Cure zelim Vam svima uredne porode sa sto manje boli i komplikacija.Meni krvarenje seta, malo krvarim malo ne. Sad maloprije bas osjetila veliki izljev krvi onako nekontrolirano, otisla na wc i obrisala se i na papiru ogroman sluzavi kao ugrusak. Iskreno srce mi je stalo. Ima li tko iskustva?Hej caos i Da se ubacim malo. Sve je to normalno organiram se čisti pa nisi imala menzes 9 mjeseci 😅😅 i meni je prvih 15 dana izlazilo svašta i u svim oblicima 😂 drugih 15 dana se smanjilo ali uvijek pomalo izlazilo morala sam imati bar dnevni.. Nakon toga prva menstruacija onako malo obilnija nego inače ali totalno bezbolna za razkiku od prijašnjih gdje nije prolazilo bez tablete 🤔🤷🏻
Sretno cure 😘
Jaoooo pa mala ti se zove kao ja 🤣🥂
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja bila danas na pregledu. Ctg ok, neke kontrakcije. Otvorena sam 1cm. Gleda mi zdjelicu, pita jel velika beba, Reko 3kg, ja sam sitnija pa razmišlja o carskom. Ako ne krene samo ne gine mi indukcija. U ponedjeljak idem opet. 🤷🏼♀️🥴
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Ja istocbila danas, uzv su radili ali samo protoke i afi, tako da zadnja procjena je 3250 prije tjedan dana. Otvorena jedva nesto malo, za tjedan dana me ceka indukcija ako ne krene samo. Ako netko ima iskustva s gelom i indukcijom neka pise 🤭
12/2023 dječak 💙
Miss88 i Noir drzite se cure, nadam se da ce bebaci uskoro 🙈
Sto se procjene tezine tice, nemojte se sto posto oslanjati na nju, moju su na jutro poroda procijenili na 3000 g, a dosla je sa 2630 g.. ne zamarajte se time hocu reci, bitno da sve dobro prodje sto sam sigurna da bude 🥰
Mateakk44 bas te lijepo cuti🥰 drzimo fige da ste uskoro svi zajedno 🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja istocbila danas, uzv su radili ali samo protoke i afi, tako da zadnja procjena je 3250 prije tjedan dana. Otvorena jedva nesto malo, za tjedan dana me ceka indukcija ako ne krene samo. Ako netko ima iskustva s gelom i indukcijom neka pise 🤭
Aha tebe na indukciju kao radi tlaka? Mislim nema smisla ak ti je okej sve
Ja isto bila danas, moja je 4200,opet kao i do sad jednako uvijek, 2 tjedna veca..
Sve mi zivo provjerili, plodnu vodu, uzv sve, sve okej super
Sljedeci cetvrtak opet pregled i to mi je taman termin, mozda ce indukcija jer je stvarno velika i eto to je to
Cure, sretno. Da vam što prije krene i što bezbolnije prođe. 🤞🤞🤞
Mog prvog su u procjeni fulali 170 grama. 🤷 Nekima su pogodili u gram. Ovisi o uređaju, načinu mjerenja i položaju bebe. Ali ako pola trudnoće ti govore da je beba naprednija i veća, sumnjam da će tu pogriješiti prije poroda.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Aha tebe na indukciju kao radi tlaka? Mislim nema smisla ak ti je okej sve
Ja isto bila danas, moja je 4200,opet kao i do sad jednako uvijek, 2 tjedna veca..
Sve mi zivo provjerili, plodnu vodu, uzv sve, sve okej super
Sljedeci cetvrtak opet pregled i to mi je taman termin, mozda ce indukcija jer je stvarno velika i eto to je to
Da da, radi tlaka. Na terapiji sam pa je on sad odlican ali ipak ne zele preko termina i meni je to ok. Moj je sad prosjecne tezine ali i sami kazu da je to plus minus 400 gr 😂
12/2023 dječak 💙
Ja sam isto bila jucer na pregledu, samo je provjerila protoke i kolicinu plodove vode i kretanje bebe, sve ok, opet u nedjelju na pregled👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Ja sam isto bila jucer na pregledu, samo je provjerila protoke i kolicinu plodove vode i kretanje bebe, sve ok, opet u nedjelju na pregled👌
Ništa ti ne kaže za indukciju? Meni je nešto spominjala induciranje u 41. tjednu. Sve me strah.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Ja sam isto bila jucer na pregledu, samo je provjerila protoke i kolicinu plodove vode i kretanje bebe, sve ok, opet u nedjelju na pregled👌Ništa ti ne kaže za indukciju? Meni je nešto spominjala induciranje u 41. tjednu. Sve me strah.
Predlozila je indukciju za danas zbog koristenja Clexana ali ja sam odbila s obzirom da je bilo sve u redu, nadam se da nece forsirati u nedjelju, htjela bih radije prirodno ako je sa bebom sve ok🤗
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji