Mene će izludit ova glad. Konstantna glaaaad! 🙃🥴 Kak vi s jelom? 🤔Pa nemam toliku glad u ovoj trudnoći
U prvoj trudnoći je bila konstantna glad svako sat-dva, ali to je zato jer sam pila novalac vitamine… čim sam ih prestala uzimat prestala i glad. 😁
Znači prestajem piti novalac 🤣🤣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Mene će izludit ova glad. Konstantna glaaaad! 🙃🥴 Kak vi s jelom? 🤔Pa nemam toliku glad u ovoj trudnoći
U prvoj trudnoći je bila konstantna glad svako sat-dva, ali to je zato jer sam pila novalac vitamine… čim sam ih prestala uzimat prestala i glad. 😁Znači prestajem piti novalac 🤣🤣
Ajme fakat, sad kad ste to spomenule mi je sinulo😂
Ja sam isto neki dan prestala pit novalac i prestala me ta konstanta glad i zelja za hranom😅
Ja još pijem folnu, dok ih ne potrošim. Rekao mi je da ih popijem da ne bacam bezveze. I nakon toga govori mi uzmi novalac, rekla sam mu da ne bih zbog te gladi konstantne, dao mi je druge vitamine. Pa ako i zbog njih budem isto gladna, mjenjat ću ih. Haha ne planiram da imam +30 kg 😂
Evo cure u čekaonici sam čekam… dušu sam isplakala kad sam se tuširala pokušavam pred mužem ne pokazivati al zna on mene…. Javim Vam se, držite se 🍀😘
Javi nam se, nadam se da je dobro prošlo❤️
12/2023 dječak 💙
Cure moje sve je u redu! Vidjela sam i rukice i nogice, srce kuca, kaže dok da je sve u redu…❤️
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Hej cure,evo mene s drugog pregleda,danas sam 9+4 ali bebica je za 9+0 danas. Doktor kaze da je sve to u redu,da se super razvija bebac,imamo glavu,tijelo,rukice i nogice i srce naravno. Ogromna razlika izmedu prve slike i ove danas. Bilo mi je presmijesno i pre slatko gledati kako se to malo bice giba 😀😀
Super, da predivni trenutci🙏🏻
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Kak vi svi tak cesto idete na preglede? Ili mi se samo cini😅
Ja sam bila sa tocno 7 tjedana i rekla mi je kontrola za 4 tjedna, pa nikako da prode. 😂
Ovisi, uglavnom naručuju 3 tj i sitno ili 4 tj. Čini ti se tako, potkraj će ti preletit 😂
7/24 💙 B
Cure moje sve je u redu! Vidjela sam i rukice i nogice, srce kuca, kaže dok da je sve u redu…❤️
Ajde bravo, baš mi je drago. ❤ sretno dalje
7/24 💙 B
Drage mamice koje imate već dijete... Curica ima sad skoro 12.5 kg, problem je zapravo u tome što je poprilično teško objasniti dvogodišnjacima zašto ih mama ne može podići ili zašto ih mama više ne može nositi u krevet. Jasno je da majka ne želi od sebe „odgurnuti“ svoje starije dijete dok je trudna s drugim. Zasad ju normalno još toleriram, ali morat ću prestri baš na svaki zahtjev. Kako ste vi riješile problem, jeste li razmišljale o tome?
7/24 💙 B
Sortiraj odgovore
Najstariji