za 2 tjedna sam išla svom giniću na pregled i vidjeli se otkucaji.
Ja sam imala 2 spontana i onda sam zbog toga vadila betu. Isto tako taman sam odustala od trudnoće prirodno i kao idemo na IVF i eto nismo pazili i ostala trudna. Nadam se da će sve biti ok jer sam eto umorna od svega toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji