Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    01. Prosinac 2023. 20:57

Bila u TA. Ctg ok, pokazao 2 truda, ali to su lažni, kad se trbuh stvrdne pa prođe.
    Beba je već 2900. 
    Dr je pregledao sve moje nalaze i lijepo mi napisao kilometarski nalaz i stavio sve moje dg u zaglavlje. I cijelo vrijeme priča da će biti opet carski zbog toga svega i jer sam ga imala već. Da bi na kraju ja pitala kad bi bio carski, a on da ako krene prirodno prije da bi probao prirodno ako dijete bude manje. Da bi ja manje dijete "mogla" roditi!!???? Ako ne bude išao izgon, onda će carski. Tako mi je bilo zadnji puta!! Samo onda nisu znali zbog čega, sad zna da mi se kralježnica i zdjelica ne mogu "prilagoditi" jedna drugoj da bi dijete izašlo. I dijete je zapelo u ramenima. 
    Tad je ušla sestra s papirima žene u trudovima i on više nije imao vremena za mene. 
    Dijete će sigurno biti veće jer već sada je veća. Da se nadam da će zbog toga ipak se odlučiti za carski kad dođe termin ili da se bojim opet prolaziti onu agoniju??? 
    A imam nalaz ortopeda gdje piše što sve imam i da se carski uzme u obzir. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    01. Prosinac 2023. 21:55

Vitara

Bila u TA. Ctg ok, pokazao 2 truda, ali to su lažni, kad se trbuh stvrdne pa prođe.
    Beba je već 2900.
    Dr je pregledao sve moje nalaze i lijepo mi napisao kilometarski nalaz i stavio sve moje dg u zaglavlje. I cijelo vrijeme priča da će biti opet carski zbog toga svega i jer sam ga imala već. Da bi na kraju ja pitala kad bi bio carski, a on da ako krene prirodno prije da bi probao prirodno ako dijete bude manje. Da bi ja manje dijete "mogla" roditi!!???? Ako ne bude išao izgon, onda će carski. Tako mi je bilo zadnji puta!! Samo onda nisu znali zbog čega, sad zna da mi se kralježnica i zdjelica ne mogu "prilagoditi" jedna drugoj da bi dijete izašlo. I dijete je zapelo u ramenima.
    Tad je ušla sestra s papirima žene u trudovima i on više nije imao vremena za mene.
    Dijete će sigurno biti veće jer već sada je veća. Da se nadam da će zbog toga ipak se odlučiti za carski kad dođe termin ili da se bojim opet prolaziti onu agoniju???
    A imam nalaz ortopeda gdje piše što sve imam i da se carski uzme u obzir.

U velika je, tak je i moja ista gramaza bila😁
    A gle meni to zvuci okej, ak se rodi ranije postoji sansa za prirodno, al kuzim da je tebe strah jer si prosla to kaj jesi nazalost
    Idi kod drugog doktora il bolnicu, sigurno ce neko pristat na carski s obzirom na situaciju. A imas jos vremena, sljedeci put inzistiraj jbg sad mu se zurilo😅 mislim da bi ti trebali dat carski s obzirom i na prosli porod stvarno

• Vitara
    02. Prosinac 2023. 20:27

Cure, cijelo popodne me boli glava. Popila lupocet, ali ne pomaže. 😔
    Snijeg lijepo počeo padati. Da bar za Božić bude ovako. ❄️❄️❄️
    Kako ste? Zar nije bila lista nekad prije ovdje?

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Arijana92
    02. Prosinac 2023. 21:53

Vitara

Ja upadam ali samo da pozdravim. Baš evo gledam kroz prozor i isto se nadam da će za Božić biti ovako iako je vrijeme nenormalno, ne bi li i bolila glava. 😐
    Jesi saznala išta novo za bolnicu od onog šta smo pričale, kakvo je stanje uopće tamo? Vidim da si krenula na preglede u TA, koji te doktor zapao 😅

• Vitara
    02. Prosinac 2023. 22:43

Arijana92

Vitara

Ja upadam ali samo da pozdravim. Baš evo gledam kroz prozor i isto se nadam da će za Božić biti ovako iako je vrijeme nenormalno, ne bi li i bolila glava. 😐
    Jesi saznala išta novo za bolnicu od onog šta smo pričale, kakvo je stanje uopće tamo? Vidim da si krenula na preglede u TA, koji te doktor zapao 😅

Ma nisam čula ništa novo više. Zamisli tko, dr.B. 🥴
    Pročitaj zadnjih par mojih postova pa ćeš vidjeti što me brine. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Arijana92
    03. Prosinac 2023. 07:17

