Meni je danas termin. Rita se stalno. Osjetim svaki pokret. Sve me boli. Zdjelica, kukovi, prepone, leđa, butine. Nemam trudove. Lupa me dole po mjehuru baš. U ponedjeljak opet na pregled.
Na kraju ni ti ni ja nismo pogodile termin 🙈 cuvaj se i javljaj! 🤞🏼
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cure cesto mislim na Vas🥰Vidim da Vas je vecina jos u komadu. Jeste spremne? Moj maleni u utorak ima 3 tjedna. Proletilo mi je vrijeme.
Miss88 svaka cast sto si izgurala do termina, nadam se da ce te bebica vrlo brzo iznenadit sa izlaskom vani.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Cure cesto mislim na Vas🥰Vidim da Vas je vecina jos u komadu. Jeste spremne?Moj maleni u utorak ima 3 tjedna. Proletilo mi je vrijeme.
Miss88 svaka cast sto si izgurala do termina, nadam se da ce te bebica vrlo brzo iznenadit sa izlaskom vani.
Kako ste vi Tami0910, kako vam ide? 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cure cesto mislim na Vas🥰Vidim da Vas je vecina jos u komadu. Jeste spremne?Moj maleni u utorak ima 3 tjedna. Proletilo mi je vrijeme.
Miss88 svaka cast sto si izgurala do termina, nadam se da ce te bebica vrlo brzo iznenadit sa izlaskom vani.Kako ste vi Tami0910, kako vam ide? 🙈
Evo super je. Odlicno se snalazim.
Bebica je dobro, lijepo napreduje. Grcevi nas mucili, od jucer prestala davat espumisan i nema grceva barem zasada. Noc prosla mirno. Nekad se malo zgrci, ali nista strasno obzriom kako je bilo.
Pitam se dal je moguce da espumisan izaziva grceve.Kako ste vi? Jeste uhvatile svoj ritam? ☺️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Dali koja od bas koristi ovlazivac zraka? Dobila sam preporuku od patronazne da je dobro za bebu da imamo ovlazivac
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Miss88 svaka cast sto si izgurala do termina, nadam se da ce te bebica vrlo brzo iznenadit sa izlaskom vani.Kako ste vi Tami0910, kako vam ide? 🙈Evo super je. Odlicno se snalazim.
Bebica je dobro, lijepo napreduje.Grcevi nas mucili, od jucer prestala davat espumisan i nema grceva barem zasada. Noc prosla mirno. Nekad se malo zgrci, ali nista strasno obzriom kako je bilo.
Pitam se dal je moguce da espumisan izaziva grceve.Kako ste vi? Jeste uhvatile svoj ritam? ☺️
Ajde super, bravo! 🥰 Drzim fige da se grcici ne vrate, ja zaista ne znam bi li to bilo od kapi, nekako mi nema smisla, ali tko ce ga znati.. Mi ih nismo jos imale, nadam se da ni necemo, ipak to nije tako cesto kako svi misle..
Super smo isto, puno papamo i debljamo se kak smo se s manje kilica rodili, patronazna je zadovoljna jako, a to mi je bilo najbitnije samo da dobiva dosta 🙈 uritmile smo se brzo, sad smo zadnja dva dana malo izvan ritma jer mislim da smo upale u prvi skok u razvoju pa manje spava i vise bi papala i bila na ciki, ali i to ce nam proci 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Pomoc!
Prva mi je trudnoća i ne snalazim se bas.
Jučer oko 21h navečer počela me hvalat zimica ( inace sam posljednjih nekoliko tjedana osjecala samo jaku navalu vručine, pa me zbunilo). Toliko intezivno da sam se sva tresla. Toplomjer je pokazao temp. 37.5° pa nisam dizala preveliku uzbunu s obzirom na to da se treba zabrinuti tek nakon 38° ( tak mi bila rekla ginekologica jos u ranijim fazama trudnoce).
Uspijela sam nekako zaspati i imala sam navale vručine pa zimice, uz to donji dio leđa me ubija, jednostavno ni u kojem položaju bolovi ne prestaju. Uz to sve počela me bolit i glava. Trbuh je mekan, a beba se nije mrdnula od jučer na večer. Eh sad, zanima me je li to početak trudova ( s obzirom da mi termin za mjesec dana sve me jos dodatno zbunjuje) ili nešto drugo?
Pomoziteee
Pomoc!
Prva mi je trudnoća i ne snalazim se bas.
Jučer oko 21h navečer počela me hvalat zimica ( inace sam posljednjih nekoliko tjedana osjecala samo jaku navalu vručine, pa me zbunilo). Toliko intezivno da sam se sva tresla. Toplomjer je pokazao temp. 37.5° pa nisam dizala preveliku uzbunu s obzirom na to da se treba zabrinuti tek nakon 38° ( tak mi bila rekla ginekologica jos u ranijim fazama trudnoce).
Uspijela sam nekako zaspati i imala sam navale vručine pa zimice, uz to donji dio leđa me ubija, jednostavno ni u kojem položaju bolovi ne prestaju. Uz to sve počela me bolit i glava. Trbuh je mekan, a beba se nije mrdnula od jučer na večer. Eh sad, zanima me je li to početak trudova ( s obzirom da mi termin za mjesec dana sve me jos dodatno zbunjuje) ili nešto drugo?
Pomoziteee
Boli li u leđima stalno ili prestane pa se vrati bol?? U svakom slučaju najsigurnije ti je otići dr. Svom ili na hitnu. Da ti naprave ctg i vide što se događa. Sretno. 🤞
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ja bila jučer na pregledu. Ctg bez trudova. Pregledala me dole i kaže 3 cm. Poslala me kući i kaže dođi za dva dana. Sutra idem opet. 🤷🏼♀️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja bila jučer na pregledu. Ctg bez trudova. Pregledala me dole i kaže 3 cm. Poslala me kući i kaže dođi za dva dana. Sutra idem opet. 🤷🏼♀️
Ali si se pomakla smjesta. 👍 Da dođeš do 8, a da ni ne osjetiš. 🤞🤞🤞
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Sortiraj odgovore
Najstariji