Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KobraV
    03. Svibanj 2023. 12:44

Miss88

KobraV

Ja iskreno ne znam da li mi vrijeme brzo prolazi, ali znam da ovo čekanje do slijedećeg pregleda kod ginekologa traje vječno. 🙈🙈🙈
    Jesi radila prenatalni pregled? (Nifty…)

Nisam niti nemam namjeru. 
    Razmišljala sam o tome, i razgovarala sa mužem, ali smo ipak odlučili da ne. Nije zbog financija već jednostavno, nalaz neće promijeniti apsolutno ništa pa da ne znam što u njemu pisalo. 
    Pokušavamo dobiti dijete već više od godinu dana i nije nam pošlo za rukom. Sad kad smo to jednostavno malo "stavili po strani" i ne čekali datum kad će opet menga, sad smo i dobili ovaj blagoslov. Od Boga je i neka tako i ostane.
    Kad znaš da u tebi kuca još jedno srce 💕 tako je nevažno što na nalazu piše. Moje je. 💕💕💕
    To je samo moje mišljenje. 
    🤰🏻
    Ti? 
    Ostale cure? 

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Ana_Maria
    03. Svibanj 2023. 13:06

KobraV

Miss88

KobraV

Ja iskreno ne znam da li mi vrijeme brzo prolazi, ali znam da ovo čekanje do slijedećeg pregleda kod ginekologa traje vječno. 🙈🙈🙈
    Razmišljala sam o tome, i razgovarala sa mužem, ali smo ipak odlučili da ne. Nije zbog financija već jednostavno, nalaz neće promijeniti apsolutno ništa pa da ne znam što u njemu pisalo.
    Pokušavamo dobiti dijete već više od godinu dana i nije nam pošlo za rukom. Sad kad smo to jednostavno malo "stavili po strani" i ne čekali datum kad će opet menga, sad smo i dobili ovaj blagoslov. Od Boga je i neka tako i ostane.
    Kad znaš da u tebi kuca još jedno srce 💕 tako je nevažno što na nalazu piše. Moje je. 💕💕💕
    🤰🏻
    Ti?
    Ostale cure?

Ni ja ne planiram to raditi.
    Ja sam žene danas na prvom pregledu prek HZZO-a i bas me strah zbog proslog pregleda kod privatnika koji me splasio i stavio na utrogestan 🙈 ali od tad je sve bilo ok i vjerujem da je sve ok, ali strah je svejedno itekako postojan, drzite fige, pls!

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

KobraV
    03. Svibanj 2023. 13:14

Ana_Maria

KobraV

Miss88

KobraV

🤰🏻
    Ti?
    Ostale cure?
    Ni ja ne planiram to raditi.
    Ja sam žene danas na prvom pregledu prek HZZO-a i bas me strah zbog proslog pregleda kod privatnika koji me splasio i stavio na utrogestan 🙈 ali od tad je sve bilo ok i vjerujem da je sve ok, ali strah je svejedno itekako postojan, drzite fige, pls!

Nemoj se plašiti. 
    I moj savjet, vjeruj svom ginekologu. 
    Ja sam prvi pregled također obavila kod privatnika (bilo mi predugo čekati mog ginekologa) i kako mi je radio i papa test nađene su gljivice. Privatnik me odmah ponovno kontaktirao da dođem po terapiju. Nisam išla.
    A ginekolog na nalaz uopće nije niti trznuo (znači nikakva terapija, tablete i sl.) i kaže da je to sve normalno. Eto.
    Vjerujem mu više od nekoga tko me sad vidio prvi put. 🤰🏻

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

• ro2345
    03. Svibanj 2023. 13:20

Pozdrav curke evo javljam se nakon prvog pregledaa
    Sve super, srce kucka.. sad smo 6+3
    Idući pregled 5.6 ❤️ 

KobraV
    03. Svibanj 2023. 13:31

ro2345

Idući pregled 5.6 ❤️

Super bravooooo 🙏🏻👌🏻🙏🏻🤰🏻
    Neka sve tako ostane i do kraja. 💕
    Sad ćeš samo vidjeti kako vrijeme sporo prolazi do 5.6.🤦🏻‍♀️

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Mom2One
    03. Svibanj 2023. 13:38

ro2345

Idući pregled 5.6 ❤️

Cestitke, samo pomalo ❤️ sretno dalje

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Mom2One
    03. Svibanj 2023. 13:39

Miss88

Piabuuimam mučnine samo ako ne jedem na vrijeme.
    Mom2one drži se draga!
    KobraV dobro nam došla!

Hocu nekako draga, hvala ti ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

PiaBuu
    03. Svibanj 2023. 15:59

Tinchy, a kako si im rekla ? 
    Ja za obadvije trudnoće nisam ništa rekla… za spontani sam uzela vikend slobodno… tako da, ništa nitko ne zna… iskreno, imam i strogog šefa…

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

mateak44
    03. Svibanj 2023. 16:20

bok cure 
    evo napravljen je i drugi pregled, brojimo točno 10 tjedana. klinci se odlično miču, srčeka kucaju, veliki su koliko i trebaju biti po tjednima, svaki je u svojoj amnionskoj vrećici i svaki ima svoju posteljicu 
    dobila sam preporuku od ginića da obavim prenatalni test privatno (jer kao dvoje ih je pa da budemo mirni). jel itko od vas upućen i hoće ići to raditi? ja sam na li la, i bi i ne bi to radila.
    jedino što i dalje moram piti duphaston 3 puta na dan, ali valjda će i tome brzo doći kraj.
    sljedeća kontrola za 3 tjedna i sad sam još više uzbuđena 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

KobraV
    03. Svibanj 2023. 17:19

mateak44

bok cure
    evo napravljen je i drugi pregled, brojimo točno 10 tjedana. klinci se odlično miču, srčeka kucaju, veliki su koliko i trebaju biti po tjednima, svaki je u svojoj amnionskoj vrećici i svaki ima svoju posteljicu
    dobila sam preporuku od ginića da obavim prenatalni test privatno (jer kao dvoje ih je pa da budemo mirni). jel itko od vas upućen i hoće ići to raditi? ja sam na li la, i bi i ne bi to radila.
    jedino što i dalje moram piti duphaston 3 puta na dan, ali valjda će i tome brzo doći kraj.
    sljedeća kontrola za 3 tjedna i sad sam još više uzbuđena

🤗 Drago mi je da je sa bebačima sve u najboljem redu! 🤗♥️
    Što se tiče prenatalnog testa, evo i meni ga preporučuje ginekolog (valjda zbog godina 😁), ali nakon razgovora sa mužem odlučili smo da to nećemo raditi. Nije zbog financija, nego jednostavno da nalaz i ne znam što pokaže, poduzimali ne bi apsolutno ništa. Vjerujemo i sigurni smo da bude sve u najboljem redu jer smo predugo čekali na to naše malo čudo. ♥️♥️♥️Ti sama odluči šta ćeš, razlika je i u tome što ti nosiš 2 👶🏻👶🏻 dok mi imamo samo jedno 👶🏻 Odluka je na tebi, možda budeš mirnija nakon toga, ali svakako popričaj sa mužem. 🙏🏻👌🏻🤰🏻♥️👶🏻

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.