Jako mi je žao i razumijem u potpunosti tvoju brigu 😪
    I sama sam imala katastrofalan prvi porod, od toga da sam bila hospitalizirana u 20.tj zbog trudova i otvaranja pa je doticni doktor rekao da sta glumatamo i radimo paniku i da sam mlada da ce bit jos djece, do toga da sam se na kraju porodila u 35.tj, i isto sam bila potpuno sama u boksu bez da me itko obilazio, valjda do trenutka dok beba stvarno nije pocela izlazit van pa sam se pocela derat i molit da netko dode, uzas uzas. Isto kcer nije disala opce stanje katastrofa, jos ju nisu ni htjeli stavit u inkubator jer je imala 2600kg pa kao dosta je velika i nema potrebe za inkubatorom, da bi na kraju dosao Radikovic kojeg da nije bilo danas nebi bilo ni mog djeteta, da ne duzim, uzasna prica. Tako da te razumijem u potpunosti. Isto smo pohodili po doktorima iduce dvije godine...😪 Razlika izmedu mojih cura je tocno 12.god i nisam vise ni mislila da cu imat djece, u meduvremenu je bila vanmaternicna gdje sam skoro umrla, itd... 
    i isto me ljetos zapao B., ma nemam ti sta pricat sve znas...imas li ikakvu vezu? Grozno za rec al jedini nacin da se netko pobrine za tebe kako treba i uzme u obzir sve cimbenike situacije od prije. Ja sam na zadnjem njegovom pregledu u TA prokrvarila da je to bilo strasno i sreca pa je Jaksic takoder bio tamo tako da me on onda uzeo pod svoje. Ma druga prica odmah. Sad je na porodu samnom bila babica ( crna kratka kosa starija zena, nazalost neznam ni kako se zove ) cijelo vrijeme u radaoni i zeni svaka cast, sve je odradila sama bez doktora i pre draga je bila. U tvojoj situaciji trebali bi ti zakazat termin carskog odmah nakon 37.tj, tako rade svugdje po drugim bolnicama koliko sam imala prilike pricati s drugim curama, da se ne patis ni ti ni beba.

• Vitara
    03. Prosinac 2023. 08:59

Arijana92

I sama sam imala katastrofalan prvi porod, od toga da sam bila hospitalizirana u 20.tj zbog trudova i otvaranja pa je doticni doktor rekao da sta glumatamo i radimo paniku i da sam mlada da ce bit jos djece, do toga da sam se na kraju porodila u 35.tj, i isto sam bila potpuno sama u boksu bez da me itko obilazio, valjda do trenutka dok beba stvarno nije pocela izlazit van pa sam se pocela derat i molit da netko dode, uzas uzas. Isto kcer nije disala opce stanje katastrofa, jos ju nisu ni htjeli stavit u inkubator jer je imala 2600kg pa kao dosta je velika i nema potrebe za inkubatorom, da bi na kraju dosao Radikovic kojeg da nije bilo danas nebi bilo ni mog djeteta, da ne duzim, uzasna prica. Tako da te razumijem u potpunosti. Isto smo pohodili po doktorima iduce dvije godine…😪 Razlika izmedu mojih cura je tocno 12.god i nisam vise ni mislila da cu imat djece, u meduvremenu je bila vanmaternicna gdje sam skoro umrla, itd…
    i isto me ljetos zapao B., ma nemam ti sta pricat sve znas…imas li ikakvu vezu? Grozno za rec al jedini nacin da se netko pobrine za tebe kako treba i uzme u obzir sve cimbenike situacije od prije. Ja sam na zadnjem njegovom pregledu u TA prokrvarila da je to bilo strasno i sreca pa je Jaksic takoder bio tamo tako da me on onda uzeo pod svoje. Ma druga prica odmah. Sad je na porodu samnom bila babica ( crna kratka kosa starija zena, nazalost neznam ni kako se zove ) cijelo vrijeme u radaoni i zeni svaka cast, sve je odradila sama bez doktora i pre draga je bila. U tvojoj situaciji trebali bi ti zakazat termin carskog odmah nakon 37.tj, tako rade svugdje po drugim bolnicama koliko sam imala prilike pricati s drugim curama, da se ne patis ni ti ni beba.

Žao mi je što si to sve prošla. 😔 Baš smo imale peh, obje. 😥 Da, dr je jako grub u ophođenju. I meni je neki dan svašta rekao, šutjela sam jer kao "trebam" ga, ali trebala sam mu odgovoriti kako i zaslužuje. Nemam neku vezu. Znam dvije primatelja onako preko nekih drugih ljudi. Tvoja se možda zvala Nada?? Pokušat ću nešto. Jer koliko god dr B napravio super operaciju na kraj (rez se skoro ni ne vidi, zacijelilo brzo, itd) ne vrijedi prolaziti ovakav "tretman". 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    03. Prosinac 2023. 09:02

