Pozdrav svimaa, Freya i ja sam misljenja da ne treba da brines za vanmatericnu ali svakako uradi betu ako ce to da te smiri ❤️Kod mene simptomi su tek krenuli bolne grudi uzaas isto mi se spava konstantno tako mi je i sa prvim djetetom bilo prva tri mjeseca ostatak je bio odlican nadam se i sad da nece predugo trajati :) ❤️
Pozdrav svimaa, Freya i ja sam misljenja da ne treba da brines za vanmatericnu ali svakako uradi betu ako ce to da te smiri ❤️Kod mene simptomi su tek krenuli bolne grudi uzaas isto mi se spava konstantno tako mi je i sa prvim djetetom bilo prva tri mjeseca ostatak je bio odlican nadam se i sad da nece predugo trajati :) ❤️
Nas dvije se pratimo 🥰.. Kako si danas? Ja imam problem sa jajovodom bas gdje je bila ovulacija, zato me strah bas bas, posljedice od pobacaja.. Tako da ću danas jos ponoviti betu I nadati se da je ok I cekati petak..
bokic curke,jel vam se desava sa vas zna zna zgrcit u predjelu prpone i zdjelice,najcesce mi se desi kad sam duze u istom polozaju?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pozdrav cure, voljela bi vam se priključiti. Nekada davno sam pisala na onim manje lijepim temama kao što je potpomognuta..Trudna sam danas 4+0 i iznenadjena jako jer smo se na jesen spremati na IVF..
Nadam se da ce ovo proci sve dobro.. :)
Pozdrav cure, voljela bi vam se priključiti. Nekada davno sam pisala na onim manje lijepim temama kao što je potpomognuta..Trudna sam danas 4+0 i iznenadjena jako jer smo se na jesen spremati na IVF..
Nadam se da ce ovo proci sve dobro.. :)
Čestitam! Kad ideš na pregled? Neka sve bude uredu <3
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Lion cestitke,nek je sve okej 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Hvala vam❤️ sutra idem vadit betu.
Ne znam kad je najbolje otici na pregled?
U 6.tjednu?
Lion cestitam 🥰
Ja sam na prvi pregled išla u 7. tjednu, tako mi je preporučila ginekologica jer ranije se možda ne bi vidjelo ništa. Sretno, vjerujem da će sve biti dobro ☺️
Hvala vam❤️ sutra idem vadit betu.
Ne znam kad je najbolje otici na pregled?
U 6.tjednu?
ja idem krajem ovog tj, bit cu 6+5
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
bokic curke,jel vam se desava sa vas zna zna zgrcit u predjelu prpone i zdjelice,najcesce mi se desi kad sam duze u istom polozaju?
Ja sam jedno vrijeme osjećala kao neka probadanja tako na tom dijelu, javljalo se možda kroz dva tjedna povremeno. Bilo je povremeno a i relativno brzo je prestalo pa nisam pridavala tome puno pažnje 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji