Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    11. Rujan 2023. 09:54

Noir

Ja se vec bojim ista kupiti jer cu na kraju pretjerati izgleda. 😂😂😂
    Sto se tice odjece, gotova sam za pocetak, jos trebam baby opremu.
    Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈

Hlacice 15+ kom
    Bodi 15+kom
    Dekice 7kom
    Tetre 20+kom
    Ručnici 4kom
    Kapice 10+kom (previše!!!!)
    Pidžamice 8kom
    Kadica najobičnija iz offertisime. Kupat cemo ga na blagavaonskom stolu u dnevnoj sobi jer je najtoplija prostorija u kuci.
    .
    Imam ovoliko komada robice jer djeciju robicu perem posebno, a mašinu, pa sušilicu od 9 kila ne mogu napunit sa troje hlaca i bodica.
    Dekice isto tako. Kad mu promoci pelena zamjenim dekicu. Pa imam deblje i tanje

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    11. Rujan 2023. 10:01

Jana25

Noir

Hlacice 15+ kom
    Bodi 15+kom
    Dekice 7kom
    Tetre 20+kom
    Ručnici 4kom
    Pidžamice 8kom
    Kadica najobičnija iz offertisime. Kupat cemo ga na blagavaonskom stolu u dnevnoj sobi jer je najtoplija prostorija u kuci.
    .
    Imam ovoliko komada robice jer djeciju robicu perem posebno, a mašinu, pa sušilicu od 9 kila ne mogu napunit sa troje hlaca i bodica.

Okej, tu smo negdje, ja jedino nemam dekica toliko, uzela sam dvije a racunam da ce dobiti sigurno jos koju 🙈🙈
    Rucnici- to mislis na one za kupanje s kapuljacom ili najobicnije rucnike? Ja nisam to jos kupovala, mislim uzeti obicne rucnike u jysku 🤷🏼‍♀️
    Jedino jos razmisljam kupiti one majice ali koje se vezu sa strane, a ne oblace preko glave. Jer se bojim da ce mu u bodiju i hlacicama biti hladno. Pidzamica imam puno i to mi je bas jako slatko 🙈

12/2023 dječak 💙

Jana25
    11. Rujan 2023. 10:08

Noir

Jana25

Noir

Hlacice 15+ kom
    Bodi 15+kom
    Dekice 7kom
    Tetre 20+kom
    Ručnici 4kom
    Pidžamice 8kom
    .
    Okej, tu smo negdje, ja jedino nemam dekica toliko, uzela sam dvije a racunam da ce dobiti sigurno jos koju 🙈🙈
    Rucnici- to mislis na one za kupanje s kapuljacom ili najobicnije rucnike? Ja nisam to jos kupovala, mislim uzeti obicne rucnike u jysku 🤷🏼‍♀️
    Jedino jos razmisljam kupiti one majice ali koje se vezu sa strane, a ne oblace preko glave. Jer se bojim da ce mu u bodiju i hlacicama biti hladno. Pidzamica imam puno i to mi je bas jako slatko 🙈

Dobit ces sigurno jos koju dekicu.
    Da, te rucnike sa kapuljacom imam. Jos klinca od 2 godine koji se s njima koristi. Imas u pepcu i nisu skupi.
    Meni su se majice s prvim djetetom polazale kao totalni promasaj. Dižu se kad nosis bebicu, ja nisam uzimala te na vezanje.. ali i tak su samo u lezecem polozaju pa pokriveni dekicom ili na nama pa ih mi grijemo 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    11. Rujan 2023. 10:42

Jana25

Noir

Jana25

Noir

Hlacice 15+ kom
    Bodi 15+kom
    Dekice 7kom
    Tetre 20+kom
    Ručnici 4kom
    Pidžamice 8kom
    .
    Dobit ces sigurno jos koju dekicu.
    Da, te rucnike sa kapuljacom imam. Jos klinca od 2 godine koji se s njima koristi. Imas u pepcu i nisu skupi.
    Meni su se majice s prvim djetetom polazale kao totalni promasaj. Dižu se kad nosis bebicu, ja nisam uzimala te na vezanje.. ali i tak su samo u lezecem polozaju pa pokriveni dekicom ili na nama pa ih mi grijemo 😁