Vitara

Arijana92

I sama sam imala katastrofalan prvi porod, od toga da sam bila hospitalizirana u 20.tj zbog trudova i otvaranja pa je doticni doktor rekao da sta glumatamo i radimo paniku i da sam mlada da ce bit jos djece, do toga da sam se na kraju porodila u 35.tj, i isto sam bila potpuno sama u boksu bez da me itko obilazio, valjda do trenutka dok beba stvarno nije pocela izlazit van pa sam se pocela derat i molit da netko dode, uzas uzas. Isto kcer nije disala opce stanje katastrofa, jos ju nisu ni htjeli stavit u inkubator jer je imala 2600kg pa kao dosta je velika i nema potrebe za inkubatorom, da bi na kraju dosao Radikovic kojeg da nije bilo danas nebi bilo ni mog djeteta, da ne duzim, uzasna prica. Tako da te razumijem u potpunosti. Isto smo pohodili po doktorima iduce dvije godine…😪 Razlika izmedu mojih cura je tocno 12.god i nisam vise ni mislila da cu imat djece, u meduvremenu je bila vanmaternicna gdje sam skoro umrla, itd…
    i isto me ljetos zapao B., ma nemam ti sta pricat sve znas…imas li ikakvu vezu? Grozno za rec al jedini nacin da se netko pobrine za tebe kako treba i uzme u obzir sve cimbenike situacije od prije. Ja sam na zadnjem njegovom pregledu u TA prokrvarila da je to bilo strasno i sreca pa je Jaksic takoder bio tamo tako da me on onda uzeo pod svoje. Ma druga prica odmah. Sad je na porodu samnom bila babica ( crna kratka kosa starija zena, nazalost neznam ni kako se zove ) cijelo vrijeme u radaoni i zeni svaka cast, sve je odradila sama bez doktora i pre draga je bila. U tvojoj situaciji trebali bi ti zakazat termin carskog odmah nakon 37.tj, tako rade svugdje po drugim bolnicama koliko sam imala prilike pricati s drugim curama, da se ne patis ni ti ni beba.
    Žao mi je što si to sve prošla. 😔 Baš smo imale peh, obje. 😥 Da, dr je jako grub u ophođenju. I meni je neki dan svašta rekao, šutjela sam jer kao "trebam" ga, ali trebala sam mu odgovoriti kako i zaslužuje. Nemam neku vezu. Znam dvije primatelja onako preko nekih drugih ljudi. Tvoja se možda zvala Nada?? Pokušat ću nešto. Jer koliko god dr B napravio super operaciju na kraj (rez se skoro ni ne vidi, zacijelilo brzo, itd) ne vrijedi prolaziti ovakav "tretman".

*Primalje, ne primatelja. 🤦

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Arijana92
    03. Prosinac 2023. 09:25

Baš jesmo da, i to kakav peh očito. Nadam se da će ti ovaj put sve biti drugačije kao i meni i da će ti ipak taj boravak u bolnici biti lijepo iskustvo jer ima baš divnih ljudi na odjelu. Stvarno evo neznam kako se žena zove ali bila je odlična. Sekunde me nije ostavila samu. 
    I ne vrijedi naravno, ipak je najveca stvar u ophodenju prema pacijentu a tu je njegovo ravno nuli. Bas brdo gluposti izgovori i zna bit bezobrazan. Neznam sta bi ti pametno savjetovala kako se maknut od njega da ti ipak te preglede u trudnickoj vodi netko drugi, ima jedna sestra koja radi dolje, onako sitnija zenica uvijek u sarenim kosuljama i imala je nekakvu rozu kosu i predobra je, da ju mozda sa strane pitas kad bi bio neki drugi doktor pa da se napravis luda i odes tad na ctg, pa da ti tako netko drugi preuzme preglede, neznam evo...😐 ipak kad je netko normalan da se sve dogovoriti

• Vitara
    03. Prosinac 2023. 09:41

Arijana92

Baš jesmo da, i to kakav peh očito. Nadam se da će ti ovaj put sve biti drugačije kao i meni i da će ti ipak taj boravak u bolnici biti lijepo iskustvo jer ima baš divnih ljudi na odjelu. Stvarno evo neznam kako se žena zove ali bila je odlična. Sekunde me nije ostavila samu.
    I ne vrijedi naravno, ipak je najveca stvar u ophodenju prema pacijentu a tu je njegovo ravno nuli. Bas brdo gluposti izgovori i zna bit bezobrazan. Neznam sta bi ti pametno savjetovala kako se maknut od njega da ti ipak te preglede u trudnickoj vodi netko drugi, ima jedna sestra koja radi dolje, onako sitnija zenica uvijek u sarenim kosuljama i imala je nekakvu rozu kosu i predobra je, da ju mozda sa strane pitas kad bi bio neki drugi doktor pa da se napravis luda i odes tad na ctg, pa da ti tako netko drugi preuzme preglede, neznam evo…😐 ipak kad je netko normalan da se sve dogovoriti

Bila je ta sestra u petak. Pokušat ću doći do drugog dr nekako. Ne putuje mi se dalje u drugu bolnicu, ova mi je najbliža. I znam da imaju i dobrih ljudi, npr te dvije babice su ok koje znam. A mene baš prvi puta zapala neka starija koja si uopće nije dala truda. I kad sam znala doći na hitnu uvijek su bile mlade, predrage dr. I baš sad on. 😔  I mene je prije prvog poroda užasno pregledao, plakala sam od muke. Sad sam rekla da me moja dr gledala u pon i da sam smeđarila i da ne bi pregled i nije. Samo je uzv napravio. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.