Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.
12/2023 dječak 💙
Ja nisam imala viška i još sam izgubila 5 kila zbog jakih mučnina. Ovo mi računa 11 od moje regularne kilaže...ali, ako računam da sam vratila i onih 5, onda je 16. Međutim doktor to ne gleda pa i ja šutim. Haha 😂😂
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Ja sam krenula sa 54 kg na 168, na zadnjem pregledu t 31 tjednu imala sam +6,5, mislim da je to za sada ok👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.
Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Jesam, a moozda 🙈 kad si ti bila?
12/2023 dječak 💙
Od 9 do jedno 12.

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Od 9 do jedno 12.
Ja sam bila ranije, ti si sad vec na ctgu bila?
Ja idem iduci put na ctg i bris.
Znas mozda za pratnju za radjaonu dal treba odijelo?
12/2023 dječak 💙
Od 9 do jedno 12.
Jesam obavila sam ctg i bris.
E za odjelo ne znam, najbolje pitat doktora.

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Od 9 do jedno 12.
Jesam obavila sam ctg i bris.
E za odjelo ne znam, najbolje pitat doktora.
Jos malo i ti si spremna. Meni je rekao da 37 tj i mogu roditi bez brige 🙈
12/2023 dječak 💙
Noir, sretno sutra!! 🤞
Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.
Prati ću ga u prvim danima dok mu ne otpadne pupak samo s vodom s malo bademovog ulja. Kasnije sam uzela hippov šampon.
Koliko ste dobile kilograma? Što je više uopće normalno? Ja sam sada u 6. mjesecu trudnoće, a do sada imam 5 kilograma dobivenih. Pošto sam 160 cm velika :D, imala viška par kg u startu kada sam saznala da sam trudna, ni nije mi preporučljivo vjerojatno više od ovoga. Više ne znam ni sama
Noir, sretno sutra!! 🤞
Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.
jel samo meni moja radi pregled i uzv svaki put kad dođem kod nje i to nakon što sam tjedan prije bila u dnevnoj u bolnici??
kupila sam mustelu isto. Što se ulja tiče, kao preporuka bademovo ili maslinovo. u potrazi sam još eventualno za nekom malom bočicom ulja.
I moja meni svaki put ultrazvuk odradi.

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji