Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lightning
    13. Prosinac 2023. 04:27

Pozdrav!  Da li je neka mama možda nedavno rodila u rodilištu u Varaždinu? Zanima me da li tata treba imati potvrdu o obavljenom tečaju ako bi bio pratnja. Ili je dovoljno samo platiti?
    Hvala 😊😊

Miljevićka08.02
    13. Prosinac 2023. 09:46

Drage moje curke pozdrav 😘😘
    Bila sam na kontroli, otvorena za vršak prsta, malena je dobro ima 1586 plus minus 232grama.
    Doktor mi je prepisao dupastone da nebi krenuli jos jaci bolovi, dvije kutije 42 kom tableta.
    I sada dobila za urinokulturu da napravim i odnijela bris na anaerobne i sad moram cekati nalaz je 10 dana.
    A nadalje za bolnicu pa se nadam najboljem.
    Pusa svima 😘😘

• Vitara
    13. Prosinac 2023. 13:43

Ja imam 19.12. ctg i briseve. Bojim se da mi ne krene ranije jer me jako bole pubične kosti, čak i trtica. U 1.t nije tako bilo. A nisam spremila torbu još nit smo složili krevetić. 🫣 Nit mi je komoda lijepo složena. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Ana_Maria
    13. Prosinac 2023. 14:17

Vitara

Ja imam 19.12. ctg i briseve. Bojim se da mi ne krene ranije jer me jako bole pubične kosti, čak i trtica. U 1.t nije tako bilo. A nisam spremila torbu još nit smo složili krevetić. 🫣 Nit mi je komoda lijepo složena.

Mene ti je pubicna i trtica znala strasno boliti u 6. mjesecu trudnoce pa povremeno i kasnije, mislim da ti je ti prije do toga kako se bebuška namjesti unutra nego do iceg drugog, nemoj brinuti i polako samo, sve stignes 😊

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Miljevićka08.02
    13. Prosinac 2023. 14:28

Vitara

Nisam draga ni ja jos torbu spremila, a i meni stalno neki bolovi pa se nadam da nece ranije jer tek sam u 32 tjednu pa me strah malo 

• Vitara
    13. Prosinac 2023. 17:11

Ana_Maria

Vitara

Mene ti je pubicna i trtica znala strasno boliti u 6. mjesecu trudnoce pa povremeno i kasnije, mislim da ti je ti prije do toga kako se bebuška namjesti unutra nego do iceg drugog, nemoj brinuti i polako samo, sve stignes 😊

Do sad me nije boljelo. Mislim da je do težine bebe i pritiska koji radi na te kosti. I počela sam naoticati. Od jutra su mi ruke natečene. Ne mogu prsten više nositi. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    13. Prosinac 2023. 18:43

Vitara

Ana_Maria

Vitara

Do sad me nije boljelo. Mislim da je do težine bebe i pritiska koji radi na te kosti. I počela sam naoticati. Od jutra su mi ruke natečene. Ne mogu prsten više nositi.

Da tak je i meni bilo, sad mi jos dodatno i trnu ruke po noci najvise😅

Miss88
    13. Prosinac 2023. 19:22

Ja bila jutros. Idem opet za dva dana. Najvjerojatnije u petak hospitalizacija. Gledala je plodnu vodu, mliječna je. vidjela je kosicu kako leluja u vodi. Hahahaha. Ako je sve oke ostave do 41+1 a to je u nedjelju. Tako da kontam da će me ostaviti u petak. Spominjala je opet indukciju ako ne krene prirodno. 🤷🏼‍♀️🤞🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miljevićka08.02
    14. Prosinac 2023. 18:27

Meni je beba na zadak okrenuta.
    Pa cu vjerojatno na carski s drugim djetetom, ali vise bih voljela da se okrene do kraja i da mogu prirodno roditi.

• Iman_20
    14. Prosinac 2023. 19:13

Cure mi smo danas 38+2
    Bila na pregledu radi bijelog pranja i toga sto su mi stalno gaće mokre 
    Pregledala me onako maze 2cm otvorena al nije plodna voda nego samo iscjedak koji nije toliki problem jer nije upala nikakva 
    Rekla mi da može napipat glavicu Haha
    Al poslije pregleda počeli blagi menst bolovi pri dnu leđa i stomaka
    Međutim ništa strašno
    I oni budu pa nestanu vrate se
    Sad nam je cekat ako ništa opet srijeda ctg hah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.