Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    06. Svibanj 2024. 17:45

koji si tt? mislim ne pridajem previse paznje jer nije konstata,al bas me zna zgrcit

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• franka007
    06. Svibanj 2024. 17:54

Sad sam 9+2, nisam sigurna kad sam zadnji put to osjetila ali rekla bih prije 10ak dana. 
    Mene je bilo trta da nije slučajno ona Bartolinijeva žlijezda (mislim da se tako zove), frendica je imala s tim problema u trudnoći i nije joj bilo nas ugodno 🤷🏻‍♀️

• Teab1
    06. Svibanj 2024. 18:02

franka007

Sad sam 9+2, nisam sigurna kad sam zadnji put to osjetila ali rekla bih prije 10ak dana.
    Mene je bilo trta da nije slučajno ona Bartolinijeva žlijezda (mislim da se tako zove), frendica je imala s tim problema u trudnoći i nije joj bilo nas ugodno 🤷🏻‍♀️

ma ne vjerujem,vrlo rijetko se dogada pa 🤷,ajmeee 9 tt meni to miljama daleko 😅

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    06. Svibanj 2024. 18:13

Ma meni je proletilo samo tako zadnjih dva, tri tjedna 😄
    Sad si razmišljam jel bi išla ili ne bi na kombinirani, ako to obavim npr u Petrovoj jel onda tamo moram i na porod ili se kasnije mogu odlučiti gdje ću? 

• Teab1
    06. Svibanj 2024. 18:34

franka007

Ma meni je proletilo samo tako zadnjih dva, tri tjedna 😄
    Sad si razmišljam jel bi išla ili ne bi na kombinirani, ako to obavim npr u Petrovoj jel onda tamo moram i na porod ili se kasnije mogu odlučiti gdje ću?

mozes odlucit di ces ak se ne varam,ja sam isla u petrovu od pocetka do kraja,ovaj put mislim da cu u vinogradsku jer tam radim a i nesmije bit pratnje na porodu u petrovoj

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    06. Svibanj 2024. 18:42

I ja sam razmišljala da bi u Vinogradsku, nemam neki poseban razlog. Znaci u Vinogradskoj je dozvoljena pratnja?

• Teab1
    06. Svibanj 2024. 19:04

franka007

I ja sam razmišljala da bi u Vinogradsku, nemam neki poseban razlog. Znaci u Vinogradskoj je dozvoljena pratnja?

je je,al dalek je jos put pa imam vremena za razmisljanje,mozda se i u petrovoj nes promjeni,pojma nemam

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    06. Svibanj 2024. 19:24

Freya, dobro sam, bolne grudi i umor jedino. Kada ces ti na pregled? Jesu li stigli nalazi? Ja sam po apllikciji danas 4+ 6 po zaadnjoj menstruaciji. Ali mi je ovulacija kasnila tako da ne znam tacno. 

nola95
    06. Svibanj 2024. 20:36

Čestitke novim curama na plusićima!😍🥳 🍀
    Moja preporuka je pričekati 6. tjedan. Ja sam upala u 5. na prvi pregled, baš ravno 5 tjedana i vidjela se samo vrećica. Idući tjedan sa okruglih 6 vidio se embrij i srčana akcija. Tako da je baš velika razlika u tih 7 dana i ako se možete strpiti to je moja preporuka❤️

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    06. Svibanj 2024. 20:38

Jel koristi tko sodu bikarbonu u borbi s mučninom/zgaravicom? Kod mene kad uspijem pojesti nešto napadne me žgaravica tako da sam patnica skroz na skroz. Pomogla mi je danas žličica sode u čaši vode ali ne preporuča se stalno ju koristiti pa mislim da ću ju čuvat za kritične trenutke, prije odlaska na spavanje il slično..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.