Di ste kupile piđame za trudnice ,sve čekam kad će u lidla doć al nikako ….Spavam u muževim majicama i gaćicama 😂🙈 ne mogu se natjerati kupiti si traperice koje mi pašu (jedne su mi preuske, druge malo velike), pogotovo ne pidžamu, ali zato za malu svako malo neki klinac uzmem 😂🙈E ja isti problem imam 😂😂 Nikako da se natjeram kupit nešto trudnički pa imam osjećaj da živim u tajicama i 2 haljine 😅 A racunam i da će uskoro zima pa da ću biti u hulahopkama i haljinama pa da će biti okej do 1. mjeseca 😁
Ja sam vidila da pidžama ima u Waikikiu, ali kad sam bila zadnji put bili su sve extra veliki brojevi tipa 3XL, 4XL. Tako da ću samo pratit kad stignu veličine, ali fine su i cijena im je okejJa sam si uzela u waikiki spavaćicu 3XL 🤣🤣 inače sam L, a to je bio jedini broj koji je tada ostao i bas mi je bila lijepa 🤣 a inače volim da mi je komotnije, pogotovo za spavanje tako da sam zadovoljna 🤭 zapravo izgleda kao oversize 🤭
To je istina 😅 ali stvarno su lijepe spavaćice, bas sam se iznenadila
Jel ima netko problema sa išijasom? Muci me već dva tjedna, jel ima kakve pomoći tu? Ali da si sama pomognem, nemam vise volje za ići negdje 🤭
ima,pomoc je muz i njegove ruke, vrlo kratko al olaksa,ljepo mu kazes da ti je on to napravio i da te sad izvoli izmasirat jer ti imas vrlo vazan posao za odradivat i trpis uzasnu bol zbog toga 😂 meni pomoglo malo me zmasiro i bilo mi je lakse
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Di ste kupile piđame za trudnice ,sve čekam kad će u lidla doć al nikako ….Spavam u muževim majicama i gaćicama 😂🙈 ne mogu se natjerati kupiti si traperice koje mi pašu (jedne su mi preuske, druge malo velike), pogotovo ne pidžamu, ali zato za malu svako malo neki klinac uzmem 😂🙈E ja isti problem imam 😂😂 Nikako da se natjeram kupit nešto trudnički pa imam osjećaj da živim u tajicama i 2 haljine 😅 A racunam i da će uskoro zima pa da ću biti u hulahopkama i haljinama pa da će biti okej do 1. mjeseca 😁
Ja sam vidila da pidžama ima u Waikikiu, ali kad sam bila zadnji put bili su sve extra veliki brojevi tipa 3XL, 4XL. Tako da ću samo pratit kad stignu veličine, ali fine su i cijena im je okejJa sam si uzela u waikiki spavaćicu 3XL 🤣🤣 inače sam L, a to je bio jedini broj koji je tada ostao i bas mi je bila lijepa 🤣 a inače volim da mi je komotnije, pogotovo za spavanje tako da sam zadovoljna 🤭 zapravo izgleda kao oversize 🤭
gledala u waikikiju sapavacice nigdje za vidjet samo te proklete pidame koje tak i tak nevolim, uzet cu one 3 za 33 eura i to je to
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Jel ima netko problema sa išijasom? Muci me već dva tjedna, jel ima kakve pomoći tu? Ali da si sama pomognem, nemam vise volje za ići negdje 🤭ima,pomoc je muz i njegove ruke, vrlo kratko al olaksa,ljepo mu kazes da ti je on to napravio i da te sad izvoli izmasirat jer ti imas vrlo vazan posao za odradivat i trpis uzasnu bol zbog toga 😂 meni pomoglo malo me zmasiro i bilo mi je lakse
Morat ću ga nagovorit Tj natjerati 🤣 meni je ok dok sjedim, Al problem mi je kretati se i bas me to živcira
Jel ima netko problema sa išijasom? Muci me već dva tjedna, jel ima kakve pomoći tu? Ali da si sama pomognem, nemam vise volje za ići negdje 🤭ima,pomoc je muz i njegove ruke, vrlo kratko al olaksa,ljepo mu kazes da ti je on to napravio i da te sad izvoli izmasirat jer ti imas vrlo vazan posao za odradivat i trpis uzasnu bol zbog toga 😂 meni pomoglo malo me zmasiro i bilo mi je lakseMorat ću ga nagovorit Tj natjerati 🤣 meni je ok dok sjedim, Al problem mi je kretati se i bas me to živcira
mene ulovi kad se dignem iz lezeceg polozaja, pogotova kad legnem na ljevi bok ili uspavljujem malog, dakle to kak me presjece sva se izvitoperim pa uglavnom hodam a kad hodam boli sve ostalo 👌
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Pidžame za trudnice sam vidjela na H&M ako se ne varam. Možda Next, Bonprix? Iako u našem stanju možda bolje spavacicu za nedaj Bože bolnicu. Stvarno nisam fan spavaćica, ali poslije poroda mi je bilo skroz u redu u njima.
Što se išijasa tiče, istezanje i masaža. Možeš eventualno kiroprakticaru ako radi s trudnicama
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Ja sam nasla ove neke spavacice za trudnice.
3 komada za 33 EUR :)
nisu nista spesl ni moderne ali mislim da ce posluziti.
Vazno da su pamuk i da imaju ovo za dojenje.
https://marinatekstil.com/products/spavacice-za-dojenje-33-saljemo-besplatno?variant=51183753920861
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Nisam jos narucila, ali mislim da hocu...U Zagrebu po bolnicama se ne dobiju spavacice?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Pidžame za trudnice sam vidjela na H&M ako se ne varam. Možda Next, Bonprix? Iako u našem stanju možda bolje spavacicu za nedaj Bože bolnicu. Stvarno nisam fan spavaćica, ali poslije poroda mi je bilo skroz u redu u njima.
Što se išijasa tiče, istezanje i masaža. Možeš eventualno kiroprakticaru ako radi s trudnicama
Ja sam u obje trudnoće imala spavacice sa gumbovima onako do pupka pa su mi bile super i za dojenje, nismo ih dobivali u bolnici a rekli su da najbolje da imamo spavacice. Ja sam vidla iste takve u c&a sa gubicima pa ću si možda kupiti jednu dvije nove
Sortiraj odgovore
Najstariji