I ja pijem Novalac i imam apetita 🙈🙈
I ja pijem novalac i imam apetita kad sam ok, kad su mucnine, nemam naravno 😅 kad su vama cicke popustile? Ja osjecam ovaj tjedan da je lakse s bolovima i osjetljivoscu
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
I ja pijem Novalac i imam apetita 🙈🙈I ja pijem novalac i imam apetita kad sam ok, kad su mucnine, nemam naravno 😅 kad su vama cicke popustile? Ja osjecam ovaj tjedan da je lakse s bolovima i osjetljivoscu
Meni još nisu, ja sam 6 dana iza tebe.
12/2023 dječak 💙
Kod mene nažalost se još ništa ne vidi, 9 tjedan, iduci tjedan opet kontrola i nažalost tablete 😔. Baš sam se nadala i nadala da ce se bebač ipak uspjeti izboriti😔
Žao mi je, želim ti svu sreću ubuduće.
12/2023 dječak 💙
Milena, zao mi je! Javi nam se svakako! i zelim ti iduce sve najbolje, ne gubi nadu! :) Ana Maria, dakle,sa 7 tj si isla na prvi pregled? dal i dalje koristis utrogestan? tj zasto su ti ga i dali?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Anamaria,To si uzimala utrogestan od 100? 3 x dnevno? Kako to da si tako rano isla na pregled ?
Rina, nadam se da će tako bit i svaka čast👏🏼
Bohemian, a sve ostalo normalno radiš ? Ja imam iza sebe dva spontana tako da vjerujem da bi tako i ja negdje isla odmah na početku, jesi ti prvo iskoristila godišnji ili?
Matea, odlično! Jesi isla na ultrazvuk prvo ili?
Tinchy, u kojem smislu te boljelo?
Mala Mu, tako mi je drago zbog tebe, čestitam ti!♥️jesi na mirovanju, utrogestana? Šta su ti dali? Divnooooo, bas mi je drago zbog tebe☺️☺️☺️
Mom, jesi na strogom mirovanju? Bas mi je zao šta ti se to desava, misli pozitivno koliko god možeš, koju su ti terapiju dali?
Na strogom mirovanju sam od proslog krvarenja, ostaje tako do daljnjega.
Tada sam dobila duphaston 3x1, roidakal i normabel.
Sad su mi prosirili sa spasmexom. Vise od toga ne mogu.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Hvala cure svima na lijepim rijecima ❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Kamo su vam stigli labaratorijski nalazi od KKS, stitnjaca i ostalo? Kod ginekologa ili dođu i na portal zdravlja?
12/2023 dječak 💙
Hvala cure svima na lijepim rijecima ❤️
Sjecam se tvog plusica na LH trakicama 😊 sjecam se da si bila u velikom nemiru, da nisi vjerovala da je to to i mislila si da nece biti dobro.. sjecam se da sam ti tada rekla da razumijem da je grozno proci gubitak, jer sam ga prosla nazalost i ja ali da vjerujes u svoju bebu i ne odustajes od nje...❤️
S obzirom na to, situacija nije ruzicasta niti su tu jednorozi i duge i sve lijepo ali prosla si pocetni strah, prosla si dan po dan, prolazis jos uvijek..
Zao mi je sto ti se.opet dogada stresna situacija, jako mi je zao 😔.. ali beba je i dalje tu.. centimetar po centimetar, dan po dan... bori se bez obzira na hematom, na krvarenja, na sve. I dalje se bori 😁🤞 zato cu opet reci, ne odustaj od svoje bebe ❤️ nije gotovo. 😊
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Opet ja 😂 stigli su nam rezultati testa i saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio, spol. Curicaaa! ☺
Cestitaaam na curi❤️🥳🥳 drago mi je jako sto je sve dobro😊
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Milena, zao mi je! Javi nam se svakako! i zelim ti iduce sve najbolje, ne gubi nadu! :)Ana Maria, dakle,sa 7 tj si isla na prvi pregled? dal i dalje koristis utrogestan? tj zasto su ti ga i dali?
Ja sam išla čak sa 5tj i 5 dana nisam mogla docekat i sve se lijepo vidilo pa i otkucaji srca, jer je beba veća za tjedan dana. I ja koristim utrogestan zbog spontanog u prvoj trudnoći i bolova u stomaku i leđima. Sad, nije mi jasno do kad ću koristiti utrogestan? Ima li itko da ga je koristio pa da mi kaže do kad je korišten u trudnoći?
Sortiraj odgovore
Najstariji