Anamaria,To si uzimala utrogestan od 100? 3 x dnevno? Kako to da si tako rano isla na pregled ?
Rina, nadam se da će tako bit i svaka čast👏🏼
Bohemian, a sve ostalo normalno radiš ? Ja imam iza sebe dva spontana tako da vjerujem da bi tako i ja negdje isla odmah na početku, jesi ti prvo iskoristila godišnji ili?
Matea, odlično! Jesi isla na ultrazvuk prvo ili?
Tinchy, u kojem smislu te boljelo?
Mala Mu, tako mi je drago zbog tebe, čestitam ti!♥️jesi na mirovanju, utrogestana? Šta su ti dali? Divnooooo, bas mi je drago zbog tebe☺️☺️☺️
Mom, jesi na strogom mirovanju? Bas mi je zao šta ti se to desava, misli pozitivno koliko god možeš, koju su ti terapiju dali?
Kućne poslove normalno radim , ne dižem ništa teško. Ja sam odmah na bolovanje išla nisam koristila godišnji.
Bila sam tad trudna 6 tjedana i još sam na bolovanju. Ovaj mj se sigurno još ne vraćam.
Mom2one baš mi je žao što moraš to proživljavati. Dao Bog da sve bude u redu. Miruj koliko možeš. 🤞🙏🏻
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Drago mi je na lijepim pregledima i pozitivnim vijestima.
Ja sam danas opet obilno prokrvarila s ugruscima. Naravno hitna jer su jaki bolovi bili, i jos uvijek jesu.
Navodno je hematom na samom uscu ali ni to nisu sto posto sigurne jer je malen. Beba je ok, 2,34 cm, cak smo i srce culi na sekundu.
Dvije opcije su u pitanju. Ili ce doci do pobacaja ili ce biti sve ok. Treceg nema. Jako sam zalosna da mi se ponavlja opet isti scenarij od proslog puta.
Joj, nadam se da će proći s najboljim ishodom i da ovaj put ne bude tako. Javi nam se, držim 🤞🏻😔
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Opet ja 😂 stigli su nam rezultati testa i saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio, spol. Curicaaa! ☺
7/24 💙 B
Opet ja 😂 stigli su nam rezultati testa i saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio, spol. Curicaaa! ☺
Čestitam!!! 💐❤️💞
Ja svoj još čekam, na iglama sam 🙈
Koji si ti test radila?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jaoooo Čestitam 😄 i ja se nadam curici ali bože moj nek je samo živo i zdravo
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Opet ja 😂 stigli su nam rezultati testa i saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio, spol. Curicaaa! ☺Čestitam!!! 💐❤️💞
Ja svoj još čekam, na iglama sam 🙈
Koji si ti test radila?
Nifty. Hvala ti, javi nam rezultate.❤❤
7/24 💙 B
Opet ja 😂 stigli su nam rezultati testa i saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio, spol. Curicaaa! ☺Jaoooo Čestitam 😄 i ja se nadam curici ali bože moj nek je samo živo i zdravo
Tako je, hvala :)
7/24 💙 B
Kod mene nažalost se još ništa ne vidi, 9 tjedan, iduci tjedan opet kontrola i nažalost tablete 😔. Baš sam se nadala i nadala da ce se bebač ipak uspjeti izboriti😔
Anamaria,To si uzimala utrogestan od 100? 3 x dnevno? Kako to da si tako rano isla na pregled ?
Rina, nadam se da će tako bit i svaka čast👏🏼
Bohemian, a sve ostalo normalno radiš ? Ja imam iza sebe dva spontana tako da vjerujem da bi tako i ja negdje isla odmah na početku, jesi ti prvo iskoristila godišnji ili?
Matea, odlično! Jesi isla na ultrazvuk prvo ili?
Tinchy, u kojem smislu te boljelo?
Mala Mu, tako mi je drago zbog tebe, čestitam ti!♥️jesi na mirovanju, utrogestana? Šta su ti dali? Divnooooo, bas mi je drago zbog tebe☺️☺️☺️
Mom, jesi na strogom mirovanju? Bas mi je zao šta ti se to desava, misli pozitivno koliko god možeš, koju su ti terapiju dali?
Od 200 mg jednom dnevno vaginalete sam uzimala.
Nisam znala zapravo da je tako rano bilo, ja sam racunala da sam tad bila 7+0, ali je ovulacija bila dosta kasnije pa je bebica tad bila dosta manja 🙈 a isla sam samo radi potvrde jer nisam mogla docekati hzzo pregled
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Sortiraj odgovore
Najstariji