Noir, sretno sutra!! 🤞
Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ja sam prvu curicu kupala u kamilici. 😄😄 Imala je grčeve i to bi je navečer smirilo, a i blago je za kožu. Poslije tog perioda sam koristila Mustelu. 😊
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Noir, sretno sutra!! 🤞
Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.
jel samo meni moja radi pregled i uzv svaki put kad dođem kod nje i to nakon što sam tjedan prije bila u dnevnoj u bolnici??kupila sam mustelu isto. Što se ulja tiče, kao preporuka bademovo ili maslinovo. u potrazi sam još eventualno za nekom malom bočicom ulja.
Koliko ste dobile kilograma? Što je više uopće normalno? Ja sam sada u 6. mjesecu trudnoće, a do sada imam 5 kilograma dobivenih. Pošto sam 160 cm velika :D, imala viška par kg u startu kada sam saznala da sam trudna, ni nije mi preporučljivo vjerojatno više od ovoga. Više ne znam ni sama
10 kila dosad. Visoka 165cm. Ostala trudna sa 65 kg..
ako nekom može pomoći, našla sam kalkulator za izračun nekakvog prosjeka dobivanja kilaže u trudnoći
https://www.hipp.hr/trudnoca/savjeti/kalkulator-porasta-tjelesne-mase/
jel samo meni moja radi pregled i uzv svaki put kad dođem kod nje i to nakon što sam tjedan prije bila u dnevnoj u bolnici??kupila sam mustelu isto. Što se ulja tiče, kao preporuka bademovo ili maslinovo. u potrazi sam još eventualno za nekom malom bočicom ulja.
Meni moja dr ne radi uzv svaki puta već svaki drugi. A ako sam bila negdje dalje, onda preskoči i taj. 🤷
Aniee, ja sam dobila cca 9 kg, prije trudnoće imala 10-ak viška. U prvoj t sam dobila 12 ukupno, isto sam imala malo više onda. Ukratko, cijeli život se mučim s kilama.
Mislim da si ti ok. Bolje da nije previše.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Koliko ste dobile kilograma? Što je više uopće normalno? Ja sam sada u 6. mjesecu trudnoće, a do sada imam 5 kilograma dobivenih. Pošto sam 160 cm velika :D, imala viška par kg u startu kada sam saznala da sam trudna, ni nije mi preporučljivo vjerojatno više od ovoga. Više ne znam ni sama
36+ 4. Do sad 11 kila, a visoka 175.
Doktor je zadovoljan sa kilažom. Svaki put to komentira, tako da bi valjda i tebi rekao da nije dobro. Bez brige.
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.
12/2023 dječak 💙
Ja nisam imala viška i još sam izgubila 5 kila zbog jakih mučnina. Ovo mi računa 11 od moje regularne kilaže...ali, ako računam da sam vratila i onih 5, onda je 16. Međutim doktor to ne gleda pa i ja šutim. Haha 😂😂
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
Ja sam krenula sa 54 kg na 168, na zadnjem pregledu t 31 tjednu imala sam +6,5, mislim da je to za sada ok👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji