Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aretat1
    06. Svibanj 2024. 08:32

Pozdrav svimaa, Freya i ja sam misljenja da ne treba da brines za vanmatericnu ali svakako uradi betu ako ce to da te smiri ❤️Kod mene simptomi su tek krenuli bolne grudi uzaas isto mi se spava konstantno tako mi je i sa prvim djetetom bilo prva tri mjeseca ostatak je bio odlican nadam se i sad da nece predugo trajati :) ❤️

• freyaa
    06. Svibanj 2024. 09:48

Aretat1

Pozdrav svimaa, Freya i ja sam misljenja da ne treba da brines za vanmatericnu ali svakako uradi betu ako ce to da te smiri ❤️Kod mene simptomi su tek krenuli bolne grudi uzaas isto mi se spava konstantno tako mi je i sa prvim djetetom bilo prva tri mjeseca ostatak je bio odlican nadam se i sad da nece predugo trajati :) ❤️

Nas dvije se pratimo 🥰.. Kako si danas? Ja imam problem sa jajovodom bas gdje je bila ovulacija, zato me strah bas bas, posljedice od pobacaja.. Tako da ću danas jos ponoviti betu I nadati se da je ok I cekati petak.. 

• Teab1
    06. Svibanj 2024. 13:55

bokic curke,jel vam se desava sa vas zna zna zgrcit u predjelu prpone i zdjelice,najcesce mi se desi kad sam duze u istom polozaju?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Lion32
    06. Svibanj 2024. 14:00

Pozdrav cure, voljela bi vam se priključiti. Nekada davno sam pisala na onim manje lijepim temama kao što je potpomognuta..Trudna sam danas 4+0 i iznenadjena jako jer smo se na jesen spremati na IVF..
    Nadam se da ce ovo proci sve dobro.. :)

Anica!
    06. Svibanj 2024. 14:02

Lion32

Pozdrav cure, voljela bi vam se priključiti. Nekada davno sam pisala na onim manje lijepim temama kao što je potpomognuta..Trudna sam danas 4+0 i iznenadjena jako jer smo se na jesen spremati na IVF..
    Nadam se da ce ovo proci sve dobro.. :)

Čestitam! Kad ideš na pregled? Neka sve bude uredu <3

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• Teab1
    06. Svibanj 2024. 15:20

Lion cestitke,nek je sve okej 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Lion32
    06. Svibanj 2024. 17:14

Hvala vam❤️ sutra idem vadit betu.
    Ne znam kad je najbolje otici na pregled?
    U 6.tjednu? 

• franka007
    06. Svibanj 2024. 17:36

Lion cestitam 🥰
    Ja sam na prvi pregled išla u 7. tjednu, tako mi je preporučila ginekologica jer ranije se možda ne bi vidjelo ništa. Sretno, vjerujem da će sve biti dobro ☺️

• Teab1
    06. Svibanj 2024. 17:37

Lion32

Hvala vam❤️ sutra idem vadit betu.
    Ne znam kad je najbolje otici na pregled?
    U 6.tjednu?

ja idem krajem ovog tj, bit cu 6+5

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    06. Svibanj 2024. 17:40

Teab1

bokic curke,jel vam se desava sa vas zna zna zgrcit u predjelu prpone i zdjelice,najcesce mi se desi kad sam duze u istom polozaju?

Ja sam jedno vrijeme osjećala kao neka probadanja tako na tom dijelu, javljalo se možda kroz dva tjedna povremeno. Bilo je povremeno a i relativno brzo je prestalo pa nisam pridavala tome puno pažnje 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.