Ja iskreno ne znam da li mi vrijeme brzo prolazi, ali znam da ovo čekanje do slijedećeg pregleda kod ginekologa traje vječno. 🙈🙈🙈Jesi radila prenatalni pregled? (Nifty…)
Nisam niti nemam namjeru.
Razmišljala sam o tome, i razgovarala sa mužem, ali smo ipak odlučili da ne. Nije zbog financija već jednostavno, nalaz neće promijeniti apsolutno ništa pa da ne znam što u njemu pisalo.
Pokušavamo dobiti dijete već više od godinu dana i nije nam pošlo za rukom. Sad kad smo to jednostavno malo "stavili po strani" i ne čekali datum kad će opet menga, sad smo i dobili ovaj blagoslov. Od Boga je i neka tako i ostane.
Kad znaš da u tebi kuca još jedno srce 💕 tako je nevažno što na nalazu piše. Moje je. 💕💕💕
To je samo moje mišljenje.
🤰🏻
Ti?
Ostale cure?
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Ja iskreno ne znam da li mi vrijeme brzo prolazi, ali znam da ovo čekanje do slijedećeg pregleda kod ginekologa traje vječno. 🙈🙈🙈Jesi radila prenatalni pregled? (Nifty…)Nisam niti nemam namjeru.
Razmišljala sam o tome, i razgovarala sa mužem, ali smo ipak odlučili da ne. Nije zbog financija već jednostavno, nalaz neće promijeniti apsolutno ništa pa da ne znam što u njemu pisalo.
Pokušavamo dobiti dijete već više od godinu dana i nije nam pošlo za rukom. Sad kad smo to jednostavno malo "stavili po strani" i ne čekali datum kad će opet menga, sad smo i dobili ovaj blagoslov. Od Boga je i neka tako i ostane.
Kad znaš da u tebi kuca još jedno srce 💕 tako je nevažno što na nalazu piše. Moje je. 💕💕💕
🤰🏻
Ti?
Ostale cure?
Ni ja ne planiram to raditi.
Ja sam žene danas na prvom pregledu prek HZZO-a i bas me strah zbog proslog pregleda kod privatnika koji me splasio i stavio na utrogestan 🙈 ali od tad je sve bilo ok i vjerujem da je sve ok, ali strah je svejedno itekako postojan, drzite fige, pls!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja iskreno ne znam da li mi vrijeme brzo prolazi, ali znam da ovo čekanje do slijedećeg pregleda kod ginekologa traje vječno. 🙈🙈🙈Jesi radila prenatalni pregled? (Nifty…)Nisam niti nemam namjeru.
🤰🏻
Ti?
Ostale cure?Ni ja ne planiram to raditi.
Ja sam žene danas na prvom pregledu prek HZZO-a i bas me strah zbog proslog pregleda kod privatnika koji me splasio i stavio na utrogestan 🙈 ali od tad je sve bilo ok i vjerujem da je sve ok, ali strah je svejedno itekako postojan, drzite fige, pls!
Nemoj se plašiti.
I moj savjet, vjeruj svom ginekologu.
Ja sam prvi pregled također obavila kod privatnika (bilo mi predugo čekati mog ginekologa) i kako mi je radio i papa test nađene su gljivice. Privatnik me odmah ponovno kontaktirao da dođem po terapiju. Nisam išla.
A ginekolog na nalaz uopće nije niti trznuo (znači nikakva terapija, tablete i sl.) i kaže da je to sve normalno. Eto.
Vjerujem mu više od nekoga tko me sad vidio prvi put. 🤰🏻
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Pozdrav curke evo javljam se nakon prvog pregledaa
Sve super, srce kucka.. sad smo 6+3
Idući pregled 5.6 ❤️
Idući pregled 5.6 ❤️
Super bravooooo 🙏🏻👌🏻🙏🏻🤰🏻
Neka sve tako ostane i do kraja. 💕
Sad ćeš samo vidjeti kako vrijeme sporo prolazi do 5.6.🤦🏻♀️
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Idući pregled 5.6 ❤️
Cestitke, samo pomalo ❤️ sretno dalje
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Piabuuimam mučnine samo ako ne jedem na vrijeme.
Mom2one drži se draga!
KobraV dobro nam došla!
Hocu nekako draga, hvala ti ❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Tinchy, a kako si im rekla ?
Ja za obadvije trudnoće nisam ništa rekla… za spontani sam uzela vikend slobodno… tako da, ništa nitko ne zna… iskreno, imam i strogog šefa…
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
bok cure
evo napravljen je i drugi pregled, brojimo točno 10 tjedana. klinci se odlično miču, srčeka kucaju, veliki su koliko i trebaju biti po tjednima, svaki je u svojoj amnionskoj vrećici i svaki ima svoju posteljicu
dobila sam preporuku od ginića da obavim prenatalni test privatno (jer kao dvoje ih je pa da budemo mirni). jel itko od vas upućen i hoće ići to raditi? ja sam na li la, i bi i ne bi to radila.
jedino što i dalje moram piti duphaston 3 puta na dan, ali valjda će i tome brzo doći kraj.
sljedeća kontrola za 3 tjedna i sad sam još više uzbuđena
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
bok cure
evo napravljen je i drugi pregled, brojimo točno 10 tjedana. klinci se odlično miču, srčeka kucaju, veliki su koliko i trebaju biti po tjednima, svaki je u svojoj amnionskoj vrećici i svaki ima svoju posteljicu
dobila sam preporuku od ginića da obavim prenatalni test privatno (jer kao dvoje ih je pa da budemo mirni). jel itko od vas upućen i hoće ići to raditi? ja sam na li la, i bi i ne bi to radila.
jedino što i dalje moram piti duphaston 3 puta na dan, ali valjda će i tome brzo doći kraj.
sljedeća kontrola za 3 tjedna i sad sam još više uzbuđena
🤗 Drago mi je da je sa bebačima sve u najboljem redu! 🤗♥️
Što se tiče prenatalnog testa, evo i meni ga preporučuje ginekolog (valjda zbog godina 😁), ali nakon razgovora sa mužem odlučili smo da to nećemo raditi. Nije zbog financija, nego jednostavno da nalaz i ne znam što pokaže, poduzimali ne bi apsolutno ništa. Vjerujemo i sigurni smo da bude sve u najboljem redu jer smo predugo čekali na to naše malo čudo. ♥️♥️♥️Ti sama odluči šta ćeš, razlika je i u tome što ti nosiš 2 👶🏻👶🏻 dok mi imamo samo jedno 👶🏻 Odluka je na tebi, možda budeš mirnija nakon toga, ali svakako popričaj sa mužem. 🙏🏻👌🏻🤰🏻♥️👶🏻
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Sortiraj odgovore
Najstariji