Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.
Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.
Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀
Jesam, a moozda 🙈 kad si ti bila?
Od 9 do jedno 12.

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.
Od 9 do jedno 12.
Ja sam bila ranije, ti si sad vec na ctgu bila?
Ja idem iduci put na ctg i bris.
Znas mozda za pratnju za radjaonu dal treba odijelo?
12/2023 dječak 💙
Od 9 do jedno 12.
Jesam obavila sam ctg i bris.
E za odjelo ne znam, najbolje pitat doktora.

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Od 9 do jedno 12.
Jos malo i ti si spremna. Meni je rekao da 37 tj i mogu roditi bez brige 🙈
12/2023 dječak 💙
Noir, sretno sutra!! 🤞
Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.
Prati ću ga u prvim danima dok mu ne otpadne pupak samo s vodom s malo bademovog ulja. Kasnije sam uzela hippov šampon.
Koliko ste dobile kilograma? Što je više uopće normalno? Ja sam sada u 6. mjesecu trudnoće, a do sada imam 5 kilograma dobivenih. Pošto sam 160 cm velika :D, imala viška par kg u startu kada sam saznala da sam trudna, ni nije mi preporučljivo vjerojatno više od ovoga. Više ne znam ni sama
Noir, sretno sutra!! 🤞
Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.
jel samo meni moja radi pregled i uzv svaki put kad dođem kod nje i to nakon što sam tjedan prije bila u dnevnoj u bolnici??
kupila sam mustelu isto. Što se ulja tiče, kao preporuka bademovo ili maslinovo. u potrazi sam još eventualno za nekom malom bočicom ulja.
I moja meni svaki put ultrazvuk odradi.

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Od 9 do jedno 12.
Jos malo i ti si spremna. Meni je rekao da 37 tj i mogu roditi bez brige 🙈
Bome da, još malo 😊😊

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Što se kupanja tiče, ja sam isto kupila Mustelu.
A što se kg tiče, bolje da ne pišem o tome haha. Trenutno sam 27+1 i imam +14kg. S tim da je većina otišla u stomak i dojke 😅
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav, jučer bila na kontroli, 32tt sutra, curke su se okrenule glavom dole, procjena 1650 i 1700. Sve u redu 17.11 kontrola i poslije se javljam u bolnicu.
Super!!! 😊😊
Hoće pokušati prirodan porod? Ne znam kako ide uopće s blizancima, ide li se odmah na carski ili može i prirodno?
Prirodno ako ostanu glavom dolje.

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Što se kupanja tiče, ja sam isto kupila Mustelu.
A što se kg tiče, bolje da ne pišem o tome haha. Trenutno sam 27+1 i imam +14kg. S tim da je većina otišla u stomak i dojke 😅
Ja sam isto +14 al vise se uopce ne zamaram s tim, dok god je sve okej 😁

Meni isto svaki put radi uzv. Cervikometriju predzadnji put je, zadnji nije pa ce sada opet ovaj put raditi.
Koliko često pohodite wc? 😅 u zadnjih tjedan dana imam osjećaj da sam dežurna, svakih sat vremena u prosjeku 🫡
sve zavisi. Ponekad u sat vremena idem 10x, ponekad svaka tri do četiri sata.
preko noći se budim jednom za wc samo. tako je od skoro samog početka.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji