Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    12. Svibanj 2023. 11:50

johel02

Pozdrav cure, evo da se i mi javimo nakon nekog vremena. Iskreno nisam ništa pisala, ne znam kako vama ali baš mi je pomalos tresno čekati sad ove preglede na svakih 4. tjedna, doslovno nespavanje i googlanje svega (znam da nije dobro :) ) tim više što sam vas pratila i nažalost vidjela i loše vijesti, držite se i želim vam sve najbolje <3
    nove curke dobrodošle! :)
    Mi smo danas došle s pregleda i doslovno mi je na pregledu dala 5 da mi kaže da se malo manje brinem i da je sve uredu, trudnoća je za sada stvarno školska, al glava je glava :/

Joj pričaj mi. Jedva čekam ponedjeljak da vidim jel ima pomaka. Da mi konačno da trudničku i da kaže da napreduje bebica. Jako se bojim. Ima svega da, ali nekako vjerujem dragom bogu da će sve biti okej. Vidjet ću hoće mi u ponedjeljak i krv vaditi za nifty. 🤞🙏🏻Bravo svima na dobrim pregledima 🙏🏻❤️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• lana202021
    12. Svibanj 2023. 12:18

slavonka92

Pozdrav curke,
    Evo i mene sa prvog pregleda. Šok je bio, dvije bebe, srca kucaju, obje odgovaraju točno tjednima trudnoće 7+2 tt (11,1mm i 11,2mm).

Prekrasno 😊🤩 čestitam ❤️

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    12. Svibanj 2023. 12:20

slavonka92

Pozdrav curke,
    Evo i mene sa prvog pregleda. Šok je bio, dvije bebe, srca kucaju, obje odgovaraju točno tjednima trudnoće 7+2 tt (11,1mm i 11,2mm).

Cestitke 🙃
    Bravo i za ostale dobre preglede!

12/2023 dječak 💙

Jana25
    12. Svibanj 2023. 12:22

slavonka92

Pozdrav curke,

Čestitaaaam !!!!! Drugi blizanci u grupi 💞❤️🥹🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ana_Maria
    12. Svibanj 2023. 13:16

Kika5

Jutro cure, mi smo jucer proveli noc na hitnoj,na poslu sam bila na wcu i na vesu sam ugledala kao tamno smeđi iscjedak krvi,nije bilo puno ali dovoljno da se nakon prvog spontanog dobro prepadnem i krenem na hitnu. Dr me pregledala,napravila ultrazvuk i kaze da je sa bebom sve u redu,da srce kuca i da se njoj ne cini nista ozbiljno. Kaze da to mozda moze biti zbog jucerasnjeg pregleda kod ginekologa s obzirom da nemam nikakvih bolova. Jel jos netko od vas mozda imao slicnu situaciju??

Hej Kika, mi se pratimo u danima i meni se isto ovaj tjedan javio smedji iscjedak, ginekolog mi je na prvom pregledu jos rekao ako se to pojavi da se ne zabrinjavam i da je to sasvim ok... bitno je da nema jakih bolova, pokusaj se toga drzati.. ne znam kako je proci kroz spontani i jako mi je zao radi toga, ali evo, meni ti je prva trudnoca i samo radi toga sam vec dosta splasena jer ne znam nista 🙈 ali nekako se ohrabrujem da je sve ok i da ce biti! Drzi se i polako samo, mozemo mi to! 💪🏻❤️
    P.s. cestitke svima novima i na jos jednim blizancima u grupi 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• bohemian
    12. Svibanj 2023. 16:31

Kika5

Jutro cure, mi smo jucer proveli noc na hitnoj,na poslu sam bila na wcu i na vesu sam ugledala kao tamno smeđi iscjedak krvi,nije bilo puno ali dovoljno da se nakon prvog spontanog dobro prepadnem i krenem na hitnu. Dr me pregledala,napravila ultrazvuk i kaze da je sa bebom sve u redu,da srce kuca i da se njoj ne cini nista ozbiljno. Kaze da to mozda moze biti zbog jucerasnjeg pregleda kod ginekologa s obzirom da nemam nikakvih bolova. Jel jos netko od vas mozda imao slicnu situaciju??

Ja sam imala smećkasti iscjedak isto tako negdje oko 10 og tjedna, i odmah sam otišla na hitnu bez razmišljanja. Isto je sve uredu. Čim je sve uredu i oni ne vide tragove krvi dobro je. Ali isto tako kad sam ga upitala da li je to normalno, on je odgovorio da u tako ranoj trudnoći ne vole to viditi. 
    Bitno je da je sve uredu da se dijete razvija, a nekad oni ne mogu znati zašto je to. 

• bohemian
    12. Svibanj 2023. 16:31

Čestitke svima na odličnim pregledima 🥰👋🏽👍👍

Jana25
    12. Svibanj 2023. 17:45

Stigli rezultati, sve je kako treba biti i po naruđbi, stiže nam braco 🩵🥹

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

mateak44
    12. Svibanj 2023. 19:02

Jana25

Bravooo, cestitam vam 💙

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• lana202021
    12. Svibanj 2023. 19:03

Jana25

Čestitam 🥰❤️

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.