Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    30. Studeni 2023. 15:49

Ana Maria, čestitam!!! 🥳🥳🥳🥳 Tebi brz oporavak. ❤️
    Mene dr šalje u TA već. Nazvala tek danas i odmah sutra mi dali termin.  Samo da bude normalan/na  dr i da saznam odmah hoće me na carski. 🤞🤞
    Svako popodne krene žgaravica i muči do spavanja. 😔 Uzimam rennie, ali praktički ništa ne jedem od ručka, kojeg imam rano, oko 13 h. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Tami0910
    30. Studeni 2023. 15:50

BruNa

Miss88

Tami0910

Elia

Tami0910

Cure mi izasli u petak doma.🙏🥰Super nam ide, odlicno sam se snasla.
    Oporavak ide dobro. Ne boli me skoro nista. Krvarim jos, ali ne previse.Antonio je divna beba, uopce ne place osim kad je gladan, samo se smijeska, spava, mazi..Toliko predivan osjecaj imati svoje dijete u narucju.Zelim Vam sto prije da i Vi svoju djecicu uzmete u narucje i uzivate u tome.Pratim Vas i dalje! ☺️
    Ajme predivno je to cuti😁🥰☺️ neka tako bude i dalje, sretno! 🤞😁
    Slobodno nam podijeli savjete neke, sta ti je super doslo da imas a sta je nepotrebno, i tak nes kad se sjetis 🙈

Zelim Vas upozorit da ako ste kupili aventove bocice sa onik air free za gutanje zraka da kupite i nukovu ili bibs normalnu jer nama se desilo da smo dosli doma i da beba nije mogla povuci bocicu, ja sam probala i bas trazi snagu, a tako mala bebica to nema. Sreca da je bio black friday i arena radila do 22h pa je mm isao u baby centar po nuk. Inace bi ostali gladni🫣Treba Vam puno tetra pelena, krpica malih za brisanje. Robe da ne pricam. Mi se po 5x dnevno presvucemo.Nadohrana koju sam uzela je Novalac, zasada zadovoljna.
    Sebe izdajam nemam bas previse mlijeka, a beba nece dojit pa na bocicu dajem svoje mlijeko.Kad se nesto bitno sjetim, rado Vam napisem🥰
    Ja sam uzela aventove natural response. Nadam se da će biti okej. 🙈

I ja imam te. Ide nam sporije, al jedemo prek njih. Bibs nam prebrzo ide i curi mu.

Blago Vama, moj je onda ocito gotovan🫣 
    I nama curi jer bas hlapljivo jede.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Tami0910
    30. Studeni 2023. 17:04

Ana_Maria

Miss88

Ana_Maria mi smo tu u tjednima. Kako si? Još devet dana do termina. Ja se uopće nisam nadala da ću dogurati toliko daleko. Tu i tamo imam grčeve ali ništa strašno. 🤭
    Mi smo u bolnici, mrvica je pozurila i jucer stigla na svijet 🙈 U 02:40 mi je pukao vodenjak, od trudova nista, u 6 smo dosli u bolnicu, bila sam otvorena 1 cm i pravac predradjaona, muz doma. Do negdje 8 sam se otvorila na 3 do 4 cm, ali nije to bas islo brzo, a plodna voda istjecala pa su mi dali najmanju dozu dripa oko 10.. do 11:15 sam dosla na 8 cm, brzo zovi muza da dodje, ja brzo u radjaonu, sama bez ikog u sobi odradila par takvih trudova da sam mislila da cu se sama poroditi 😅 i dolaze sestra i odjednom panika, zovi ovog doktora, zovi onog, taman muz zvoni vani, govore mu da ne moze uci da je situacija.. ugl otvorila sam se i sve je krenulo, a malenoj se pupcana vrpca omotala dva outa oko vrata i vjerujem da su to vidjeli po ctg-u da nesto ne stima i valjda se svi dezurni sjatili u sobu, dvoje mi je tiskalo trbuh, svi su vikali, kaos, ali hvala Bogu kaos koji je trajao ma ni 5 min, uspjela sam ju bez icega i bez da sam glasa pustila istisnuti van i sve je dobro zavrsilo ❤️❤️ mrvica sam na kraju, jos i manja nego sto smo mislili, 2.620 g i 48 cm.. rezali su me u cijeloj toj frci, ali nista drugo osim dripa nisam dobila/uzela… sad smo dobro i oporavljamo se i jedva cekamo ici doma! Unatoc tome sto muz na kraju nije stigao ni na jedan dijelic poroda i frci na kraju koju nitko nije mogao predvidjeti, izuzetno sam zadovoljna s tretmanom na Sv Duhu i osoblju, stvarno rade super svoj posao.
    Pusa od nas dvije i cuvajte se, Miss88 mislim na vas dvoje i nas nesudjeni termin 🙈

