Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    23. Svibanj 2024. 17:50

Aretat1

freyaa

Aretat1

Freya, dosta je bitno i gdje je hematom je li ispod iznad ploda sa strane itd. Odmaraj svakako ja idem isto danas popodne radi onog smedjarenja. Jedva stizem djecak upala uha od jutra do mraka mi se cini da sam u domu zdravlja 😤
    Nekako na slici mi se cini sa strane. Nervira me ovo smedjarenje, jucer cijeli dan nista, i danas skoro kad sam bila u wc vidim opet, odmah me panika uhvatila.. Sretno danas, nadam se da ce i djecak biti bolje.. Imas li ti jos uvijek smedjarenje..
    Ma mozda jednostavno veca prokrvljenost i izazove ta blaga krvarenja. Nemam ali me s vremena na vrijeme bas jako presjece stomak savijem se odmah 😅 Ali to sam imala i u prvoj trudnoci to moze biti i rastezanje materice i svasta nesto neopasno. Za dva dana idemo na put samo da svi ozdravimo 🙏 Pauzirat cu vrtic makar do Oktobra, ne mogu vise upale svako 15 dana 🤯

Kako je proslo danas?

nola95
    23. Svibanj 2024. 19:00

Tratinčice kako je prošao pregled? I ja sam se vratila skoro uobičajenom ritmu životnom, ne štedim se baš puno..jedino još ne radim treninge na kakve sam navikla.. 
    Tea baš sam kupila sir tvrdi kravlji, smrdljivac kak ih mi zovemo🤣 ful mi se jeo, a nisam se suzdržavali od njih u prošloj trudnoći..zašto lički sir ne bi bio “siguran”?

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Aretat1
    23. Svibanj 2024. 19:02

freyaa

Aretat1

freyaa

Aretat1

Freya, dosta je bitno i gdje je hematom je li ispod iznad ploda sa strane itd. Odmaraj svakako ja idem isto danas popodne radi onog smedjarenja. Jedva stizem djecak upala uha od jutra do mraka mi se cini da sam u domu zdravlja 😤
    Nekako na slici mi se cini sa strane. Nervira me ovo smedjarenje, jucer cijeli dan nista, i danas skoro kad sam bila u wc vidim opet, odmah me panika uhvatila.. Sretno danas, nadam se da ce i djecak biti bolje.. Imas li ti jos uvijek smedjarenje..
    Ma mozda jednostavno veca prokrvljenost i izazove ta blaga krvarenja. Nemam ali me s vremena na vrijeme bas jako presjece stomak savijem se odmah 😅 Ali to sam imala i u prvoj trudnoci to moze biti i rastezanje materice i svasta nesto neopasno. Za dva dana idemo na put samo da svi ozdravimo 🙏 Pauzirat cu vrtic makar do Oktobra, ne mogu vise upale svako 15 dana 🤯
    Kako je proslo danas?

Profulila smjenu, ujutro opet 🤯

• freyaa
    23. Svibanj 2024. 19:25

Aretat1

freyaa

Aretat1

freyaa

Aretat1

Kako je proslo danas?
    Profulila smjenu, ujutro opet 🤯😂

😂 trudnica prva, tako se ja sad izvlačim kad nesro zaboravim, pa muza saljem da mi kupi nesto 5x.

• Teab1
    23. Svibanj 2024. 20:17

nola95

Tratinčicekako je prošao pregled? I ja sam se vratila skoro uobičajenom ritmu životnom, ne štedim se baš puno..jedino još ne radim treninge na kakve sam navikla..
    Tea baš sam kupila sir tvrdi kravlji, smrdljivac kak ih mi zovemo🤣 ful mi se jeo, a nisam se suzdržavali od njih u prošloj trudnoći..zašto lički sir ne bi bio “siguran”?

kao ak je s placa da vjv nije preraden,pasteriziran pa bakterije i bla bla bla

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Tratinčica12
    23. Svibanj 2024. 20:37

nola95

Tratinčicekako je prošao pregled? I ja sam se vratila skoro uobičajenom ritmu životnom, ne štedim se baš puno..jedino još ne radim treninge na kakve sam navikla..

Pregled je prošao dobro. Hvala Bogu, sve je u redu. Sve mjere su dobre, odgovaraju tjednima. Pao mi kamen sa srca 🙈
    Skoro sam se rasplakala kad sam vidjela kako se miče. Glava, ruke, noge, baš se lijepo vidi ❤️
    -
    Nalazi su mi isto ok, nije ništa komentirala oko toga. Sljedeći pregled 19.06.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    23. Svibanj 2024. 20:39

Što se tiče konzumacije sireva - samo treba paziti da su od pasteriziranog mlijeka. Bitno da je termički obrađeno. Zbog bakterija, posebno listerije. 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• freyaa
    23. Svibanj 2024. 22:42

Tratinčica12

nola95

Pregled je prošao dobro. Hvala Bogu, sve je u redu. Sve mjere su dobre, odgovaraju tjednima. Pao mi kamen sa srca 🙈
    Skoro sam se rasplakala kad sam vidjela kako se miče. Glava, ruke, noge, baš se lijepo vidi ❤️
    -
    Nalazi su mi isto ok, nije ništa komentirala oko toga. Sljedeći pregled 19.06.

Bas mi je drago, sad uzivaj 🥰🥰

• Aretat1
    24. Svibanj 2024. 10:31

Bila na pregledu, sve okej bebica rasteee. Ali su svakako mi dali inekciju progesterona zbog tog smedjarenja i za 5 dana opet na inekciju ostalo sve ok. Bas mi je cudo kad vidim koliko narastu za par dana ❤️

• freyaa
    24. Svibanj 2024. 11:15

Aretat1

Bila na pregledu, sve okej bebica rasteee. Ali su svakako mi dali inekciju progesterona zbog tog smedjarenja i za 5 dana opet na inekciju ostalo sve ok. Bas mi je cudo kad vidim koliko narastu za par dana ❤️

Odlicno, bas mi je drago.. ❤ Jesi li dobila uz to utrogestan ili nesto? Meni nisu ukljucili depo progesterona.. sta su ti rekli, zbog čega je to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.