Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina 39
    04. Svibanj 2023. 15:13

tratincica12345

Rina39super za pregled ☺
    Ja imam dosta toga od prve trudnoće, mislim realno gledajući sve. Sad vidjet ćemo oće li biti curica ili dečko, ali bili smo pametni pa smo kupovali uglavnom neutralne stvari, ali ima i toga rozog. 😅 Robicu ću kupiti, bez obzira, ne sad hrpetinu, ali sebi za ljubav. Možda se malo manje javljam, isto tako posao, kuća, djete i sve ostalo . Meni mučnine skroz prestaje, koje su bile manje nego u 1.trudnoći. Umor i dalje malo osjećam, ali isto dosta manje. Trbuščića nema, ali uskoro će kroz nekoliko tjedana. Nadam se da ste sve dobro i da uživate u trudnoćama. Meni je pregled u pon. :)

Ma rano nam je za trbusici u 10 tjednu🙈🙈
    U prvoj trudnoci dobila tek u 16,17 tj.
    Ja ni jedan simptom kao ni u prvoj trudnoci pa brijem da je opet curica😂

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

ivonicaa
    04. Svibanj 2023. 15:32

Rina 39

tratincica12345

Rina39super za pregled ☺
    Ja imam dosta toga od prve trudnoće, mislim realno gledajući sve. Sad vidjet ćemo oće li biti curica ili dečko, ali bili smo pametni pa smo kupovali uglavnom neutralne stvari, ali ima i toga rozog. 😅 Robicu ću kupiti, bez obzira, ne sad hrpetinu, ali sebi za ljubav. Možda se malo manje javljam, isto tako posao, kuća, djete i sve ostalo . Meni mučnine skroz prestaje, koje su bile manje nego u 1.trudnoći. Umor i dalje malo osjećam, ali isto dosta manje. Trbuščića nema, ali uskoro će kroz nekoliko tjedana. Nadam se da ste sve dobro i da uživate u trudnoćama. Meni je pregled u pon. :)

Ma rano nam je za trbusici u 10 tjednu🙈🙈
    U prvoj trudnoci dobila tek u 16,17 tj.
    Ja ni jedan simptom kao ni u prvoj trudnoci pa brijem da je opet curica😂

Meni se malooo nazirao već krajem 14 tj. a imala sam i dosta veliki poslije, kažu neki zato jer si mršava. 🤭 Ja isto mirišim u zraku curicu opet haha, ajmo reći sve što mi se događa u trudnoći od svih promjena idu ka smjeru curice, ali neću ništa o tome, možda nas sve iznenadi, iako mi dosta njih kaže "ma joj mora da je ovaj put muško". A ja baš tupim svoje. Bitno da je živo, zdravo, da svima prođe trudnoća u najboljem redu, a za ostalo ćemo lako. ❤ Tinchy09 ako posao nije siguran, bitno je da ono odeš čim prije. Dobro si napravila. Ja razmišljam u ovoj trudnoći raditi duže, pričala sam s šefom i nebi me slao na poslovne putove, nego samo rad u firmi, što mi je baš super palo. 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

• Džuli365
    04. Svibanj 2023. 15:35

Ja se dugo nisam javljala, pa evo sluzbeno putem uzv privatno potvrđena trudnoca, vidi se gestacijska vreca, zumanjcana i mali emrij, jako maji 5 tj, nisam cula jos srceko jer je jos rano da se cuje, bitno da je u maternici i da nema hematoma s obzirom na moje bolove koje sam imala, 22.5 idem kod svoje ginekologice pa se nadam da cu cuti tada i srceko, toliko sam sigurna u to !!!

Miss88
    04. Svibanj 2023. 15:35

Jeste čuli za Ramzijevu metodu otkrivanja spola po prvom ultrazvuku? Po položaju ploda i posteljice.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    04. Svibanj 2023. 15:40

Džuli365

Ja se dugo nisam javljala, pa evo sluzbeno putem uzv privatno potvrđena trudnoca, vidi se gestacijska vreca, zumanjcana i mali emrij, jako maji 5 tj, nisam cula jos srceko jer je jos rano da se cuje, bitno da je u maternici i da nema hematoma s obzirom na moje bolove koje sam imala, 22.5 idem kod svoje ginekologice pa se nadam da cu cuti tada i srceko, toliko sam sigurna u to !!!

Čestitam ❤️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Džuli365
    04. Svibanj 2023. 15:42

Miss88

Džuli365

Čestitam ❤️

Hvala 🥰😍🥰

• Elenicaa20
    04. Svibanj 2023. 16:02

Zdravo svim buducim mamicama.
    Molim ako je neka imala iskustvo da me utjesi bar malo
    Naime moja situacija ide ovako.Imam zdravog djecaka od 3 godine.Trudnoca skolska.Prosle god u 2 mj desava mi se spontani sve je samo prirodno otislo.Jake krvarenje odljevi...
    Nakon toga radeni nalazi stitne obicni papa vag bris sve oke.
    Zadnja menst 21.3.Pozitivan test 26.4 kod doktorice bila sa 5+3 rekla rana trudnoca 
    Vitamini i duphaston 3x1 cisto radi sigurnosti
    Opet mi daje sve nalaze da radim obicne stitna vag bris
    Danas uradim obicne nalaze trombociti 515.
    Vrijednost neka normalna pise do 424 
    Odmah briga stres da se ista stvar ne ponovi...
    Da napomene jucer kad sam isla da radim vag bris pregledala me opet nakon 6 dana i trudnoca napreduje vec se uveliko fino vidi i ona govori opet za 7-10 dana abd plod bi se trebao fino vidjet..
    Ja trenutno nemam bolova krvarenja ali ovaj nalaz me toliko nasikirao
    Sutra idem opet njoj narucila me u 17h i rekla mi da ne brinem i da pijem dosta vode
    Ne znam sta to znaci
    Jel ima neka mama ovakvo iskustvo i da li je sve bilo uredu
    Toliki strah imam da mi se ne ponovi🥺🥺🥺

Tinchy09
    04. Svibanj 2023. 16:16

Dzuli drago mi je da je sve u redu! 🥰🥰🥰 
    ...
    Ja sam odlucila ipak privatno voditi trudnocu s obzirom da moja soc.gin i nije nesto. Najgore sto niti nema ultrazvuk koji trenutno radi. Javila sam joj se prije 2 dana zbog dosta jakih grceva  u  maternici i poslala me odmah u bolnicu jer ona nema sanse da ista vidi. 
    Okej, uz sav stres, nakon sto je prva dr.rekla da ne vidi nista osim endometrija(a beta je bila prije 2 dana 3731) ali je drugi dr.u bolnici uspio naci GV 😁😁 plod nije nasao ali i sam kaze da uz ovaj prahistorijski uzv dobro da ista vidi.  i prepisani su mi utrogestani... 
    ...nakon toga odlucila sam se naruciti privatno pa sutra idem na kontrolu i nadam se da ce vidjeti i plod🥰 ne nadam se srceku jer je jos jako rano, al na kontrolu moram svakako😅

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Ana_Maria
    04. Svibanj 2023. 20:51

Imate li preporuku za neki dobar losion za tijelo? Da se brzo upija i da je bez mirisa.. Inace nisam tip koji se voli mazati, ali obzirom koliko mi je koza trenutno suha moram pa je svaka preporuka dobrodosla 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Haru
    04. Svibanj 2023. 22:16

Čestitam cure na odličnim pregledima! ❤️

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.