Cestitam ti! 
    Najvaznije je da se sve dobro zavrsilo.Uzivaj sada sa svojom mrvicom🥰

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Elia
    30. Studeni 2023. 18:26

Vitara

Mene dr šalje u TA već. Nazvala tek danas i odmah sutra mi dali termin. Samo da bude normalan/na dr i da saznam odmah hoće me na carski. 🤞🤞
    Svako popodne krene žgaravica i muči do spavanja. 😔 Uzimam rennie, ali praktički ništa ne jedem od ručka, kojeg imam rano, oko 13 h.

Zasto na carski? U koju bolnicu? Ja nemrem sve to zapamtit😂
    Ja danas bila na pregledu, i dalje 1 prst otvorena, ctg okej, sljedeci tjedan opet plus ultrazvuk pa da vidimo koliko je ogromna oce me mozda inducirat il do kada cemo cekat😂😁

• Vitara
    30. Studeni 2023. 19:53

Elia

Vitara

Mene dr šalje u TA već. Nazvala tek danas i odmah sutra mi dali termin. Samo da bude normalan/na dr i da saznam odmah hoće me na carski. 🤞🤞
    Ja danas bila na pregledu, i dalje 1 prst otvorena, ctg okej, sljedeci tjedan opet plus ultrazvuk pa da vidimo koliko je ogromna oce me mozda inducirat il do kada cemo cekat😂😁

Prvi porod mi je bio hitni carski i beba jako loše jer su forsirali izgon nalijeganjem, a nije išlo. Ortoped napisao da imam suženje kralježaka i da se uzme carski i sljedeći puta u obzir. Nisam iz Zg, ići ću u Sisak. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    01. Prosinac 2023. 07:16

Vitara

Elia

Vitara

Prvi porod mi je bio hitni carski i beba jako loše jer su forsirali izgon nalijeganjem, a nije išlo. Ortoped napisao da imam suženje kralježaka i da se uzme carski i sljedeći puta u obzir. Nisam iz Zg, ići ću u Sisak.

A joj, grozno😨
    Bit ce sad sve okej, imaju nalaz ortopeda pa znaju kaj ih ceka unaprijed😁😁😁

• Vitara
    01. Prosinac 2023. 07:56

Elia

Vitara

Elia

Vitara

A joj, grozno😨
    Bit ce sad sve okej, imaju nalaz ortopeda pa znaju kaj ih ceka unaprijed😁😁😁

Ma, nadam se ali nikad to ne znaš. Spremna sam čak i u Karlovac ići ako ovi budu opet po svome. Uz sve što sam prošla da dođem uopće do trudnoće, ne riskira mi se sad na samom kraju i da mi dijete opet ima dijagnoze i da hodam po specijalistima stalno. 😔
    Prvi porod je bio pravi horor. Nitko me cijeli dan nije skoro obilazio!! Bila subota, sama s mužem bila. Babica došla par puta proširiti cerviks rukom, ništa mi nisu govorili što rade. Žena se nije ni predstavila, riječi nije rekla osim onih par pitanja što me morala pitati vezano za trudnoću.  Kad sad čitam neka vaša iskustva, to je nebo i zemlja. Samo su vikali na mene "ja ne pomažem svom djetetu da se rodi." 😔  Odveli me u salu, opet bez riječi. Sama sam zaključila da idem na carski. 
    2 h sam imala nagon za tiskanje i napinjala se toliko da sam mislila da će mi crijeva izaći, babica rekla što se napinjem bezveze, dijete se nije spustilo!! Nije se mogao spustiti, a tijelo je radilo svoje. Ja to nisam mogla kontrolirati. Živi horor. I onda poslije dr mi kaže 3 različita odgovora zašto je to sve tako bilo. Naravno, ni jedan nije bio da nisu prepoznali problem na vrijeme jer nitko nije ni bio sa mnom.  Užas. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    01. Prosinac 2023. 09:50

