Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.
Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀
Jesam, a moozda 🙈 kad si ti bila?
12/2023 dječak 💙
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀Jesam, a moozda 🙈 kad si ti bila?
Od 9 do jedno 12.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀Jesam, a moozda 🙈 kad si ti bila?Od 9 do jedno 12.
Ja sam bila ranije, ti si sad vec na ctgu bila?
Ja idem iduci put na ctg i bris.Znas mozda za pratnju za radjaonu dal treba odijelo?
12/2023 dječak 💙
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀Jesam, a moozda 🙈 kad si ti bila?Od 9 do jedno 12.Ja sam bila ranije, ti si sad vec na ctgu bila?
Ja idem iduci put na ctg i bris.Znas mozda za pratnju za radjaonu dal treba odijelo?
Jesam obavila sam ctg i bris.
E za odjelo ne znam, najbolje pitat doktora.
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀Jesam, a moozda 🙈 kad si ti bila?Od 9 do jedno 12.Ja sam bila ranije, ti si sad vec na ctgu bila?
Ja idem iduci put na ctg i bris.Znas mozda za pratnju za radjaonu dal treba odijelo?Jesam obavila sam ctg i bris.
E za odjelo ne znam, najbolje pitat doktora.
Jos malo i ti si spremna. Meni je rekao da 37 tj i mogu roditi bez brige 🙈
12/2023 dječak 💙
Noir, sretno sutra!! 🤞
Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.
Prati ću ga u prvim danima dok mu ne otpadne pupak samo s vodom s malo bademovog ulja. Kasnije sam uzela hippov šampon.
Koliko ste dobile kilograma? Što je više uopće normalno? Ja sam sada u 6. mjesecu trudnoće, a do sada imam 5 kilograma dobivenih. Pošto sam 160 cm velika :D, imala viška par kg u startu kada sam saznala da sam trudna, ni nije mi preporučljivo vjerojatno više od ovoga. Više ne znam ni sama
Ja sam dosad 8 kila i sve je u trbuhu. 🫣
Noir, sretno sutra!! 🤞
Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.jel samo meni moja radi pregled i uzv svaki put kad dođem kod nje i to nakon što sam tjedan prije bila u dnevnoj u bolnici??kupila sam mustelu isto. Što se ulja tiče, kao preporuka bademovo ili maslinovo. u potrazi sam još eventualno za nekom malom bočicom ulja.
I moja meni svaki put ultrazvuk odradi.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja idem iduci put na ctg i bris.Znas mozda za pratnju za radjaonu dal treba odijelo?Jesam obavila sam ctg i bris.
E za odjelo ne znam, najbolje pitat doktora.Jos malo i ti si spremna. Meni je rekao da 37 tj i mogu roditi bez brige 🙈
Bome da, još malo 😊😊
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Što se kupanja tiče, ja sam isto kupila Mustelu.
A što se kg tiče, bolje da ne pišem o tome haha. Trenutno sam 27+1 i imam +14kg. S tim da je većina otišla u stomak i dojke 😅
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav, jučer bila na kontroli, 32tt sutra, curke su se okrenule glavom dole, procjena 1650 i 1700. Sve u redu 17.11 kontrola i poslije se javljam u bolnicu.Super!!! 😊😊
Hoće pokušati prirodan porod? Ne znam kako ide uopće s blizancima, ide li se odmah na carski ili može i prirodno?
Prirodno ako ostanu glavom dolje.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Sortiraj odgovore
Najstariji