Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana202021
    02. Studeni 2023. 15:29

Noir

Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.
    Moj je danas 2.5 kg, ja zatvorena. Iduci put ctg i bris.

Bila si u bolnici? Možda smo se srele 😀

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    02. Studeni 2023. 17:37

lana202021

Noir

Ja sam dobila 4.5 kg. Imam visak 10 kg od prije i doktor je rekao da je to super. Dokle god beba napreduje i sve je ok nema potrebe se brinuti oko premalo dobivenih kg.

Jesam, a moozda 🙈 kad si ti bila?

12/2023 dječak 💙

• lana202021
    02. Studeni 2023. 17:45

Noir

lana202021

Noir

Od 9 do jedno 12.

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    02. Studeni 2023. 17:51

lana202021

Noir

lana202021

Noir

Od 9 do jedno 12.

Ja sam bila ranije, ti si sad vec na ctgu bila?
    Ja idem iduci put na ctg i bris.Znas mozda za pratnju za radjaonu dal treba odijelo?

12/2023 dječak 💙

• lana202021
    02. Studeni 2023. 18:50

Noir

lana202021

Noir

lana202021

Noir

Od 9 do jedno 12.
    Ja idem iduci put na ctg i bris.Znas mozda za pratnju za radjaonu dal treba odijelo?

Jesam obavila sam ctg i bris.
    E za odjelo ne znam, najbolje pitat doktora.

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    02. Studeni 2023. 18:52

lana202021

Noir

lana202021

Noir

lana202021

Noir

Od 9 do jedno 12.

Jos malo i ti si spremna. Meni je rekao da 37 tj i mogu roditi bez brige 🙈

12/2023 dječak 💙

Miss88
    02. Studeni 2023. 19:44

Vitara

Noir, sretno sutra!! 🤞
    Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
    Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
    I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.

Prati ću ga u prvim danima dok mu ne otpadne pupak samo s vodom s malo bademovog ulja. Kasnije sam uzela hippov šampon.

Aniee

Koliko ste dobile kilograma? Što je više uopće normalno? Ja sam sada u 6. mjesecu trudnoće, a do sada imam 5 kilograma dobivenih. Pošto sam 160 cm velika :D, imala viška par kg u startu kada sam saznala da sam trudna, ni nije mi preporučljivo vjerojatno više od ovoga. Više ne znam ni sama

Ja sam dosad 8 kila i sve je u trbuhu. 🫣

Joćolina

Vitara

Noir, sretno sutra!! 🤞
    Lala.land i Ella, vi ste debelo u zimskim bebama, pa kako želite. 🤷 Je da je forum malo zamro, pa je na drugim temama možda življe.
    Jesmo prošle temu s čime ćete kupati bebe?? Rekli smo da na početku ništa osim čiste vode ili koja kap ulja. Ja sam već pripremila mustelu i uzela sam odmah i njihovu pjenu za tjemenicu i kremu za guzu. Sin mi nije imao puno tjemenice, možda sam s njim 2 x koristila tu pjenu. Ali da imamo.
    I od jutros me boli jako stidna kost. 😔 U pon imam pregled, kad bi dr napravila uzv da vidi težinu bebe, ali znam da neće jer sam bila u bolnici na pregledu prije 10 dana.
    jel samo meni moja radi pregled i uzv svaki put kad dođem kod nje i to nakon što sam tjedan prije bila u dnevnoj u bolnici??kupila sam mustelu isto. Što se ulja tiče, kao preporuka bademovo ili maslinovo. u potrazi sam još eventualno za nekom malom bočicom ulja.

I moja meni svaki put ultrazvuk odradi.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• lana202021
    02. Studeni 2023. 21:44

Noir

lana202021

Noir

lana202021

Noir

lana202021

Noir

Od 9 do jedno 12.
    Jos malo i ti si spremna. Meni je rekao da 37 tj i mogu roditi bez brige 🙈

Bome da, još malo 😊😊

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Ella..
    02. Studeni 2023. 22:57

Što se kupanja tiče, ja sam isto kupila Mustelu.
    A što se kg tiče, bolje da ne pišem o tome haha. Trenutno sam 27+1 i imam +14kg. S tim da je većina otišla u stomak i dojke 😅

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

slavonka92
    03. Studeni 2023. 06:36

Vitara

slavonka92

Pozdrav, jučer bila na kontroli, 32tt sutra, curke su se okrenule glavom dole, procjena 1650 i 1700. Sve u redu 17.11 kontrola i poslije se javljam u bolnicu.
    Super!!! 😊😊
    Hoće pokušati prirodan porod? Ne znam kako ide uopće s blizancima, ide li se odmah na carski ili može i prirodno?

Prirodno ako ostanu glavom dolje.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.