Nemogu ni zamislit kako ti je bilo😣🥺 neznam kako mogu ponekad biti tako bezosjecajni
    A to si u sisku bila? 
    Rade onda u neku drugu bolnicu pogotovo ako ces na carski dogovoreni, mozes i do zagreba rade. Makar dosta je proslo a i mozda su inace normalni, ko to zna
    I ako ce muz sa tobom, pripremi ga da galami na njih ako treba i dovede ih sve u red😅 

• Vitara
    01. Prosinac 2023. 10:08

Elia

Nemogu ni zamislit kako ti je bilo😣🥺 neznam kako mogu ponekad biti tako bezosjecajni
    A to si u sisku bila?
    Rade onda u neku drugu bolnicu pogotovo ako ces na carski dogovoreni, mozes i do zagreba rade. Makar dosta je proslo a i mozda su inace normalni, ko to zna
    I ako ce muz sa tobom, pripremi ga da galami na njih ako treba i dovede ih sve u red😅

Vidjet ću što će danas reći. Ali ovaj put neću šutjeti. 
    Da je bila neka gužva, pa nisu stigli i ajde, ali nije. Sama sam bila skoro cijeli dan u rađaoni. Pola vremena nisam ni bila svjesna od bolova i dolantina da sam mogla nešto reći, prigovoriti, pitati...... A nisam imala ni koga. I kad su pokušali izgon poslala sam muža da ide po njih jer ja više nisam mogla. Da on nije otišao tko zna koliko bi sama još čekala. Došli su, pokušali na silu, a kad nije išlo i bebi pali otkucaji onda je nastao kaos i trka. Svi se ustrčali, dr viče na sve oko sebe, prevezli me u salu, stavili masku i nitko ni riječi meni o bilo čemu. I onda su za djetetovo loše stanje krivili moju opću anesteziju. Tek nedavno mi je jedna dr u Zg rekla da to nema veze. Oni su ga toliko brzo izvadili da anestezija nije ni stigla do njega. Jer su me skoro počeli rezati dok sam budna bila koliko je bilo hitno. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Elia
    01. Prosinac 2023. 14:02

Vitara

Elia

A to si u sisku bila?
    Vidjet ću što će danas reći. Ali ovaj put neću šutjeti.
    Da je bila neka gužva, pa nisu stigli i ajde, ali nije. Sama sam bila skoro cijeli dan u rađaoni. Pola vremena nisam ni bila svjesna od bolova i dolantina da sam mogla nešto reći, prigovoriti, pitati…… A nisam imala ni koga. I kad su pokušali izgon poslala sam muža da ide po njih jer ja više nisam mogla. Da on nije otišao tko zna koliko bi sama još čekala. Došli su, pokušali na silu, a kad nije išlo i bebi pali otkucaji onda je nastao kaos i trka. Svi se ustrčali, dr viče na sve oko sebe, prevezli me u salu, stavili masku i nitko ni riječi meni o bilo čemu. I onda su za djetetovo loše stanje krivili moju opću anesteziju. Tek nedavno mi je jedna dr u Zg rekla da to nema veze. Oni su ga toliko brzo izvadili da anestezija nije ni stigla do njega. Jer su me skoro počeli rezati dok sam budna bila koliko je bilo hitno.

Da kuzim, stvarno uzas za dozivjet😣
    Tog je i mene strah, da cu sutit u tom jadu i boli, mogu si mislit da je tesko iz takvog stanja reagirat al zato su muzevi tu a nesmijemo ni mi sutit, sve im treba rec i trazit, imamo pravo na to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.