Da, ni meni se ne cine prakticne ali eto ne znam. Uzet cu par komada za svaki slucaj 😂
    Super, pogledat cu u pepco za te rucnike onda

12/2023 dječak 💙

• Joćolina
    11. Rujan 2023. 11:36

pozdrav cure.
    Čitam cijelo vrijeme, ali nikako uhvatiti vremena za pisati. I dalje radim. 
    Bila sam 4.9. na pregledu kod svoje dr. Curka odlično napreduje. Počela sam ju sve više osjećati obzirom da imam posteljicu sprijeda. Čak sam prekjučer osjetila i pod rukom udarce.
    Imam sljedeći pregled 4.10., a u međuvremenu odraditi OGTT i još preglede kod ortopeda radi potencijalne op. kukova i preporuke za carski. Krenula sam i ja sa nabavom odjeće, unaprijed znam da ću pretjerati neki dan kupila dio u Sinsayu, nešto sitno u Pepcu, danas slijedi H&M. Hvala za info o Lidlu, mislim da ću i tamo ovih dana svratiti. Taman razmišljam gdje kupiti vreću za spavanje. 

Noir
    11. Rujan 2023. 12:16

Vreću za spavanje sam ja u Etherealu, još danas imaju popust 😂

12/2023 dječak 💙

• Vitara
    11. Rujan 2023. 13:29

Pozdrav!!! 👋👋👋
    Mene od jutros boli trbuh. Kao da me bole jajnici, dolje nisko i križa. Jedva sam skuhala i sad ležim. Nadam se da će prestati. Tako mi je već znalo biti i išla sam na hitnu i sve je bilo ok. 
    Meni su vreće za spavanje u Etherealu i na popustu skupe. 🫣 Od ovog mj sam na komplikacijama i onoj mizeriji od 560 e, a imamo još i kredit tako da moram potražiti nešto pristupačnije. Naručila sam jednu od Andy Brandija, ali mislim da je prevelika za novorođenče, 70 cm. 
    Ja starijeg sina još brišem ručnicima s kapuljačama. 😅 Već su u raspadu od pranja i sušilice i korištenja 7 g. 🫣 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Boška89
    11. Rujan 2023. 13:45

Te vreće su spas. Stvarno. Mogu reći da su mi se za zimu najbolje pokazale iz C&A; jako su debele i imaju rukave koji se mogu maknuti. Za ljeto sam uzimala u Kiku, Lidlu i Kauflandu. Nije mi bilo bitno od kuda su, samo da su tanje i da ih imam više (dok se jedna pere da se može druga koristiti).
    Sad imam neku "newborn" iz Sinsaya (ne piše broj), ali mislim još uzeti debelu u C&A broj 62-68.

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Tinchy09
    11. Rujan 2023. 14:34

Noir

Ja planiram kupati na stolu..u blagavaoni/dnevnom boravku.. u kupaoni nemamo mjesta, a i boravak je stvarno topao😁
    Uzela sam sklopivu kadicu (kao twistshake al ima na netu puuuno jeftinija, a jednakih je dimenzija😂. Mi smo platili oko 30€)

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Elia
    11. Rujan 2023. 14:35

Tinchy09

Noir

Ja planiram kupati na stolu..u blagavaoni/dnevnom boravku.. u kupaoni nemamo mjesta, a i boravak je stvarno topao😁
    Uzela sam sklopivu kadicu (kao twistshake al ima na netu puuuno jeftinija, a jednakih je dimenzija😂. Mi smo platili oko 30€)

Moze link za kadicu? Ili kako se zove? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.