Drage mamice koje imate već dijete… Curica ima sad skoro 12.5 kg, problem je zapravo u tome što je poprilično teško objasniti dvogodišnjacima zašto ih mama ne može podići ili zašto ih mama više ne može nositi u krevet. Jasno je da majka ne želi od sebe „odgurnuti“ svoje starije dijete dok je trudna s drugim. Zasad ju normalno još toleriram, ali morat ću prestri baš na svaki zahtjev. Kako ste vi riješile problem, jeste li razmišljale o tome?
Moj ima pet godina i 20kg. Ne nosim ga već godinu dana. Nekako mi paše veća razlika. 🥴☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure moje sve je u redu! Vidjela sam i rukice i nogice, srce kuca, kaže dok da je sve u redu…❤️
Odličnooo! Bravo! Koliko si trudna?
12/2023 dječak 💙
Čestitam cure! ❤️ Vesele me vaše lijepe vijesti. Sad kad ste spomenule Novalac, imam još par i kao pijem ih da ne bacim. Ja ne mogu opisati tu glad i proždrljivost u zadnjih mjesec dana kad ono bit će da je od njih. Dobro da sam pročitala , ne vraćam im se.😱
'21. 💙
'24. 💛
Hvala vam cure , evo izgurali smo 11,5 tjedana…
Neznam stavit onu traku dolje😂
Nemogu vam opisat ovo sam prvi put doživjela, osjetila skoro se rasplakala kod doktorice… 🥰
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Bravo na dobrim pregledima. Ja nikako dočekat svoj 🤞🙏🏻
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Drage mamice koje imate već dijete… Curica ima sad skoro 12.5 kg, problem je zapravo u tome što je poprilično teško objasniti dvogodišnjacima zašto ih mama ne može podići ili zašto ih mama više ne može nositi u krevet. Jasno je da majka ne želi od sebe „odgurnuti“ svoje starije dijete dok je trudna s drugim. Zasad ju normalno još toleriram, ali morat ću prestri baš na svaki zahtjev. Kako ste vi riješile problem, jeste li razmišljale o tome?
Ja imam malu od 13kg i 22mjeseca i dalje je nosim kad zeli i po stepenicama i kad place.
Jednostavno sam opustena i ne zamaram se jer tko ce mi pomoc s njom,sami smo u Njemackoj.
Kad de sjetim prve trudnoce nemoj ovo,nemoj ono sada sam druga osoba🥰
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Joj sta je najgore moja se staaaaalno zeli nosit, za mjesec dana ce navrsit tocno dvije godine. To je strasno koliko se ona zeli nosit. Nosim ju sta cu, nekad izbjegnem ali to bude kaos. Sto se tice prve i druge trudnoce puno sam opustenija. Prvu trudnocu sam vise od pola prelezala.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Drago mi je na lijepim pregledima i pozitivnim vijestima.
Ja sam danas opet obilno prokrvarila s ugruscima. Naravno hitna jer su jaki bolovi bili, i jos uvijek jesu.
Navodno je hematom na samom uscu ali ni to nisu sto posto sigurne jer je malen. Beba je ok, 2,34 cm, cak smo i srce culi na sekundu.
Dvije opcije su u pitanju. Ili ce doci do pobacaja ili ce biti sve ok. Treceg nema. Jako sam zalosna da mi se ponavlja opet isti scenarij od proslog puta.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Anamaria,To si uzimala utrogestan od 100? 3 x dnevno? Kako to da si tako rano isla na pregled ?
Rina, nadam se da će tako bit i svaka čast 👏🏼
Bohemian, a sve ostalo normalno radiš ? Ja imam iza sebe dva spontana tako da vjerujem da bi tako i ja negdje isla odmah na početku, jesi ti prvo iskoristila godišnji ili?
Matea, odlično! Jesi isla na ultrazvuk prvo ili?
Tinchy, u kojem smislu te boljelo?
Mala Mu, tako mi je drago zbog tebe, čestitam ti! ♥️ jesi na mirovanju, utrogestana? Šta su ti dali? Divnooooo, bas mi je drago zbog tebe ☺️☺️☺️
Mom, jesi na strogom mirovanju? Bas mi je zao šta ti se to desava, misli pozitivno koliko god možeš, koju su ti terapiju dali?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ps, dali netko ovdje pije aspirin? I koji?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