Ja se vec bojim ista kupiti jer cu na kraju pretjerati izgleda. 😂😂😂
Sto se tice odjece, gotova sam za pocetak, jos trebam baby opremu.
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈Ja planiram kupati na stolu..u blagavaoni/dnevnom boravku.. u kupaoni nemamo mjesta, a i boravak je stvarno topao😁
Uzela sam sklopivu kadicu (kao twistshake al ima na netu puuuno jeftinija, a jednakih je dimenzija😂. Mi smo platili oko 30€)Moze link za kadicu? Ili kako se zove?
https://smania.store/hr/proizvod/kada-za-bebe-bubbletime/?gclid=Cj0KCQjw9fqnBhDSARIsAHlcQYSsw5eo3Im9LYopjGS1jzkFJPDrXktEshjpqsGpWirvz4sSisUnrAwaAsjpEALw_wcB
Vidim da je trenutno nedostupna, ali valjda ce imati opet..
Slicnih ima i u baby centru ali su oko 50€.
Jedini cekati nekakve popuste pa se onda vise isplati 😁
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ja se vec bojim ista kupiti jer cu na kraju pretjerati izgleda. 😂😂😂
Sto se tice odjece, gotova sam za pocetak, jos trebam baby opremu.
Kakve kadice planirate kupiti? I gdje kupati dijete uopce? Na stolu? 🙈Ja planiram kupati na stolu..u blagavaoni/dnevnom boravku.. u kupaoni nemamo mjesta, a i boravak je stvarno topao😁
Uzela sam sklopivu kadicu (kao twistshake al ima na netu puuuno jeftinija, a jednakih je dimenzija😂. Mi smo platili oko 30€)Moze link za kadicu? Ili kako se zove?https://smania.store/hr/proizvod/kada-za-bebe-bubbletime/?gclid=Cj0KCQjw9fqnBhDSARIsAHlcQYSsw5eo3Im9LYopjGS1jzkFJPDrXktEshjpqsGpWirvz4sSisUnrAwaAsjpEALw_wcB
Vidim da je trenutno nedostupna, ali valjda ce imati opet..
Slicnih ima i u baby centru ali su oko 50€.
Jedini cekati nekakve popuste pa se onda vise isplati 😁
Hvala, ma da treba cekat popuste inace necu imat vise sta trosit😅
Evo nasla sam u babycentru
...
https://www.babycenter.hr/freeon-kada-sklopiva-gray-974185.html...38€ s tim da Maja Galba(influencerica) ima kod za popust od 15%
Upise se MAJA15
...
😊mozda pomaze tako...
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Pozdrav!!! 👋👋👋
Mene od jutros boli trbuh. Kao da me bole jajnici, dolje nisko i križa. Jedva sam skuhala i sad ležim. Nadam se da će prestati. Tako mi je već znalo biti i išla sam na hitnu i sve je bilo ok.
Meni su vreće za spavanje u Etherealu i na popustu skupe. 🫣 Od ovog mj sam na komplikacijama i onoj mizeriji od 560 e, a imamo još i kredit tako da moram potražiti nešto pristupačnije. Naručila sam jednu od Andy Brandija, ali mislim da je prevelika za novorođenče, 70 cm.
Ja starijeg sina još brišem ručnicima s kapuljačama. 😅 Već su u raspadu od pranja i sušilice i korištenja 7 g. 🫣
Moguce da se bebica namjestila tako da si u bolovima, meni je isto svaki dan drugaciji, jedan dan mogu sve i svasta dugo bez bolova, a drugi vrlo brzo moram u krevet zbog silnih bolova koji krenu u trtici i stidnoj kosti. Samo odmaraj, vjerujemd a ce biti bolje!
U Lidlu su vrece po 14 eura, uzela sam jednu i cini mi se super 🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Moguce da se bebica namjestila tako da si u bolovima, meni je isto svaki dan drugaciji, jedan dan mogu sve i svasta dugo bez bolova, a drugi vrlo brzo moram u krevet zbog silnih bolova koji krenu u trtici i stidnoj kosti. Samo odmaraj, vjerujemd a ce biti bolje!
U Lidlu su vrece po 14 eura, uzela sam jednu i cini mi se super 🥰
A da. Par dana sam super, mogu sve, ne osjetim ništa i onda odjednom zaboli.
Jesi to uzela vreću što su od ovog tjedna u trgovinama?
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ima dosta stvari za bebe i u KIK-u od danas. Npr ručnici s kapuljačom 4.49€
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Evo nasla sam u babycentru
…
https://www.babycenter.hr/freeon-kada-sklopiva-gray-974185.html…38€ s tim da Maja Galba(influencerica) ima kod za popust od 15%
Upise se MAJA15
…
😊mozda pomaze tako…
Super, hvala puno🤗
Cure vi koje ne radite vise, racunam da ne trcite po cjele dane okolo nego da i odmarate doma jedan dio dana😁 da li onda lezite na boku, sjedite ili lezite na ledima?
Ja po noci vecinu uspijem na boku, tu i tamo na ledima, al prek dana kako? Pa ako citam knjigu ili bilo sta na ledima sam stalno😅 sad kako idu tjedni pocinjem razmisljat kako ce se bebica namjestiti i koliko to ovisi o drzanju tijela, pa ako neko ima iskustva, svaki savjet je dobrodosao☺️
Cure vi koje ne radite vise, racunam da ne trcite po cjele dane okolo nego da i odmarate doma jedan dio dana😁 da li onda lezite na boku, sjedite ili lezite na ledima?
Ja po noci vecinu uspijem na boku, tu i tamo na ledima, al prek dana kako? Pa ako citam knjigu ili bilo sta na ledima sam stalno😅 sad kako idu tjedni pocinjem razmisljat kako ce se bebica namjestiti i koliko to ovisi o drzanju tijela, pa ako neko ima iskustva, svaki savjet je dobrodosao☺️
Ja lezim kako mi pase, vecinom polu na ledjima naslonjena na jastuke, a dijelom na boku. Ne zamaram se time zaista 🤷♀️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Vitara ja sam neki dan imala takve bolove da sam si vagala dal da idem na hitnu ili ne.
Isto mi se dogodilo i u prvoj trudnoci. Menga grcevi i bol u leđima. I tako više od pola dana.
Naravno da sam išla googlat. Mogući uzroci su dehidracija, spolni odnos i povecana aktivnost djeteta.
Noc prije tih bolova me malac tako mlatio da nisam uopce spavala. A i manje sam vode pila. Kasnije sam se natankala vodom i bilo je sve okej 😁
.
U prvoj trudnoći sam otišla na hitnu, i ništa. U 10 min ctg pokazao dva nisko amplitudna truda(tako pise u nalazu) i pustili me kuc uz redovne kontrole 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji