Elia vjerojatno te privatno odmah prime, a kod nas u bolnici je takva neka praksa. Evo mi smo obavili, kaže dr da on to ne primjećuje, da je po njemu sve ok i da ne trebaju ni vježbice niti neka zakazana kontrola, eventualno po potrebi. Ja to primjećujem 😅 ali dobro, vjerovat ću stručnijima od sebe. 😁
Hahaha nemoj ni zamišljati jer ne možeš si to predočit dok se ne dogodi 😂 ali kasnije je sve puno lakše kad su veći i nisu toliko ovisni o tebi.
Ana_Maria s prvim sam radila tako da mi je bio u krilu dok je jeo, kasnije kad se posjeo onda je bio u hranilici. 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bok cure! Upadam sa proljetnih beba s pitanjem za vas jer sve imate sad malo vece bebice. Kad ste pocele svoje bebe kupati sa samponima i koju kozmetiku koristite? Trazim preporuku za nesto sto blaze i prirodnije, bez parfema po mogucnosti. Ja koristim za sebe Biobazu i tako bi nesto htjela i za bebu. A ne stizem od posla oko bebe nista guglat. Nije mi prob i skuplje platiti samo da je oke. Mislila sam mozda Mustelu uzeti, cula sam da je dobra. Jel to oke? A sta od krema za sunce koristite? Malo me zblesio internet jer sam nasla u recenzijama za Mustelu da je puna nekih nano cestica. I sad ne znam kako uopce pretrazivati proizvode za te nano cestice - tj sta upada u to uopce. Jel koja cula za to?
Bok cure! Upadam sa proljetnih beba s pitanjem za vas jer sve imate sad malo vece bebice. Kad ste pocele svoje bebe kupati sa samponima i koju kozmetiku koristite? Trazim preporuku za nesto sto blaze i prirodnije, bez parfema po mogucnosti. Ja koristim za sebe Biobazu i tako bi nesto htjela i za bebu. A ne stizem od posla oko bebe nista guglat. Nije mi prob i skuplje platiti samo da je oke. Mislila sam mozda Mustelu uzeti, cula sam da je dobra. Jel to oke? A sta od krema za sunce koristite? Malo me zblesio internet jer sam nasla u recenzijama za Mustelu da je puna nekih nano cestica. I sad ne znam kako uopce pretrazivati proizvode za te nano cestice - tj sta upada u to uopce. Jel koja cula za to?
Još uvijek ga kupam samo toplom vodom (za kosu koristim Mustelu za tjemenicu jer je krcat) . Od krema za sunce su ti sigurne i provjerene Badger SPf 30 i Alphanova SPF 50 .😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Hvala🤗bas sam ta dva madraca i gledala😂
Evo mi bili kod fizijatra, blago je sve al moramo vjezbati
Jesu vasim bebicama krenuli zubi? Kak to izgleda
Moja trpa sve u usta vise neg inace i jucer cijeli dan kenjkava, napreze se stalno i kaka po malo cjeli dan i noc, i nekak je zelenkasto i mrvicasto, kaze pedijatrica moguce radi zubi tako, mene strah da nije neka viroza ali nema temp ni ne povraca, ja vec sva u brizi😅
Hvala🤗bas sam ta dva madraca i gledala😂
Evo mi bili kod fizijatra, blago je sve al moramo vjezbati
Jesu vasim bebicama krenuli zubi? Kak to izgleda
Moja trpa sve u usta vise neg inace i jucer cijeli dan kenjkava, napreze se stalno i kaka po malo cjeli dan i noc, i nekak je zelenkasto i mrvicasto, kaze pedijatrica moguce radi zubi tako, mene strah da nije neka viroza ali nema temp ni ne povraca, ja vec sva u brizi😅
Super da je sve blago, brzo ćete vi to riješiti! ☺️
Mome nisu još, a prepoznat ćeš da se bliži po tome što će nenormalno sliniti! 😅 prvom su malo prije 5. mjeseca, slinio je masu, sve žuljao i žvakao i ja nemajka nisam ni primijetila da mu je izišao zubić dok baš nije bio lijepo vani 😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bananica, mi imamo Mustelu za kupanje i pjenicu za tjemenicu. Dobili to za kupanje i vjerojatno ćemo ostati pri tome, a i mrvicu koristimo svaki put. Po preporuci sprej za sunčanje Alphanova.
Elia, ne bi trebala pogriješiti s bilo kojim madracem… Eto vidiš, neće biti velikih problema, a nema ništa loše u malo vježbica, samo naprijed!
Uuu tko zna, možda i jesu zubići. Kod nas je jaaako slinjenje, nekoliko bavalina promijenimo u danu i baš grize sve igračke kao manijak, a i prstićima grebe, baš ju muči. S druge strane, uopće se ne vidi ništa, nije natečeno, crveno niti ima naznaka. Mislim da ćemo se namučiti još dosta vremena.
Gdje vaše bebe spavaju? Planirala sam ovaj mjesec prelazak u njezinu sobu. Doslovno su vrata do vrata i krevetić bi bio pored vrata tako da nije nikakva udaljenost. Ali ona je toliko pokvarila spavanje da sad već nekoliko tjedana ne samo da ne spava u svojoj sobi, nego ne spava ni u svom krevetiću već s nama!!! A to nikad nisam htjela i baš sam nezadovoljna što je tako
A što da ti kažem, starijeg smo tek sad potjerali u svoj krevet (koji je isto u našoj sobi😁), a L nije noć jednu valjda odspavao u krevetiću, s nama je od početka. Meni je jednostavno tako lakše jer ga dojim ponekad zilijun puta po noći, a i navikla sam se na to još od starijeg. Nerijetko smo svi 4 u krevetu našem 😅 neka netko drugi da savjet haha
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo sad ima i temperaturu🤦♀️ ja ne kuzim na kaj god da mjerim drugacija ispadne, neznam kako cu prezivjeti noc haha
A ona slini vec mjesec dana tak da ja to nis ne kuzim😂 odvest cu ju sutra pedijatrici nek ona nju pogleda, bar da znam dal su zubi da ne brinem
Nasa s nama u sobi spava jer nema ni izbora😂 a i lakse mi je kad je pored kreveta joj vratit dudu i uspavat ak se probudi, a ti probaj sa drugom sobom pa ces vidjet, mozda bude super😁🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji