Ja se vec bojim ista kupiti jer cu na kraju pretjerati izgleda. 😂😂😂
Sto se tice odjece, gotova sam za pocetak, jos trebam baby opremu.
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈Ja planiram kupati na stolu..u blagavaoni/dnevnom boravku.. u kupaoni nemamo mjesta, a i boravak je stvarno topao😁
Uzela sam sklopivu kadicu (kao twistshake al ima na netu puuuno jeftinija, a jednakih je dimenzija😂. Mi smo platili oko 30€)
I mi smo uzeli tj dobila sam ali chipolino. I ja sam htjela tu jeftiniju s neta haha,ona ima i umetak već u cijeni. Ali eto navalili su uzeti tu skuplju. Još posebno umetak uzeli. Koštalo ih 500 kuna. 🙈
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja se vec bojim ista kupiti jer cu na kraju pretjerati izgleda. 😂😂😂
Sto se tice odjece, gotova sam za pocetak, jos trebam baby opremu.
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈Ja planiram kupati na stolu..u blagavaoni/dnevnom boravku.. u kupaoni nemamo mjesta, a i boravak je stvarno topao😁
Uzela sam sklopivu kadicu (kao twistshake al ima na netu puuuno jeftinija, a jednakih je dimenzija😂. Mi smo platili oko 30€)Moze link za kadicu? Ili kako se zove?https://smania.store/hr/proizvod/kada-za-bebe-bubbletime/?gclid=Cj0KCQjw9fqnBhDSARIsAHlcQYSsw5eo3Im9LYopjGS1jzkFJPDrXktEshjpqsGpWirvz4sSisUnrAwaAsjpEALw_wcB
Vidim da je trenutno nedostupna, ali valjda ce imati opet..
Slicnih ima i u baby centru ali su oko 50€.
Jedini cekati nekakve popuste pa se onda vise isplati 😁
E tu smo mi htjeli. Na kraju dobili od chipolino 😉
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Cure vi koje ne radite vise, racunam da ne trcite po cjele dane okolo nego da i odmarate doma jedan dio dana😁 da li onda lezite na boku, sjedite ili lezite na ledima?
Ja po noci vecinu uspijem na boku, tu i tamo na ledima, al prek dana kako? Pa ako citam knjigu ili bilo sta na ledima sam stalno😅 sad kako idu tjedni pocinjem razmisljat kako ce se bebica namjestiti i koliko to ovisi o drzanju tijela, pa ako neko ima iskustva, svaki savjet je dobrodosao☺️
Meni u zadnje vrijeme teško ležati na lijevom boku, nekako se čudno namjesti i ne mogu disati 🙈
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Mom, drago mi je da se držite. 👍👍👍 Sretno dalje. 🍀🤞🍀🤞🍀
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Jutro cure, ja sam danas bome otegnula sa spavanjem. Kako su noci hladnije ja puno bolje spavam. Tjedni mi lete, za koji dan cu biti u 28 tt vec 🙈🙈 samo cekam nekakve tegobe, ali jos nista. Hvala Bogu. Cini mi se da mi i zeljezo pomaze i bas se osjecam dobro od kad ga pijem. Iza iduceg pregleda radim novu KKS pa cu vidjeti stanje.
Kako ste vi? Imamo kakav pregled ovih dana?
12/2023 dječak 💙
Jutro cure, ja sam danas bome otegnula sa spavanjem. Kako su noci hladnije ja puno bolje spavam. Tjedni mi lete, za koji dan cu biti u 28 tt vec 🙈🙈 samo cekam nekakve tegobe, ali jos nista. Hvala Bogu. Cini mi se da mi i zeljezo pomaze i bas se osjecam dobro od kad ga pijem. Iza iduceg pregleda radim novu KKS pa cu vidjeti stanje.
Kako ste vi? Imamo kakav pregled ovih dana?
Hej, hej!
Vrijeme zaista leti, meni nije jasno kako sam tu vec gdje jesam 🙈 super da nemas nikakve simptome, neka tako ostane do kraja!
Ja se i dalje budim za posao prije 8, ali tek drugi tjedan ne radim pa se jos navikavam 😅 ali sam jako sretna jer se curka rastegnula po trbuhu i promijenila ocito polozaj jer vise nemam pritisak i jake bolove u stidnoj kosti 🥳
Ja sam jucer radila KKS i rekla bih da mi je dobar nalaz 🥳, neka sitna odstupanja kao i s pocetka trudnoce na koje doktorica nije reagirala jer nisu vazna.
Super sto ti je bolje, kakvo ti je bilo zeljezo da si ga morala poceti uzimati?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kako ste vi? Imamo kakav pregled ovih dana?Hej, hej!
Vrijeme zaista leti, meni nije jasno kako sam tu vec gdje jesam 🙈 super da nemas nikakve simptome, neka tako ostane do kraja!
Ja se i dalje budim za posao prije 8, ali tek drugi tjedan ne radim pa se jos navikavam 😅 ali sam jako sretna jer se curka rastegnula po trbuhu i promijenila ocito polozaj jer vise nemam pritisak i jake bolove u stidnoj kosti 🥳
Ja sam jucer radila KKS i rekla bih da mi je dobar nalaz 🥳, neka sitna odstupanja kao i s pocetka trudnoce na koje doktorica nije reagirala jer nisu vazna.
Super sto ti je bolje, kakvo ti je bilo zeljezo da si ga morala poceti uzimati?
Željezo mi je bilo 6 na drugoj krvnoj slici koju sam radila oko 20tt. Iako je niže, doktor se nije previse uzbuđivao jer je hemoglobin u granicama, ali svejedno je dao Kendural C jer će potrebe za željezom rasti kako trudnoća odmiče.
I ja imam neka sitna odstupanja, ali on je rekao da je za trudnoću to sve normalno pa se ne sekiram 😅
Meni je beba bila na prošlim UZVovima naprednija za 4, 5 dana. Sad je smanjila tempo i točno je mjerama u dan. A ja svima rekla kako cu ja ranije roditi jer je beba napredna 😂😂😂😂😂 i potajno se jos nadam da ce doci tjedan dana ranije 🙈🙈
Naravno, jedno su zelje, a drugi realnost 😅
12/2023 dječak 💙
Pozdrav cure Ja se ne javljam, nemam šta pametno za pisati. Cure lupaju, cijeli mi se trbuh mrdao prije dvije noći, mislim da su se namještale kako im paše, pa su otad malo mirnije, ali osjetim i dalje pomjeranja.
Meni je danas u 15:00h pregled, nikada nisam duže čekala između dva pregleda, punih 5t, tako da jedva čekam da ih vidim i nadam se da je sve ok.
KKS, prošlu radila u 20-om tt, puno bakterija u urinu, ali urinokulture pozitivne, tako da mi nije jasno ništa, već drugi put je tako...Sad bi trebala da uradim ponovo briseve, a moj doktor me još nije slao na OGTT, ŠUK je dosad bio odličan, željezo isto...
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Mislila sam napisati da su urinokulture sterilne, a ne pozitivne
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Ja briseve jos nisam ni radila, ne znam sto je s tim. Morat cu ga pitati.
Neyy, slat ce te sad na ogtt. On se radi iza 24tt.
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji