Ja bila jučer na pregledu. Ctg bez trudova. Pregledala me dole i kaže 3 cm. Poslala me kući i kaže dođi za dva dana. Sutra idem opet. 🤷🏼♀️
Juuuhu, 3 cm je super, sad ce to krenuti 🤞🏼🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Pomoc!
Prva mi je trudnoća i ne snalazim se bas.
Jučer oko 21h navečer počela me hvalat zimica ( inace sam posljednjih nekoliko tjedana osjecala samo jaku navalu vručine, pa me zbunilo). Toliko intezivno da sam se sva tresla. Toplomjer je pokazao temp. 37.5° pa nisam dizala preveliku uzbunu s obzirom na to da se treba zabrinuti tek nakon 38° ( tak mi bila rekla ginekologica jos u ranijim fazama trudnoce).
Uspijela sam nekako zaspati i imala sam navale vručine pa zimice, uz to donji dio leđa me ubija, jednostavno ni u kojem položaju bolovi ne prestaju. Uz to sve počela me bolit i glava. Trbuh je mekan, a beba se nije mrdnula od jučer na večer. Eh sad, zanima me je li to početak trudova ( s obzirom da mi termin za mjesec dana sve me jos dodatno zbunjuje) ili nešto drugo?
PomoziteeeBoli li u leđima stalno ili prestane pa se vrati bol?? U svakom slučaju najsigurnije ti je otići dr. Svom ili na hitnu. Da ti naprave ctg i vide što se događa. Sretno. 🤞
Uglavnom, partner mi je bio prehlađen nešto pa sam posumnjala da sam možda ipak i od njega nešto pokupila. Zvala sam ginekologicu ujutro odma i obajsnila mi situaciju, rekla da slobodno popijem Lupocet. To sam i napravila i bolovi su postali slabiji. Bebaca sam tek pocela malo osjecati oko podneva inace je bio vise aktivan. Sad neznam jel se to meni pričinjava pošto previše pažnje dajem toj boli ili je fakat tak. Uglavnom, pričekat ću do večeri i ak se niša ne popravi otic na hitnu. Na CTG-u još uopće nikad nisam ni bila.
Lp drage moje cure😘
Nova sam na forumu.
Trudna sam 32 tjedna i ova druga trudnoća mi se vodi kao rizična, pa se sada cuvamo i odbrojavamo dane kad cemo biti zajedno.
Pregled imam 21.12 i nadam se dobrom ishodu jer sam nervozna i u panici i u brizi dosta
Beba je curica na zadnjem pregledu u 28 nedjelji bila Teska 1100.
Nadam se da cemo dogurati do termina i da se necemo ranije upoznati.
Prvi sam rodila u 40 nedjelji pa se nadam da cu izgurati do termina
Pozdrav svim majkama, cekalicama i zelim im sviđa urednu trudnoću ko sto zelim i sama sebi.
Pusa svima 😘😘
Ja bila jučer na pregledu. Ctg bez trudova. Pregledala me dole i kaže 3 cm. Poslala me kući i kaže dođi za dva dana. Sutra idem opet. 🤷🏼♀️Ali si se pomakla smjesta. 👍 Da dođeš do 8, a da ni ne osjetiš. 🤞🤞🤞
Hjoj danas imam osjećaj težine u ženskim djelovima i preponama,dupetu isto. Tu i tamo me zaboli trbuh pa trčim na wc kakiti. Nadam se da se pokrenulo. Ujutro javim šta kažu 🤞
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja bila jučer na pregledu. Ctg bez trudova. Pregledala me dole i kaže 3 cm. Poslala me kući i kaže dođi za dva dana. Sutra idem opet. 🤷🏼♀️Ali si se pomakla smjesta. 👍 Da dođeš do 8, a da ni ne osjetiš. 🤞🤞🤞Hjoj danas imam osjećaj težine u ženskim djelovima i preponama,dupetu isto. Tu i tamo me zaboli trbuh pa trčim na wc kakiti. Nadam se da se pokrenulo. Ujutro javim šta kažu 🤞
Mislim da je to to. 🤞🤞🤞 Sretno. Javi se.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ja bila jučer na pregledu. Ctg bez trudova. Pregledala me dole i kaže 3 cm. Poslala me kući i kaže dođi za dva dana. Sutra idem opet. 🤷🏼♀️Ali si se pomakla smjesta. 👍 Da dođeš do 8, a da ni ne osjetiš. 🤞🤞🤞Hjoj danas imam osjećaj težine u ženskim djelovima i preponama,dupetu isto. Tu i tamo me zaboli trbuh pa trčim na wc kakiti. Nadam se da se pokrenulo. Ujutro javim šta kažu 🤞
Sretno ! 🤞🏻♥️
'21. 💙
'24. 💛
Drage moje pozdrav🥰
Mene su počeli neki bolovi u leđima hvatati, a tek sam u 32 tjednu trudnoće, nadam se da nece jos krenuti nesto, sutra idem u 08:30 ujutro na pregled, pa se nadam saznati najbolji ishod.
Lp😘😘
Drage moje pozdrav🥰
Mene su počeli neki bolovi u leđima hvatati, a tek sam u 32 tjednu trudnoće, nadam se da nece jos krenuti nesto, sutra idem u 08:30 ujutro na pregled, pa se nadam saznati najbolji ishod.
Lp😘😘
Ja bih ti preporucila da ides odmah u bolnicu, jer se trudovi mogu sa lijekovima i zaustaviti. A 32 sedmica je jos rano.
Drage moje pozdrav🥰
Lp😘😘Ja bih ti preporucila da ides odmah u bolnicu, jer se trudovi mogu sa lijekovima i zaustaviti. A 32 sedmica je jos rano.
Pa ako nastavi i ocu draga, jer sa prvim djetetom sam se porodila u 40 nedjelji a sada mi tek 32 pa se bojim.
Ljubim te i pusa 😘😘
Miss, koja je situacija ? :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