Bravo svima za dobre preglede :)))
Sto se tice tih testova također ne planiram to raditi, neka bude kako Bog da ❤️
Zanima me kad bi se mogao otkriti spol djeteta? Vi koje ste to vec prosle ako nam mozete reci kad bi se to moglo vidjeti😀😀
Spol bi se trebao moći otkriti od 16. tjedna, zavisi o položaju bebe kad smo na ultrazvuku.
Znam nekoliko svojih kolegica koje su radile prenatalne testove samo da što prije otkriju spol. 🤦🏻♀️
E, a ja baš želim da bude iznenađenje! I baš me zanima kad bude trenutak da mi se moje čudo odluči pokazati! 🙏🏻🤗♥️💙👶🏻🤰🏻😊
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Ja cu radit test, i to vec u ponedjeljak vadim krv.
Prekinit cu trudnocu ukoliko bude jedan od sindroma. To je jedini razlog zašto ga i radim.
Sigurnost i mir do kraja trudnoce.
Kika meni je u prvoj trudnoći već mogla reći sa nekih 16tjedana jer je gospodin s ponosom pokazivao svoj ponos 🤣 sad sve ovisi kako će beba biti namještena
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja cu isto raditi test.
KobraV bit će nam drago da si ovdje s nama ❤
Meni isto vrijeme samo leti u ovoj trudnoći.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Javljam se s pregleda, sve je dobro proslo 🙈❤️ dobili smo termin 9.12. pa se mozemo pridruziti popisu 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja imam sutra drugi pregled i ako bude sve ok onda cu dogovorit termin za krv za downow kao i u prvoj trudnoci.
Zbog mojih 39 god zelim isto mir do kraja.
Sutra sam 9+1.
A spol smo saznali u prvoj trudnoci u 23 tjednu.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Ma bravo cure za dobre preglede🥳🥰 bebice rastu kao velike 🥰👶
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Javljam se s pregleda, sve je dobro proslo 🙈❤️ dobili smo termin 9.12. pa se mozemo pridruziti popisu 🙈
Bravo! 👍
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Čestitam svima na lijepim i urednim trudnoćama! ❤️👶🏻 🤰🏻💙👶🏻Cure koje ste prvorotkinje... Da li već kupujete što za bebe? 🚼
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Pozdrav curke,
Drago mi je zbog svih dobrih vijesti i savršenih pregleda. Ja prvi još čekam. Spol sam u prve dvije trudnoće saznala sa 16 tjedana. Ja isto neću raditi prenatalne, nisam ni prva dva puta. Malo ću se slabije javljati jer imam dva živahna dečkića, posao, kuća,bašća, ali ću pratiti koliko mogu.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
KobraV ja robicu neću kupovati osim nešto za želju i za izlazak iz bolnice sestrična ima i za dečka i za curicu tako da će mi ona dati. Bakama i djedovima je prvo unuče tako da su se već raspodjelili tko će što kupiti 🙈🙈🤣🤣 tetke, ujak također 🙈
Odlučili smo si samo sami kupiti kolica😊
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji