Lupocet i paracetamol je jedno te isto ako se ne varam
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Lupocet i lekadol su paracetamoli. Zene, ja jucer imala jaki izljev krvi, bez bolova. Danas bila kod gin, s bebom sve ok, kaze moguci manji hematom (opet). Strogo mirovanje.
Dosla doma jaka probanja na desnoj strani, sva se lecnem kad krene. Za izludit vise.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Miss88 lupocet je ok. Ja sam isto skoknula u Lidl, našla par stvarčica. :)
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Ugrabila sam u lidlu u sve. Imate za trudnice ❤️Ne znam koliko nam se isplati kupovati kratke majce za trudnice 🤷♀️ kad ćemo baš morat trudnicko vec ce bit jesen. Ne znam. Ja sam sigurno do 25-27tt bila u normalnim kratkim majcama. Vidjet cu, razmislit jos. Ali tajce za 50 kn definitivno 👍Uh meni je druga trudnoća i već se sve vidi i sve me stišće. Napirena sam do kraja dana kao da sam u petom mju.
Jel? Ja 2 tjedna vise trudna i nema nicega. Jos izgubila 3 kile 🤣 dobro da nisam i vise od silnih mucnina i povracanja
Vec sam pisala da mi je probava usporenija ali nisam napuhana jer pijem donat 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Lupocet i lekadol su paracetamoli.Zene, ja jucer imala jaki izljev krvi, bez bolova. Danas bila kod gin, s bebom sve ok, kaze moguci manji hematom (opet). Strogo mirovanje.
Dosla doma jaka probanja na desnoj strani, sva se lecnem kad krene. Za izludit vise.
Drži se i miruj ❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hej cure, malo sam bila odsutna zbog obaveza. Nadam se da ste sve dobro. I da ce sve biti dobro🙏🤞Vidjela sam da je jedna pitala jesam li se sto raspitala za ureoplasmu, jesam. Vidla sam da su mnoge zene to imale i sve bilo okej. Popila sam antibiotik, sad sam jos na vaginaletama i nadam se najboljem.
Za sada pijem premama duo, roidakal i lactogyn probitike obzirom na moju situaciju.
Simptomi: ponekad lagani grcevi, bol u ledima, mucnine, povracanje lagano, glavobolja ponekad i tako.Ne znam kako Vi, ali ja se strasno umaram, jucer sam malo vise setala i ubijale su me noge cijelu vecer, a da ne pricam da se uspusem kao da sam trcala, a ne setala.Sto se tice mog trbuscica, uvijek sam ga imala🤷♀️ ali mislim da se lagano vidi. 😍
Zasada nosim malo sire kako nitko jos ne bi bas primjetio, ali vise sumnje pokazuju mucnine🤣
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Tinchy,meni su iza spontanih ostale bolne grudi šta prije nikada nisam imala.. dal i tvoje kolege znaju ? Slazem se, i uostalom, treba uživati u tom vremenu i pripremit se, naraditi ćemo se :)
Miss, šta koristiš za mučnine ? Mene je strah jer non stop sam na nogama i dižem teške stvari…
Sa koliko tjedni ste išle doktoru? Ja imam fobiju od njih… iza dva spontana sam sva preplašena…
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Znaju samo šefica i šef i jedna kolegica s kojom sam si dovoljno dobra i privatno. Ostatak jos ne zna 😁😁.
Ja bih cak i radila jer ova mizerija na komplikacijama je uzasna, a i posao mi nije tezak fizicki nimalo... ali takva su pravila, a firma mi ne moze osigurati dovoljno sigurno radno mjesto nazalost. Alternativa je ostati doma od prvog dana jer smo ugrozeni tamo ionako zbog velikih kolicina ljekova.
Primjerice, dnevna doza warfarina u pacijenta je svega par miligrama, a ja nekad rukujem s pola kile-kilu praškastog warfarina dnevno (razrjeduje krv) ...
Volim svoj posao pa ce mi faliti jako, al cekat ce me...ima vremena za posao😄👌👌
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Cure mene je sinoć toliko glava boljela da sam popila Lupocet 1000 jel to okej 🥴
Meni ginekolog rekao da u slučaju nekih bolova mogu popiti Lupocet ili Paracetamol tako da je u redu ako si popila Lupocet. 🙏🏻
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Nama je termin 21.11. pa ne znam dal spadamo u jesenske ili zimske bebe. 👶🏻☺️
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️