Pozdrav, curke!🥰🥰🤗🤗
Kako ste? Kako se držite?🤰🤱
Mi smo se danas podruškale, sve je u najboljem redu i imamo 2799 grama.💪💪
Od 27.12. idemo u trudničku ambulantu.
Sve Vas grliiiiiimmmmm 🫂 i cmokam 😘 i čuvajte se!😘😘🤗🤗❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Pozdrav curke,Ja stvarno rijetko pisem ,ali citam stalno.Kod mene su bolovi dosta veliki nakon lezanja na lijevom boku ,tolko da jedva pomaknemo desnu nogu 😐 , a bolovi su i u preponama.doktorica je rekla da je krenulo 'omeksavanje' ovako dok hodam sve super. Ponekad imam osjećaj kao da me na trenutke uhvate menstrualni bolovi,ali jako brzo prode.Umor je ogroman.23.12. imam dogovoreno kod anesteziloga ,jer kako je prvi bio carski, u bolnici gdje idem rade i svaki sljedeci carski. A kako su blagdani bolje da budem spremna, tada bi trebala cuti i kada Ce biti termin poroda.
Imam problema sa tlakom, do sada sam pila po jednu tabletu, a sada sam presla na dvije u danu. Na sve to jakoooo se uspanicarim kad vidim doktore i sestre ,pa je to jos gore kad krenem sa tim pregledima u trudnickoj ambulanti. Tako da mjerim i doma stalno, a i taj dan prije nego krenem na pregled. Nadam se da Ce to uzeti i sada u obzir kad dodem na prvi pregled u bolnicu ,da me nece ostavit na lezanju bas za Bozic
👩🦰30👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel5/2023 baby girl
20'to si u pravu, baš je skroz individualno. Ma samo da se sredi sve u novom stanu i onda bebolina može doći kad joj srce poželi, dotad mi taj sluzni i sve malo stvaraju anksioznost 🫣
Cure kako ste, kakvo je stanje? Dižem temu!
Pročitala sam tvoju priču, baš me utješila. Ja sam u pon s 34+5 otišla na hitnu zbog bolova/kontrakcija i isto je ispalo da sam otvorena (1.5 cm), ali mene su zadržali na promatranju... sve se smirilo (ispao mi je sluzni čep nakon tih pregleda) i nisam se dalje otvarala pa su me jučer poslali doma na mirovanje do Božića. Sad sam 35+3 i nadam se da ćemo ipak izdržati još 10-ak dana 😁 iako su i meni rekli u bolnici da bi sve bilo ok i sad, pluća su zrela, a cura je već oko 2900 😅
Kako se ti osjećaš, uspiješ li ne razmišljati o tome? 😄 čini mi se da je tvoja doktorica bila relativno opuštena oko toga i to me isto tješi 😄 moj ginekolog je isto rekao da nema razloga panici i da porod sad počne...
Pake I surich, i ja smatram da se ne morate brinuti, blizu ste sigurnih tjedana, moja frendica je djecu (ne blizance) rodila s 36+nešto i bila su skroz zrela i nisu morala u inkubator, tako da samo smireno
Želja00, takvi bolovi su i kod mene, prepone, kukovi i umor isto Također, menstrualni bolovi koji me na momente hvataju već neko vrijeme. Veselooo
Pake I surich, i ja smatram da se ne morate brinuti, blizu ste sigurnih tjedana, moja frendica je djecu (ne blizance) rodila s 36+nešto i bila su skroz zrela i nisu morala u inkubator, tako da samo smirenoŽelja00, takvi bolovi su i kod mene, prepone, kukovi i umor istoTakođer, menstrualni bolovi koji me na momente hvataju već neko vrijeme. Veselooo
Hvala ti, super je čuti što više pozitivnih iskustava 😃
A da je veselo - veselo je 🤣
Želja00 uh žao mi je zbog bolova i svega, ali suosjećam. To su sad ti tjedni pred kraj pa sve uhvati pomalo. Probaj spavati sa onim trudničkim jastukom, meni pomogne. Ma da, svakako će biti bolje da znaš datum pa se onda možeš u miru pripremiti i dočekati taj dan, vjerujem da će sve biti dobro! A za tlak, napomeni im kad kreneš u trudničku da imaš strah, sigurno će uzmeti u obzir pa možda ne bude bilo priče o tome da ostaješ na odjelu, držim fige!! ♥️
surich uh žao mi je da si prošla isto jer znam da je baš panika u tom trenutku (ja sam bila 34+4), ali drago mi je da je sve dobro na kraju! Dobro svi kažu, ovo su sad već sigurni tjedni i bebice su razvijene pa i da nešto krene, ne bi trebalo biti problema. Ovaj sam tjedan samo o tome razmišljala jer smo u procesu selidbe i valjda mi je onda to udarilo na psihu totalno (šta ako sad nešto krene, a ništa nije spremno i slično), ali sutra smo napokon u novom stanu pa očekujem da ću biti opuštenija i manje razmišljati o svemu. 🙏🏻 Samo se probaj što više opustiti, miruj koliko možeš i sve će biti dobro, samo pozitiva. 💝
20' hvala ti! Držim fige i za tebe i za sve da malo popuste ovi blaženi simptomi, barem tu i tamo. 😅
Btw meni su preko noći stopala i gležnjevi otekli, presmiješno to izgleda 🥲
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji