Čestitam cure na odličnim pregledima! ❤️
Kako si nam Haru ❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Čestitam cure na odličnim pregledima! ❤️Kako si nam Haru ❤️
Umorno, nervozno i nekako nesređeno. Imam osjećaj kao da sam ni na nebu ni na zemlji.
Čekam taj pregled u nedjelju da čujem što me čeka dalje. Nadam se da će uskoro biti bolje. 🤞🏻🙂
'21. 💙
'24. 💛
Imate li preporuku za neki dobar losion za tijelo? Da se brzo upija i da je bez mirisa.. Inace nisam tip koji se voli mazati, ali obzirom koliko mi je koza trenutno suha moram pa je svaka preporuka dobrodosla 🙈
https://www.phama.hr/product/3145/la-roche-posay-lrp-lipikar-losion-400-ml
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Imate li preporuku za neki dobar losion za tijelo? Da se brzo upija i da je bez mirisa.. Inace nisam tip koji se voli mazati, ali obzirom koliko mi je koza trenutno suha moram pa je svaka preporuka dobrodosla 🙈
Ja koristim biobazu za trudnice i super mi je
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Čestitam cure na odličnim pregledima! ❤️Kako si nam Haru ❤️Umorno, nervozno i nekako nesređeno. Imam osjećaj kao da sam ni na nebu ni na zemlji.
Čekam taj pregled u nedjelju da čujem što me čeka dalje. Nadam se da će uskoro biti bolje. 🤞🏻🙂
Ma hoće! Čekam tu nedjelju s tobom, obavrzno se javi nadam se pozitivnom ishodu za ovu jednu bebu 🤞❤️ puse i zagljaje saljem na najjace 🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Svima vrijeme brzo prolazi, meni bas nekako skoro. Prije 10 dana sam bila na prvom pregledu, a iduci je tek za 2 i pol tjedna. Nekako mi se cini da nisam vise toliko umorna, povremeno tijekom dana osjetim nelagodu u području maternice, kao lagane grčeve pred mengu, ali bas lagane. Gladna sam, sve mi odgovara, junk food me jako privlači. Stvarno nemam nikakvih trgoba i sve mi je to vec cudno i mislim da cu u iduca dva tj poludjeti dok ne vidim je li sve ok. 🙈🙈
12/2023 dječak 💙
Pozdrav cure, pridružujem se temi 😊 Nakon spontanog početkom 2. mj. dočekali smo novi plus u travnju 🥰 Danas sa pregleda, sve je dobro, otkucaji su tu i beba odgovara tjednima. S obzirom na sve prijašnje gubitke sam na oprezu ali sretna što je za sada sve ok 🤗
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Pozdrav cure, da se i ja javim sa update-om. Bila danas na ultrazvuku privatno, čula srce svoje bebe i sada mogu biti mirnija. Dobila utrogestan da pijem, da uradim hormone stitne i kontrola za 15 dana ☺️
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Pozdrav cure, također se pridružujem temi ☺️
7. trudnoća, nadam se 3. bebici, imam 2 djece ☺️
Danas sam 7 tjedana, prije par dana sam bila na uzv, vidio se plod 2mm ali dr. nije bila sigurna ima li otkucaja pa ću idući tjedan na kontrolu.
Nadam se da se tipkamo do kraja 🥰
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Pozdrav cure, pridružujem se temi 😊 Nakon spontanog početkom 2. mj. dočekali smo novi plus u travnju 🥰 Danas sa pregleda, sve je dobro, otkucaji su tu i beba odgovara tjednima. S obzirom na sve prijašnje gubitke sam na oprezu ali sretna što je za sada sve ok 🤗
Bok, koliki ti je bio plod na 6+4 ako znaš?
Nadam se da će ti ova trudnoća napokon uspjeti 🤗
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji