Cure, cijelo popodne me boli glava. Popila lupocet, ali ne pomaže. 😔
Snijeg lijepo počeo padati. Da bar za Božić bude ovako. ❄️❄️❄️
Kako ste? Zar nije bila lista nekad prije ovdje?
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ja upadam ali samo da pozdravim. Baš evo gledam kroz prozor i isto se nadam da će za Božić biti ovako iako je vrijeme nenormalno, ne bi li i bolila glava. 😐
Jesi saznala išta novo za bolnicu od onog šta smo pričale, kakvo je stanje uopće tamo? Vidim da si krenula na preglede u TA, koji te doktor zapao 😅
Ja upadam ali samo da pozdravim. Baš evo gledam kroz prozor i isto se nadam da će za Božić biti ovako iako je vrijeme nenormalno, ne bi li i bolila glava. 😐
Jesi saznala išta novo za bolnicu od onog šta smo pričale, kakvo je stanje uopće tamo? Vidim da si krenula na preglede u TA, koji te doktor zapao 😅
Ma nisam čula ništa novo više. Zamisli tko, dr.B. 🥴
Pročitaj zadnjih par mojih postova pa ćeš vidjeti što me brine.
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Jako mi je žao i razumijem u potpunosti tvoju brigu 😪
I sama sam imala katastrofalan prvi porod, od toga da sam bila hospitalizirana u 20.tj zbog trudova i otvaranja pa je doticni doktor rekao da sta glumatamo i radimo paniku i da sam mlada da ce bit jos djece, do toga da sam se na kraju porodila u 35.tj, i isto sam bila potpuno sama u boksu bez da me itko obilazio, valjda do trenutka dok beba stvarno nije pocela izlazit van pa sam se pocela derat i molit da netko dode, uzas uzas. Isto kcer nije disala opce stanje katastrofa, jos ju nisu ni htjeli stavit u inkubator jer je imala 2600kg pa kao dosta je velika i nema potrebe za inkubatorom, da bi na kraju dosao Radikovic kojeg da nije bilo danas nebi bilo ni mog djeteta, da ne duzim, uzasna prica. Tako da te razumijem u potpunosti. Isto smo pohodili po doktorima iduce dvije godine...😪 Razlika izmedu mojih cura je tocno 12.god i nisam vise ni mislila da cu imat djece, u meduvremenu je bila vanmaternicna gdje sam skoro umrla, itd...
i isto me ljetos zapao B., ma nemam ti sta pricat sve znas...imas li ikakvu vezu? Grozno za rec al jedini nacin da se netko pobrine za tebe kako treba i uzme u obzir sve cimbenike situacije od prije. Ja sam na zadnjem njegovom pregledu u TA prokrvarila da je to bilo strasno i sreca pa je Jaksic takoder bio tamo tako da me on onda uzeo pod svoje. Ma druga prica odmah. Sad je na porodu samnom bila babica ( crna kratka kosa starija zena, nazalost neznam ni kako se zove ) cijelo vrijeme u radaoni i zeni svaka cast, sve je odradila sama bez doktora i pre draga je bila. U tvojoj situaciji trebali bi ti zakazat termin carskog odmah nakon 37.tj, tako rade svugdje po drugim bolnicama koliko sam imala prilike pricati s drugim curama, da se ne patis ni ti ni beba.
I sama sam imala katastrofalan prvi porod, od toga da sam bila hospitalizirana u 20.tj zbog trudova i otvaranja pa je doticni doktor rekao da sta glumatamo i radimo paniku i da sam mlada da ce bit jos djece, do toga da sam se na kraju porodila u 35.tj, i isto sam bila potpuno sama u boksu bez da me itko obilazio, valjda do trenutka dok beba stvarno nije pocela izlazit van pa sam se pocela derat i molit da netko dode, uzas uzas. Isto kcer nije disala opce stanje katastrofa, jos ju nisu ni htjeli stavit u inkubator jer je imala 2600kg pa kao dosta je velika i nema potrebe za inkubatorom, da bi na kraju dosao Radikovic kojeg da nije bilo danas nebi bilo ni mog djeteta, da ne duzim, uzasna prica. Tako da te razumijem u potpunosti. Isto smo pohodili po doktorima iduce dvije godine…😪 Razlika izmedu mojih cura je tocno 12.god i nisam vise ni mislila da cu imat djece, u meduvremenu je bila vanmaternicna gdje sam skoro umrla, itd…
i isto me ljetos zapao B., ma nemam ti sta pricat sve znas…imas li ikakvu vezu? Grozno za rec al jedini nacin da se netko pobrine za tebe kako treba i uzme u obzir sve cimbenike situacije od prije. Ja sam na zadnjem njegovom pregledu u TA prokrvarila da je to bilo strasno i sreca pa je Jaksic takoder bio tamo tako da me on onda uzeo pod svoje. Ma druga prica odmah. Sad je na porodu samnom bila babica ( crna kratka kosa starija zena, nazalost neznam ni kako se zove ) cijelo vrijeme u radaoni i zeni svaka cast, sve je odradila sama bez doktora i pre draga je bila. U tvojoj situaciji trebali bi ti zakazat termin carskog odmah nakon 37.tj, tako rade svugdje po drugim bolnicama koliko sam imala prilike pricati s drugim curama, da se ne patis ni ti ni beba.
Žao mi je što si to sve prošla. 😔 Baš smo imale peh, obje. 😥 Da, dr je jako grub u ophođenju. I meni je neki dan svašta rekao, šutjela sam jer kao "trebam" ga, ali trebala sam mu odgovoriti kako i zaslužuje. Nemam neku vezu. Znam dvije primatelja onako preko nekih drugih ljudi. Tvoja se možda zvala Nada?? Pokušat ću nešto. Jer koliko god dr B napravio super operaciju na kraj (rez se skoro ni ne vidi, zacijelilo brzo, itd) ne vrijedi prolaziti ovakav "tretman".
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
I sama sam imala katastrofalan prvi porod, od toga da sam bila hospitalizirana u 20.tj zbog trudova i otvaranja pa je doticni doktor rekao da sta glumatamo i radimo paniku i da sam mlada da ce bit jos djece, do toga da sam se na kraju porodila u 35.tj, i isto sam bila potpuno sama u boksu bez da me itko obilazio, valjda do trenutka dok beba stvarno nije pocela izlazit van pa sam se pocela derat i molit da netko dode, uzas uzas. Isto kcer nije disala opce stanje katastrofa, jos ju nisu ni htjeli stavit u inkubator jer je imala 2600kg pa kao dosta je velika i nema potrebe za inkubatorom, da bi na kraju dosao Radikovic kojeg da nije bilo danas nebi bilo ni mog djeteta, da ne duzim, uzasna prica. Tako da te razumijem u potpunosti. Isto smo pohodili po doktorima iduce dvije godine…😪 Razlika izmedu mojih cura je tocno 12.god i nisam vise ni mislila da cu imat djece, u meduvremenu je bila vanmaternicna gdje sam skoro umrla, itd…
i isto me ljetos zapao B., ma nemam ti sta pricat sve znas…imas li ikakvu vezu? Grozno za rec al jedini nacin da se netko pobrine za tebe kako treba i uzme u obzir sve cimbenike situacije od prije. Ja sam na zadnjem njegovom pregledu u TA prokrvarila da je to bilo strasno i sreca pa je Jaksic takoder bio tamo tako da me on onda uzeo pod svoje. Ma druga prica odmah. Sad je na porodu samnom bila babica ( crna kratka kosa starija zena, nazalost neznam ni kako se zove ) cijelo vrijeme u radaoni i zeni svaka cast, sve je odradila sama bez doktora i pre draga je bila. U tvojoj situaciji trebali bi ti zakazat termin carskog odmah nakon 37.tj, tako rade svugdje po drugim bolnicama koliko sam imala prilike pricati s drugim curama, da se ne patis ni ti ni beba.
