Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    27. Prosinac 2023. 10:57

Aniee

Mi smo evo, u tjedan dana imali dva smrtna slučaja u obitelji. Ne mogu vam opisat koji stres… iskreno se nadam da beba ne može baš sve osjećati. Ne mogu se ni pošteno isplakati, oplakati, imam osjećaj da kako god reagiram, naudit ću ili sebi ili bebi. 😔

Ajme, prelose!! Moja sućut! 
    Možda je i dobro što se pokusavas sabrati radi  bebe, ali svakako ne valja ni držati sve u sebi.  Ako imaš potrebu isplaci se, iako beba to osjeća opet lakše će ti biti..drži se ❤️

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Donna2022
    27. Prosinac 2023. 14:19

Drage cure, javljam se iz Proljetnih beba😉
    Za pocetak cestitke svima koje ste rodile i sretno svima koje sitno odbrojavaju🥰
    Imala bih jedno pitanje, ako mi koja moze podjeliti iskustvo- da li ste iza 30. tt imale pojacan iscjedak? Zadnja 2-3 dana imam gusci bijeli sluzav pojacan iscjedak, bez mirisa, crvenila, svrbezi ili slicno ali onako dobro smoci gacice🤪
     Znala sam kroz trudnocu vec imati tako ali nisam sad vec neko vrijeme pa kako se blizi kraj tako ja vise panicarim🤪
    Hvala unaprijed🥰🥰

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Ana_Maria
    27. Prosinac 2023. 18:09

Donna2022

Za pocetak cestitke svima koje ste rodile i sretno svima koje sitno odbrojavaju🥰
    Imala bih jedno pitanje, ako mi koja moze podjeliti iskustvo- da li ste iza 30. tt imale pojacan iscjedak? Zadnja 2-3 dana imam gusci bijeli sluzav pojacan iscjedak, bez mirisa, crvenila, svrbezi ili slicno ali onako dobro smoci gacice🤪
    Znala sam kroz trudnocu vec imati tako ali nisam sad vec neko vrijeme pa kako se blizi kraj tako ja vise panicarim🤪
    Hvala unaprijed🥰🥰

Bez brige, sasvim normalno, opusti se i uzivaj u trudnoci do kraja i sretno! 🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Donna2022
    29. Prosinac 2023. 00:00

Ana_Maria

Donna2022

Hvala unaprijed🥰🥰
    Bez brige, sasvim normalno, opusti se i uzivaj u trudnoci do kraja i sretno! 🥰

Hvalaaa ti☺️💕

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• lala.land
    29. Prosinac 2023. 08:09

Daa i meni je tako,nista neobicno 🙂

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Haru
    29. Prosinac 2023. 11:39

Tami0910

Sretan Bozic svima koji slave🌲Kod nas sve regularno, papamo, spavamo, nosimo se, mazimo se, setamo i super.
    Muce nas malo grcevi, ali dobro.Hvala Bogu da je lijepo vrijeme pa mozemo svaki dan u setnju, obozava se vozit u kolicima. Zaspi cim krenemo.Bili 22.12. na prvom pregledu pedijatra. Imao je 4 kg i 57,5 cm.Malo me muci zalezana glavica koja me smeta, ali doktorica je rekla da ce se to ispravit kako ce rast jer ce to kosti popunit. Jel koja ima iskustva s tim?

Slučajno sam navratila i vidim ovo za glavicu. Mi smo imali taj slučaj, koliko god okretali mališu , stavljali s te strane nešto da se ne može okrenuti on se uvijek okretao na tu jednu stranu. Ukratko... Nama je jako pomoglo vrijeme provedeno na trbuhu, kasnije nam je fizioterapeutica rekla kako se bebe može okretati na trbuh čim im otpadne pupak i onda to vrijeme produljivati. Sa 6mj. na vježbama rečeno nam je da beba pola svog budnog vremena treba provesti na podu na trbuhu. Kod nas je sve sada ok i ne bi se nikada reklo da je glava bila zaležana. 🙂 Sretno! 

'21. 💙
    '24. 💛

Miljevićka08.02
    29. Prosinac 2023. 14:24

Drage moje pozdrav 😘😍
    Evo danas sam trudna 33 tjedna, a po ultrazvuku 34, brojimo sitno.
    Ovih zadnjih par dana me stalno boli izmedju prepona, glavobolje imam i svaki dan Bh kontrakcije.
    Pijem duhapstone za održavanje trudnoce i novi pregled mi je 05.01. sada za Novu godinu smo u Bosni pa se nadam dobrom ishodu poslije dolaska kuci.
    Lp za sve i velike puse 😘😘

Miljevićka08.02
    01. Siječanj 2024. 08:29

Sretna Nova Godina svim koje slavite, zelim nam puno uspjeha i sreće u Novoj godini.
    Lp❤️❤️

• m.ich
    02. Siječanj 2024. 22:41

Hej drage moje. Ja jos sitno brojim. Mislim da se bebac vec naveliko sprema van, osjecam ga dosta nisko, bh kontrakcije su jako jako ceste, kao i grcevi nocu.. U cetvrtak idem na pregled nakon tjedan dana pa cemo vidjeti ima li ikakvog pomaka ili mi se samo pricinjava posto sam u sve vecem iscekivanju😁

Tami0910
    03. Siječanj 2024. 07:53

Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro i da ste lijepo proveli ovo blagdansko vrijeme.Da li ste primjecivale skokove u razvoju?
    Nama jucer bilo 6 tjedana. Posljednih dana je nemoguc, place, ne zeli spavat, samo bi se nosao, jede nekad vise nekad manje ovisi.
    Dal je moguce da taj skok traje toliko dana?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.