Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 20’

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Tratinčica, čestitam i želim ti da se brzo oporaviš  Uživajte! 

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Mi smo u petak stigli doma. Super smo mali se lijepo privikao samo spava i jede i kaka haha 😊 danas nam je bila patronažna kaže da je sve uredu i da će doći opet u srijedu. Očistila mu je pupak, ja ga čistim jednom dnevno i kaže da je suh da dobro izgleda. Tako da eto sve je uredu, seke su dobre pa si uspije odspavati lijepo, malo se privikao na te njihove zvukove 😁

Pake

Broj poruka: 207

Prijavi adminu

nysaa_  sretan ročkas sa zakašnjenjem! ✨ Žao mi je da si imala takvo iskustvo, nadam se da će ovaj put proći bolje ili da ćeš uspjeti dobiti carski ako osjećaš da bi ti to bilo lakše.
    Šaljem hug 💝
    atena super da ste doma i da prilagodba teče glatko, baš mi je drago! 😄 Neka tako i ostane 🤞🏻
    Ostale cure, kako ste? 🥰

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Pozdrav curke 🥰želim dobrodošlicu svim novim curkama, čestitam na trudnoći i neka bude mirna i uredna do kraja🍀❤️
    Čestitam svima na dobrim pregledima, neka se tako nastavi do kraja🥰
    Atena čestitam od ❤️ tebi i tati na dolasku dječaka Marka🎉🎉🎉nek bude zdrav i sretan, tebi želim brz oporavak ♥️♥️♥️♥️😘
    Super da sve ide glatko doma, uživajte zajedno ❤️❤️❤️❤️
    Nyssa i ja se pridružujem čestitkama, sretan rođendan i sve najbolje želim od ❤️ 🎉🎉
    👣🩵💙Mi smo dobro, napokon😁 nisam vam dugo pisala, nakon bolova u leđima koji su trajali dva mjeseca, poslali su me u ambulantu za bol u Vinogradskoj. Išla sam na injekcije i nakon treće me napokon prestalo boliti🎉🎉sad me muče klasične trudničke boljke, nakon ovih bolova sve mi je izdrživo😅bole bokovi, prepone, donji dio trbuha, nekad mi treba par koraka da prohodam da prestane. Malac je dole glavom, pa vjerovatno zbog toga. Noću svaka dva sata na WC, pa to malo umara, ali inače smo super. Maleni udara sve jače, raste i jedva čekam četvrtak da vidim kako napredujemo i koliko smo se zdebljali od prošlog pregleda🐽🩵💙🩵💙🩵💙
    Budite mi dobro, ljubim vas sve❤️❤️❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• donna9

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

I ja sam dobro, nemam nikakvih boljki osim što se zapušem i umorim dosta brže nego inače. Pretpostavljam da s obzirom na tjedne to nije ništa čudno😅 Beba je isto dobro, kaže doktor da je po nekim mjerama malo veća ali sve skupa u redu. Glavom je prema dolje, ali ne osjećam da mi nešto posebno pritišće mjehur. Doduše ja sam dosta visoka pa beba valjda zato ima mjesta😅 Ne znam za vas, ali meni je ovaj period dosad proletio. Ne mogu vjerovati da još niti dva mjeseca do termina😬

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• 20’

Prijavi adminu

Pake, hvala na pitanju, ja sam trudnički, baš osjetim da ulazim u zadnju fazu trudnoće  par dana su me jako boljeli kukovi i prepone, danas je bolje pa sam se napokon naspavala  mašina radi, pere se roba za bebicu, pa kako koju mašinu operem, tako popeglam. Kako si ti?

Pake

Prijavi adminu

Meni je prije par dana krenuo ispadati sluzni čep u kombinaciji sa bolovima pa sam išla na hitnu. Na kraju stvarno je krenuo ispadati, otvorila sam se, ali sve je ok. Curka ima 2660g. 😄 U procesu smo selidbe pa me stres baš jede, samo da se to sve riješi i da onda opet na novo spremimo stan za nju. 🥲 Jedino da ne urani kako me copraju 🫣 Ostalo sve klasika za ove tjedne. 
    Sad kad gledam unatrag, stvarno mi je brzo prošla trudnoća i isto mi je čudno kad vidim da se termin bliži. Vrijeme je proletilo 😄 
    zmajja baš si blizu, ubrzo ćemo čitati i o tvom porodu 💃🏻💃🏻💃🏻

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab

• donna9

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

zmajja

Donna9 ja ne mogu vjerovat da su meni jos 2tj do termina 🙈 uopce nisam bila fokusirana na ovu trudnocu, a zadnja mi je. Jedino kad se mogu fokusirat na trudnocu je navecer kad sjednem a muz ode stavit stariju kcer spavat 🙈

Zmajja, tebi još malo i gotovo😁 Ja sam taman s pregleda, beba procijenjena na 1990, doktor kaže da mjere odgovaraju tjednima i da je sve ok😁

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• 20’

Prijavi adminu

Pake, dobro, već si blizu 37. tjedna pa se ne moraš brinuti. Šta su ti rekli na ispadanje sluznog čepa? Vjerojatno si si puno toga uzela, selidba i sve. Mi smo preuređivali sobu od curke i radila sam generalku po stanu, pa mi je i to već previše 

Pake

Prijavi adminu

zmajja hahaha ajde držim fige onda da se strpi još barem tjedan dana. 🤞🏻
    donna9 super za pregled! 🥰
    20' ma je, tamo mi je doktorica isto rekla da je moguće zbog stresa i napora da mi se malo sve to pokrenulo, ali da sam u dobrim tjednima pa ako nekaj i bude, ne bi trebalo biti problema. Paziti na trudove i plodnu vodu, sluzni nije problem samo pokazuje da se nekaj događa, probati se što više opustiti. 🫣 Nek ste to obavili sad polako do kraja 😄

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.