Žao mi je što si to sve prošla. 😔 Baš smo imale peh, obje. 😥 Da, dr je jako grub u ophođenju. I meni je neki dan svašta rekao, šutjela sam jer kao "trebam" ga, ali trebala sam mu odgovoriti kako i zaslužuje. Nemam neku vezu. Znam dvije primatelja onako preko nekih drugih ljudi. Tvoja se možda zvala Nada?? Pokušat ću nešto. Jer koliko god dr B napravio super operaciju na kraj (rez se skoro ni ne vidi, zacijelilo brzo, itd) ne vrijedi prolaziti ovakav "tretman".
*Primalje, ne primatelja. 🤦
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Baš jesmo da, i to kakav peh očito. Nadam se da će ti ovaj put sve biti drugačije kao i meni i da će ti ipak taj boravak u bolnici biti lijepo iskustvo jer ima baš divnih ljudi na odjelu. Stvarno evo neznam kako se žena zove ali bila je odlična. Sekunde me nije ostavila samu.
I ne vrijedi naravno, ipak je najveca stvar u ophodenju prema pacijentu a tu je njegovo ravno nuli. Bas brdo gluposti izgovori i zna bit bezobrazan. Neznam sta bi ti pametno savjetovala kako se maknut od njega da ti ipak te preglede u trudnickoj vodi netko drugi, ima jedna sestra koja radi dolje, onako sitnija zenica uvijek u sarenim kosuljama i imala je nekakvu rozu kosu i predobra je, da ju mozda sa strane pitas kad bi bio neki drugi doktor pa da se napravis luda i odes tad na ctg, pa da ti tako netko drugi preuzme preglede, neznam evo...😐 ipak kad je netko normalan da se sve dogovoriti
Baš jesmo da, i to kakav peh očito. Nadam se da će ti ovaj put sve biti drugačije kao i meni i da će ti ipak taj boravak u bolnici biti lijepo iskustvo jer ima baš divnih ljudi na odjelu. Stvarno evo neznam kako se žena zove ali bila je odlična. Sekunde me nije ostavila samu.
I ne vrijedi naravno, ipak je najveca stvar u ophodenju prema pacijentu a tu je njegovo ravno nuli. Bas brdo gluposti izgovori i zna bit bezobrazan. Neznam sta bi ti pametno savjetovala kako se maknut od njega da ti ipak te preglede u trudnickoj vodi netko drugi, ima jedna sestra koja radi dolje, onako sitnija zenica uvijek u sarenim kosuljama i imala je nekakvu rozu kosu i predobra je, da ju mozda sa strane pitas kad bi bio neki drugi doktor pa da se napravis luda i odes tad na ctg, pa da ti tako netko drugi preuzme preglede, neznam evo…😐 ipak kad je netko normalan da se sve dogovoriti
Bila je ta sestra u petak. Pokušat ću doći do drugog dr nekako. Ne putuje mi se dalje u drugu bolnicu, ova mi je najbliža. I znam da imaju i dobrih ljudi, npr te dvije babice su ok koje znam. A mene baš prvi puta zapala neka starija koja si uopće nije dala truda. I kad sam znala doći na hitnu uvijek su bile mlade, predrage dr. I baš sad on. 😔 I mene je prije prvog poroda užasno pregledao, plakala sam od muke. Sad sam rekla da me moja dr gledala u pon i da sam smeđarila i da ne bi pregled i nije. Samo je uzv napravio.
Ostali nalazi u redu.
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Kužim sve, ma kud bi išla dalje kraj bolnice pod nosom. Javi baš ako si uspiješ šta srediti, držim fige i nadam se da budeš. 😊
Kod mene ništa još. Bila danas u TA. Kaže opet za tri dana. 🥴😬🤣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji