Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bohemian
    10. Svibanj 2023. 13:58

Piabuu imala sam mucnicne (bez povraćanja) do unazad 10ak dana i averziju prema mesu koje mi je ostalo haha 
    Piletinu ne mogu ocima gledat. I bolne grudi i sada.. Bolove u stomaku i leđima imam svakodnevno. 
    Umor mi je prestao isto ima 10ak dana. 

Rina 39
    10. Svibanj 2023. 14:00

PiaBuu

A šta se tiče mučnina; šta koristite, tj šta vam pomaze?
    I jeste smanjile rad ili? Ja sam trgovac pa me malo strah… al sve nešto si brijem u glavi da je tek početak i da je to sve ok…

Ja sam ocito poseban slucaj da ni prvu trudnocu i ni ovu nemam simptoma i ne osjecam se trudno dok trbuh ne dode🙈
    Ja radim privatno za sebe (frizer) radila sam u prvoj trudnoci do dana poroda nadam se da ce i sad bit tako🙏🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• bohemian
    10. Svibanj 2023. 14:00

PiaBuu

I jeste smanjile rad ili? Ja sam trgovac pa me malo strah… al sve nešto si brijem u glavi da je tek početak i da je to sve ok…

Sto se tiče rada ginekolog mi je odmah dao bolovanje, zbog prve trudnoće koja je završila spontanim. I još sam na bolovanju. 
    Ne smijem puno sjediti, a moj je posao u uredu. 

mateak44
    10. Svibanj 2023. 14:07

Tami0910

Dobrodoslica novim trudnicama i cestitke na dobrim pregledima. 😍🥰Ja ima pregled tek za tjedan dana, 17.05.
    Danas mi je prvi dan bez mucnina, ne znam dal da se veselim ili zabrinjavam. Takav nagli prestanak preko noci da li je netko to imao?

Imala sam ja, cak dva dana bez mucnine i povracanja i onda je dosao treci dan i sve mi je to dobro naplaceno 🙄 tak sam se i ja veselila, kao gleeee ovo gotovo je s mucninama, kad ono ipak ne… 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

mateak44
    10. Svibanj 2023. 14:10

PiaBuu

Ja u bolnici radim (u intenzivnoj inace), pa sam vec u 5. tt otisla (jer sve su cure tako, cim su saznale odmah su otisle), prvo sam koristila stari godisnji, pa malo novog godisnjeg zbog regresa i sad zatrazila placeni dopust i dobila ga… tako da, nema me na poslu sljedece 2-3 godine 🙄🤓

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Tinchy09
    10. Svibanj 2023. 14:37

PiaBuu bila sam na prvom UZV sasvim neplanirano zbog tih bolova..na 5+3, vidjela se GV 8.1mm+ ŽV 2mm,  ni traga plodu. Idem ponovno 16.05. Na kontrolni kad cu biti 7+0. Do tad sam na utrogestanima i nadam se najboljem😁🤞🤞 vise me nista ne boli pa se nadam da je sve okej.
    ...
    Od jucer sam sluzbeno na komplikacijama. Radim s otrovima i citostaticima, antikoagulansima u labosu pa me sefica potjerala na GO cim sam saznala i eto od jucer sam sluzbeno na bolovanju😁 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Elia
    10. Svibanj 2023. 14:46

Kak vi svi tak cesto idete na preglede? Ili mi se samo cini😅
    Ja sam bila sa tocno 7 tjedana i rekla mi je kontrola za 4 tjedna, pa nikako da prode. 😂

Noir
    10. Svibanj 2023. 14:55

Elia

Ja sam bila sa tocno 7 tjedana i rekla mi je kontrola za 4 tjedna, pa nikako da prode. 😂

Ja isto ne idem. Ja sam bila 6+4, a na iducem cu biti 10+4. Isto 4 tjedna razmaka.. i mi smo u dan razlike izgleda 😊 meni je termin zasad 15.12.

12/2023 dječak 💙

Mala_mu
    10. Svibanj 2023. 14:58

Evo cure u čekaonici sam čekam… dušu sam isplakala kad sam se tuširala pokušavam pred mužem ne pokazivati al zna on mene…. Javim Vam se, držite se 🍀😘

🍀 34 godine
    🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com

• Elia
    10. Svibanj 2023. 15:07

Noir

Elia

Ja isto ne idem. Ja sam bila 6+4, a na iducem cu biti 10+4. Isto 4 tjedna razmaka.. i mi smo u dan razlike izgleda 😊 meni je termin zasad 15.12.

Da, meni je 14.12., valjda ako je sve okej onda tak svaka 4 tjedna 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.