Ja se vec bojim ista kupiti jer cu na kraju pretjerati izgleda. 😂😂😂
Sto se tice odjece, gotova sam za pocetak, jos trebam baby opremu.
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈
Hlacice 15+ kom
Bodi 15+kom
Dekice 7kom
Tetre 20+kom
Ručnici 4kom
Kapice 10+kom (previše!!!!)
Pidžamice 8kom
Kadica najobičnija iz offertisime. Kupat cemo ga na blagavaonskom stolu u dnevnoj sobi jer je najtoplija prostorija u kuci.
.
Imam ovoliko komada robice jer djeciju robicu perem posebno, a mašinu, pa sušilicu od 9 kila ne mogu napunit sa troje hlaca i bodica.
Dekice isto tako. Kad mu promoci pelena zamjenim dekicu. Pa imam deblje i tanje
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈Hlacice 15+ kom
Bodi 15+kom
Dekice 7kom
Tetre 20+kom
Ručnici 4kom
Pidžamice 8kom
Kadica najobičnija iz offertisime. Kupat cemo ga na blagavaonskom stolu u dnevnoj sobi jer je najtoplija prostorija u kuci.
.
Imam ovoliko komada robice jer djeciju robicu perem posebno, a mašinu, pa sušilicu od 9 kila ne mogu napunit sa troje hlaca i bodica.
Dekice isto tako. Kad mu promoci pelena zamjenim dekicu. Pa imam deblje i tanje
Okej, tu smo negdje, ja jedino nemam dekica toliko, uzela sam dvije a racunam da ce dobiti sigurno jos koju 🙈🙈
Rucnici- to mislis na one za kupanje s kapuljacom ili najobicnije rucnike? Ja nisam to jos kupovala, mislim uzeti obicne rucnike u jysku 🤷🏼♀️
Jedino jos razmisljam kupiti one majice ali koje se vezu sa strane, a ne oblace preko glave. Jer se bojim da ce mu u bodiju i hlacicama biti hladno. Pidzamica imam puno i to mi je bas jako slatko 🙈
12/2023 dječak 💙
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈Hlacice 15+ kom
Bodi 15+kom
Dekice 7kom
Tetre 20+kom
Ručnici 4kom
Pidžamice 8kom
.
Dekice isto tako. Kad mu promoci pelena zamjenim dekicu. Pa imam deblje i tanjeOkej, tu smo negdje, ja jedino nemam dekica toliko, uzela sam dvije a racunam da ce dobiti sigurno jos koju 🙈🙈
Rucnici- to mislis na one za kupanje s kapuljacom ili najobicnije rucnike? Ja nisam to jos kupovala, mislim uzeti obicne rucnike u jysku 🤷🏼♀️
Jedino jos razmisljam kupiti one majice ali koje se vezu sa strane, a ne oblace preko glave. Jer se bojim da ce mu u bodiju i hlacicama biti hladno. Pidzamica imam puno i to mi je bas jako slatko 🙈
Dobit ces sigurno jos koju dekicu.
Da, te rucnike sa kapuljacom imam. Jos klinca od 2 godine koji se s njima koristi. Imas u pepcu i nisu skupi.
Meni su se majice s prvim djetetom polazale kao totalni promasaj. Dižu se kad nosis bebicu, ja nisam uzimala te na vezanje.. ali i tak su samo u lezecem polozaju pa pokriveni dekicom ili na nama pa ih mi grijemo 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bodi 15+kom
Dekice 7kom
Tetre 20+kom
Ručnici 4kom
Pidžamice 8kom
.
Dekice isto tako. Kad mu promoci pelena zamjenim dekicu. Pa imam deblje i tanjeOkej, tu smo negdje, ja jedino nemam dekica toliko, uzela sam dvije a racunam da ce dobiti sigurno jos koju 🙈🙈
Jedino jos razmisljam kupiti one majice ali koje se vezu sa strane, a ne oblace preko glave. Jer se bojim da ce mu u bodiju i hlacicama biti hladno. Pidzamica imam puno i to mi je bas jako slatko 🙈Dobit ces sigurno jos koju dekicu.
Da, te rucnike sa kapuljacom imam. Jos klinca od 2 godine koji se s njima koristi. Imas u pepcu i nisu skupi.
Meni su se majice s prvim djetetom polazale kao totalni promasaj. Dižu se kad nosis bebicu, ja nisam uzimala te na vezanje.. ali i tak su samo u lezecem polozaju pa pokriveni dekicom ili na nama pa ih mi grijemo 😁
Da, ni meni se ne cine prakticne ali eto ne znam. Uzet cu par komada za svaki slucaj 😂
Super, pogledat cu u pepco za te rucnike onda
12/2023 dječak 💙
pozdrav cure.
Čitam cijelo vrijeme, ali nikako uhvatiti vremena za pisati. I dalje radim.
Bila sam 4.9. na pregledu kod svoje dr. Curka odlično napreduje. Počela sam ju sve više osjećati obzirom da imam posteljicu sprijeda. Čak sam prekjučer osjetila i pod rukom udarce.
Imam sljedeći pregled 4.10., a u međuvremenu odraditi OGTT i još preglede kod ortopeda radi potencijalne op. kukova i preporuke za carski. Krenula sam i ja sa nabavom odjeće, unaprijed znam da ću pretjerati neki dan kupila dio u Sinsayu, nešto sitno u Pepcu, danas slijedi H&M. Hvala za info o Lidlu, mislim da ću i tamo ovih dana svratiti. Taman razmišljam gdje kupiti vreću za spavanje.
Vreću za spavanje sam ja u Etherealu, još danas imaju popust 😂
12/2023 dječak 💙
Pozdrav!!! 👋👋👋
Mene od jutros boli trbuh. Kao da me bole jajnici, dolje nisko i križa. Jedva sam skuhala i sad ležim. Nadam se da će prestati. Tako mi je već znalo biti i išla sam na hitnu i sve je bilo ok.
Meni su vreće za spavanje u Etherealu i na popustu skupe. 🫣 Od ovog mj sam na komplikacijama i onoj mizeriji od 560 e, a imamo još i kredit tako da moram potražiti nešto pristupačnije. Naručila sam jednu od Andy Brandija, ali mislim da je prevelika za novorođenče, 70 cm.
Ja starijeg sina još brišem ručnicima s kapuljačama. 😅 Već su u raspadu od pranja i sušilice i korištenja 7 g. 🫣
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Te vreće su spas. Stvarno. Mogu reći da su mi se za zimu najbolje pokazale iz C&A; jako su debele i imaju rukave koji se mogu maknuti. Za ljeto sam uzimala u Kiku, Lidlu i Kauflandu. Nije mi bilo bitno od kuda su, samo da su tanje i da ih imam više (dok se jedna pere da se može druga koristiti).
Sad imam neku "newborn" iz Sinsaya (ne piše broj), ali mislim još uzeti debelu u C&A broj 62-68.
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈
Ja planiram kupati na stolu..u blagavaoni/dnevnom boravku.. u kupaoni nemamo mjesta, a i boravak je stvarno topao😁
Uzela sam sklopivu kadicu (kao twistshake al ima na netu puuuno jeftinija, a jednakih je dimenzija😂. Mi smo platili oko 30€)
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈Ja planiram kupati na stolu..u blagavaoni/dnevnom boravku.. u kupaoni nemamo mjesta, a i boravak je stvarno topao😁
Uzela sam sklopivu kadicu (kao twistshake al ima na netu puuuno jeftinija, a jednakih je dimenzija😂. Mi smo platili oko 30€)
Moze link za kadicu? Ili kako se zove?
Sortiraj odgovore
Najstariji