Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    04. Svibanj 2023. 10:34

Jutro curke 🥰
    Ja sam tako  nervozna  🙄 bas mi je stres taj pregled oko 12 tjedna, nuhalni nabor, nosna kost...za mene  bas neka prekretnica.
    Ponedjeljak u 7 i 30 imam termin. Brzo ce 🙈
    Sto se tice vremena koje prolazi, meni bas letiiiii. Ljuta sam sama na sebe jer zaboravim da sam trudna. Koristim s malcem svaki trenutak da jos legne na mene i mazimo se koliko god je to moguce 🥰 i tako dani prolaze.
    .
    Nadam se da ste vi sve dobro i da uzivate u trudnoci, pazite se i mazite. Mene su mucnine opet popustile, vidim da me napusta i umor. Nadam se da je i vama tako.
    Baš se osjetno bliži kraj prvog tromjesecja 🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    04. Svibanj 2023. 10:42

Ja ne kupujem ništa i neću do jeseni. Ne planiramo puno toga ni kupiti, odjeću ćemo sigurno dobiti. Kolica želim Joolz geo 3 i to ću vjerojatno kupiti rabljena jer ne želim dati preko 1000e za njih. Znam da su dobra i dobra za šetnje po prirodi a to nam je jako bitno. 😊 Ja sam umorna, drugih nekih simptoma nemam, čak me to malo i brine. Vadim krv, urin, krvnu grupu, štitnjaču prije drugog pregleda. Jeste i vi to odmah dobile za vaditi?

12/2023 dječak 💙

mateak44
    04. Svibanj 2023. 11:14

Noir

Ja ne kupujem ništa i neću do jeseni. Ne planiramo puno toga ni kupiti, odjeću ćemo sigurno dobiti. Kolica želim Joolz geo 3 i to ću vjerojatno kupiti rabljena jer ne želim dati preko 1000e za njih. Znam da su dobra i dobra za šetnje po prirodi a to nam je jako bitno. 😊 Ja sam umorna, drugih nekih simptoma nemam, čak me to malo i brine. Vadim krv, urin, krvnu grupu, štitnjaču prije drugog pregleda. Jeste i vi to odmah dobile za vaditi?

Ja sam krv, urin, stitnjacu odmah iza prvog pregleda trebala, a krvnu grupu i rh faktor trebam sad prije 3. pregleda ☺️

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

mateak44
    04. Svibanj 2023. 11:16

KobraV

Čestitam svima na lijepim i urednim trudnoćama! ❤️👶🏻 🤰🏻💙👶🏻Cure koje ste prvorotkinje… Da li već kupujete što za bebe? 🚼

Nismo jos nista poceli, a nekak i mislim da budemo sto kasnije, negdje oko 6,7 mjeseca trudnoce… nekak se vodim s tim da bolje ne prerano poceti, za ne daj boze nekog zla 🙃

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Miss88
    04. Svibanj 2023. 11:44

Jana25

Ja cu radit test, i to vec u ponedjeljak vadim krv.
    Prekinit cu trudnocu ukoliko bude jedan od sindroma. To je jedini razlog zašto ga i radim.
    Sigurnost i mir do kraja trudnoce.
    Kikameni je u prvoj trudnoći već mogla reći sa nekih 16tjedana jer je gospodin s ponosom pokazivao svoj ponos 🤣 sad sve ovisi kako će beba biti namještena

Koji test radiš? I ja samo zbog toga iako me jako strah saznati nešto takvo i odlučiti prekinuti trudnoću.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jana25
    04. Svibanj 2023. 11:54

Miss88

Jana25

Ja cu radit test, i to vec u ponedjeljak vadim krv.
    Prekinit cu trudnocu ukoliko bude jedan od sindroma. To je jedini razlog zašto ga i radim.
    Sigurnost i mir do kraja trudnoce.
    Kikameni je u prvoj trudnoći već mogla reći sa nekih 16tjedana jer je gospodin s ponosom pokazivao svoj ponos 🤣 sad sve ovisi kako će beba biti namještena
    Koji test radiš? I ja samo zbog toga iako me jako strah saznati nešto takvo i odlučiti prekinuti trudnoću.

Veritas se zove.
    Ja sam i u prvoj trudnoći jako puno čitala i informirala se o tim sindromima. Down okej, uz neke poteškoće imaju jako velike i lijepe šanse za lijep život. Posebno u današnje vrijeme kad ih ljudi gledaju kao da su "drugačiji". Jesu, ali puno se više zna o tome i danas je djeci i judima s Down sindromom puno lakše živjet. A ova druga dva, uh...poznajem sebe i znam da nebi mogla mazit trbuh, pričat s bebom, rodit ju i onda da ta beba kao i preko 90%njih ne dočeka prvi rođendan. Sto se toga tice preslaba sam. Svaka čast svima koji mogu, ja nisam među njima, a mislim da trebam bit psihički jaka zbog djeteta koje već imam.
    Slažem se da je teška odluka al svaka od nas ju donosi u svoja 4 zida sa dečkom,mužem i njihovim razlozima 🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Rina 39
    04. Svibanj 2023. 13:52

Obavljen pregled danas,9+1,papa test rađen,vadena krv,urin,hiv a ostale nalaze imaju iz prosle trudnoce.
    Sve je super na pregledu ,strah me jedino nalaza pape jer inace imam hpv,dosad zadnje dve kontorle ok,samo da sad je bude sranja🙏🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

ivonicaa
    04. Svibanj 2023. 14:06

Rina39 super za pregled ☺
    Ja imam dosta toga od prve trudnoće, mislim realno gledajući sve. Sad vidjet ćemo oće li biti curica ili dečko, ali bili smo pametni pa smo kupovali uglavnom neutralne stvari, ali ima i toga rozog. 😅 Robicu ću kupiti, bez obzira, ne sad hrpetinu, ali sebi za ljubav. Možda se malo manje javljam, isto tako posao, kuća, djete i sve ostalo . Meni mučnine skroz prestaje, koje su bile  manje nego u 1.trudnoći. Umor i dalje malo osjećam, ali isto dosta manje.  Trbuščića nema, ali uskoro će kroz nekoliko tjedana. Nadam se da ste sve dobro i da uživate u trudnoćama. Meni je pregled u pon. :) 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Tinchy09
    04. Svibanj 2023. 14:20

PiaBuu

Tinchy, a kako si im rekla ?
    Ja za obadvije trudnoće nisam ništa rekla… za spontani sam uzela vikend slobodno… tako da, ništa nitko ne zna… iskreno, imam i strogog šefa…

Nazvala sam šeficu i iskreno joj rekla da imam plus na testu (vadila sam i krv za provjeru samo) i da bih rado da se to zadrzi tajnom dok ne otvorim sluzbene komplikacije. Odradila sam jos 2 dana nakon plusa, izbjegavala otrove maksimalno.  Rekla je da nema nikakvih problema i da samo mora reci sefu iznad nje (s obzirom da ona vodi samo odjel, a on kompletni labos) i tako je i bilo 😁 nije nikome govorila, ja sam na preostalom godisnjem (koji ionako moram koristiti do 30.06.) Pa je sve ispalo idealno 😊  srecom pa mi je sefica stvarno stvaaaarno divna, a i kazem, kod nas cure jednostavno odu cim saznaju jer nije bas sigurna okolina.

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Miss88
    04. Svibanj 2023. 15:01

Bravo svima na pregledima a i sretno tko ima uskoro pregled.  ❤️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.