Jutro cure :)
Kako ste vi?Ja sam sad 37+4
Zanima me kako se vi osjećate pred kraj?Jel u vas iscjedak pojačan
U mene se bas povećao a bila sam prošli subotu privatno i naglasila jer su mi gaće uvijek mokre nekad se prepadnem da nije plodna voda ali on je pogledao UZ i kaže sasvim dovoljno plodne vode ima
Išla u srijedu ovdje u DZ na ctg i opet UZ sve uredu
Međutim mene taj iscjedak bas nervira a nekad imam osjećaj da ne završim malu nuždu i onda kad odem opet vidim 2-3 kapi na gaćama kao mokraća
Čula sam se privatno s ovim ginekologom i rekao mi da stavljam vaginalete svaku 2-3 noć eto radi preventive
U mene se bas povećao a bila sam prošli subotu privatno i naglasila jer su mi gaće uvijek mokre nekad se prepadnem da nije plodna voda ali on je pogledao UZ i kaže sasvim dovoljno plodne vode ima
Međutim mene taj iscjedak bas nervira a nekad imam osjećaj da ne završim malu nuždu i onda kad odem opet vidim 2-3 kapi na gaćama kao mokraća
Čula sam se privatno s ovim ginekologom i rekao mi da stavljam vaginalete svaku 2-3 noć eto radi preventive
Jutro😁
Ja grozno😂sve me boli, guzica, kukovi, listovi, stopala i sake malo naoteknute, bole i trnu, jedva spavam. Setam, penjem se stepenicama, skacem na lopti, jedem i pijem sve kaj kakti potoce trudove i nista😅🙏
Ja ti imam tako iscjedak vec 2 mjeseca svi kazu normalno, vaginalete sam par puta koristila medutim stalno se to vrati, a poslije njih mi je jos gori iscjedak kad krenu curit tako da sam skroz odustala, sad si cak stavim ulozak jer je zima pa da se ne prehladim od mokrih gaca 😂😁
Čula sam se privatno s ovim ginekologom i rekao mi da stavljam vaginalete svaku 2-3 noć eto radi preventiveJutro😁
Ja grozno😂sve me boli, guzica, kukovi, listovi, stopala i sake malo naoteknute, bole i trnu, jedva spavam. Setam, penjem se stepenicama, skacem na lopti, jedem i pijem sve kaj kakti potoce trudove i nista😅🙏
Ja ti imam tako iscjedak vec 2 mjeseca svi kazu normalno, vaginalete sam par puta koristila medutim stalno se to vrati, a poslije njih mi je jos gori iscjedak kad krenu curit tako da sam skroz odustala, sad si cak stavim ulozak jer je zima pa da se ne prehladim od mokrih gaca 😂😁
Joj i ja isto tako vjeruj ne podnosim kad osjetim mokre gaće da izvines isto mi je eto
Mene samo nekad prepadne kad vidim kao mokraću ne znam ni ja vala sve kontam voda ona
S prvim mi nije pukao vodenjak nego su mi u bolnici probušili pa sad sve se nešto bojim
Svakako ću opet s njom vidjet u srijedu abd
Čula sam se privatno s ovim ginekologom i rekao mi da stavljam vaginalete svaku 2-3 noć eto radi preventiveJutro😁
Ja ti imam tako iscjedak vec 2 mjeseca svi kazu normalno, vaginalete sam par puta koristila medutim stalno se to vrati, a poslije njih mi je jos gori iscjedak kad krenu curit tako da sam skroz odustala, sad si cak stavim ulozak jer je zima pa da se ne prehladim od mokrih gaca 😂😁Joj i ja isto tako vjeruj ne podnosim kad osjetim mokre gaće da izvines isto mi je eto
Mene samo nekad prepadne kad vidim kao mokraću ne znam ni ja vala sve kontam voda ona
S prvim mi nije pukao vodenjak nego su mi u bolnici probušili pa sad sve se nešto bojim
Svakako ću opet s njom vidjet u srijedu abd
Ma to je sve normalno, nista ne brini, cak i poslije wca da iscuri par kapljica normalno je skroz
Pij puno vode i nista ne brini 😁
Ja sam već pisala o non stop "mokrim gaćama". 🫣🫣🫣 Već duže vrijeme je tako.
Kad sam doma stalno se presvlačim. Kad idem nekuda stavim dnevni iako mi ne odgovaraju. Nekad i on bude mokar. Na pregledu mi kažu da ima dovoljno vode. Pošto je ovakvo stanje već dulje, da je voda vidjeli bi to na uzv. Ali nije mi jasan taj vodeni iscjedak. Nekad ima malo bijelog, većinom je samo vodeni. 🤷
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ista situacija sa iscjetkom, s tim da je to meni od pocetka trudnoce. Sve do 7mj pojavi se pa se povuce, a kako sam usla u 7mj non stop je tu. Dr kaze da je sasvim normalno pogotovo sad pred kraj. Ulozak nosim 24/7 jer bez njega imam osjecaj da sam se upisala 😩
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Meni je lakše kad pročitam koliko žena imamo isti “problem”
Jer stvarno dosad koliko sam se puta zapitala da nije plodna voda
Jer bas kao sto kažete nekad vodeno a nekad je to bas iscjedak užas i ja nosim dnevne jer drugačije ne funkcionisem
Ja dok koristim vaginalete stanje je dobro čim prestanem vrati se odmah
Potpisujem ovo za mokre gace. Preko ljeta sam na posao nosila rezervne u torbi pa se nakon nekoliko sati otisla presvuci jer je u kombinaciji sa znojem bilo NEPODNOSLJIVO. 🤮
Kad smo kod znojenja, prije se nisam ovoliko preznojavala, ovo valjda od hormona poludilo sve izlucivanje 😂
Ja na godisnjem trenutno pa kratko bolovanje pa porodiljni zapocinje. Kupujemo lagano stvari, nekidan stigao krevetic s madracem. Ostalo cekam da stigne. Cim se za bebu pobrinemo da ima sve doma spremno, pakiram lagano svoju torbu. Neka bude spremno sve unaprijed, smiruje me to kad razmisljam unaprijed 😊
I ja sam se počela preznojavati preko noći. Do 2 x po noći. Prošli puta mi se to događalo poslije poroda, sada je počelo prije. Spavam otkrivena i budem sva mokra.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Meni je iscjedak prisutan od početka mislim.
Nosim dnevne uloske jer inače ne znam kako bih 😅
Trenutno sam 33.tj i sve mi je teže, boli me stidna kost, donji dio leđa ali desna strana, kad ustajem moram prvo stati par min da bih krenula hodati , osjecam se kao baba 😆
Ja sam torbu za bolnicu 90% pripremila, robicu sam svu oprala , tako da sam skoro pa spremna
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Meni je danas termin. Rita se stalno. Osjetim svaki pokret. Sve me boli. Zdjelica, kukovi, prepone, leđa, butine. Nemam trudove. Lupa me dole po mjehuru baš. U ponedjeljak opet na pregled.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji