Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    22. Svibanj 2024. 19:30

Teab1

Cestitam na otkucajima,dosta sam citala o hematomu i uz mirovanje i terapiju do sljedece kontrole se moze smanjit,cak nestat

Hvala ti, nadam se da hoce, otvorit cu komplikacije i odmarati. Samo neka srce nastavi kucati. 

• Teab1
    22. Svibanj 2024. 19:45

freyaa

Teab1

Cestitam na otkucajima,dosta sam citala o hematomu i uz mirovanje i terapiju do sljedece kontrole se moze smanjit,cak nestat
    Hvala ti, nadam se da hoce, otvorit cu komplikacije i odmarati. Samo neka srce nastavi kucati.

ma nego kaj,sve bu super,bitno da srceko kuca,ja se kod privatnika narucila na kraju u utorak

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• freyaa
    22. Svibanj 2024. 20:24

Teab1

freyaa

Teab1

ma nego kaj,sve bu super,bitno da srceko kuca,ja se kod privatnika narucila na kraju u utorak

Sad ce to 🥰🥰, javi nam obavezno kako prodje. Ja sl imam tek za 20 dana, trebala sam za mjesec ali zbog prethodne trudnoce malo cemo ranije..

• Teab1
    22. Svibanj 2024. 20:31

freyaa

Teab1

freyaa

Teab1

Sad ce to 🥰🥰, javi nam obavezno kako prodje. Ja sl imam tek za 20 dana, trebala sam za mjesec ali zbog prethodne trudnoce malo cemo ranije..

meni isto za 20 dana al docekat nikak,pa da smirim zivce 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Tratinčica12
    23. Svibanj 2024. 12:00

Pozdrav cure 🌸
    Meni pregled danas u 14 h 🙈
    Svi simptomi trudnoće su mi praktički nestali, osim češćih odlazaka na wc 🙈
    Ovih dana sam nosila neke teške stvari, pakete, generalno čistila kupaonicu, micala mašinu... nadam se da je sve ok 😊
    ---
    Sretno svima na pregledima 🍀💗 dobrodošle nove cure 🩷

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Aretat1
    23. Svibanj 2024. 12:21

Freya, dosta je bitno i gdje je hematom je li ispod iznad ploda sa strane itd. Odmaraj svakako  ja idem isto danas popodne radi onog smedjarenja. Jedva stizem djecak upala uha od jutra do mraka mi se cini da sam u domu zdravlja 😤

• freyaa
    23. Svibanj 2024. 12:47

Tratinčica12

Pozdrav cure 🌸
    Meni pregled danas u 14 h 🙈
    Svi simptomi trudnoće su mi praktički nestali, osim češćih odlazaka na wc 🙈
    Ovih dana sam nosila neke teške stvari, pakete, generalno čistila kupaonicu, micala mašinu… nadam se da je sve ok 😊

Sretno svima na pregledima 🍀💗 dobrodošle nove cure 🩷

Sretnoo 🥰

• freyaa
    23. Svibanj 2024. 12:49

Aretat1

Freya, dosta je bitno i gdje je hematom je li ispod iznad ploda sa strane itd. Odmaraj svakako ja idem isto danas popodne radi onog smedjarenja. Jedva stizem djecak upala uha od jutra do mraka mi se cini da sam u domu zdravlja 😤

Nekako na slici mi se cini sa strane. Nervira me ovo smedjarenje, jucer cijeli dan nista, i danas skoro kad sam bila u wc vidim opet, odmah me panika uhvatila.. Sretno danas, nadam se da ce i djecak biti bolje.. Imas li ti jos uvijek smedjarenje..

• Aretat1
    23. Svibanj 2024. 14:02

freyaa

Aretat1

Freya, dosta je bitno i gdje je hematom je li ispod iznad ploda sa strane itd. Odmaraj svakako ja idem isto danas popodne radi onog smedjarenja. Jedva stizem djecak upala uha od jutra do mraka mi se cini da sam u domu zdravlja 😤
    Nekako na slici mi se cini sa strane. Nervira me ovo smedjarenje, jucer cijeli dan nista, i danas skoro kad sam bila u wc vidim opet, odmah me panika uhvatila.. Sretno danas, nadam se da ce i djecak biti bolje.. Imas li ti jos uvijek smedjarenje..

Ma mozda jednostavno veca prokrvljenost i izazove ta blaga krvarenja. Nemam ali me s vremena na vrijeme bas jako presjece stomak savijem se odmah 😅 Ali to sam imala i u prvoj trudnoci to moze biti i rastezanje materice i svasta nesto neopasno. Za dva dana idemo na put samo da svi ozdravimo 🙏 Pauzirat cu vrtic makar do Oktobra, ne mogu vise upale svako 15 dana 🤯

• Teab1
    23. Svibanj 2024. 15:08

cure jel amijemo jest licke sireve?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.