Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joćolina
    14. Rujan 2023. 08:42

jona30

Cure, jel koja počela lučiti kolostrum, ono da se vidi? Ja izgleda jesam u 21. tj pa mi to nekako djeluje rano…
    I jel koja ima posteljicu sprijeda? Ginekolog je rekao da je za očekivatida zbog toga dugo neću osjetiti pokrete bebana, pa me zanima kad ste počele osjećati kretnje?

Mateak44 možeš i mene dodati na listu, ako hoćeš

👰🏻‍♀️30 🤵🏻31
    24.01.2024. 💚♂️

Imam ja posteljicu sprijeda, u početku nisam bila sigurna jel su to crijeva ili beba.  Negdje oko 21. tjedna sam počela osjećati, zadnja dva tjedna jasno osjetim bebu. Od prošlog tjedna osjetim te male udarce i pod rukom.

DarkIvy
    14. Rujan 2023. 08:48

Bok cure, jel se meni čini ili je netko ovdje pisao o akupunkturi kao pripremi za porod koja ide na uputnicu u Vinogradskoj? Zna netko više o tome? 

Hvala:)

11/2023. curica

• Elia
    14. Rujan 2023. 10:28

DarkIvy

Bok cure, jel se meni čini ili je netko ovdje pisao o akupunkturi kao pripremi za porod koja ide na uputnicu u Vinogradskoj? Zna netko više o tome?

Pozdrav🤗 Ja nisam uspjela naci nikakve informacije o tome na stranicama kbca, idem 21.kod svoje gin pa cu ju pitat. Na fejsu sam citala komentare o tom da se ide tek iza 35 tt i da se ide svakih 5 dana, nekima je pomoglo nekima ne. Ja svakako planiram ici ako je mogice😁

slavonka92
    14. Rujan 2023. 11:28

Pozdrav curke, nisam se dugo javila. 25.09 idem na OGTT, postaje mi  sve teže, rodila sam dvoje djece ali blizanačka trudnoća je neusporediva. Ustajanje mi postaje problem a okretanje po noći još gore. Radim još idući tjedan pa sam par dana od doma i godišnji onda. Počinjem uskoro prati i sortirati stvari za bebe. Mom2be drago mi je zbog vas. Nadam se da ste sve ostale dobro i bez većih tegoba.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Neyy
    14. Rujan 2023. 12:14

slavonka92

Pozdrav curke, nisam se dugo javila. 25.09 idem na OGTT, postaje mi sve teže, rodila sam dvoje djece ali blizanačka trudnoća je neusporediva. Ustajanje mi postaje problem a okretanje po noći još gore. Radim još idući tjedan pa sam par dana od doma i godišnji onda. Počinjem uskoro prati i sortirati stvari za bebe. Mom2be drago mi je zbog vas. Nadam se da ste sve ostale dobro i bez većih tegoba.

Ista situacija. Okretanje po noći je užas, ustati iz sjedećeg položaja katastrofa, stidna kost zaboli pri svakom pokretu, a još kad na poslu dugo sjedim, ne mogu poslije hodati normalno, nego se gegam ko patka dok me ne prestane boljeti....

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

DarkIvy
    14. Rujan 2023. 15:26

Elia

DarkIvy

Pozdrav🤗 Ja nisam uspjela naci nikakve informacije o tome na stranicama kbca, idem 21.kod svoje gin pa cu ju pitat. Na fejsu sam citala komentare o tom da se ide tek iza 35 tt i da se ide svakih 5 dana, nekima je pomoglo nekima ne. Ja svakako planiram ici ako je mogice😁

Hvala ti, da i ja bi išla ako se može, ako saznaš nešto pliz piši po forumu:)

11/2023. curica

Noir
    14. Rujan 2023. 15:35

Mene danas boli trbuh, kao blagi menstrualni grcevi. Boli me kad stojim, kad legnem nestanu. Ima netko iskustva s tim?

12/2023 dječak 💙

• Džuli365
    14. Rujan 2023. 16:29

Noir

Mene danas boli trbuh, kao blagi menstrualni grcevi. Boli me kad stojim, kad legnem nestanu. Ima netko iskustva s tim?

Bokić, to se zovu lažne kontrakcije evo ti web adresa pa da malo proučiš razliku https://roditelji.story.hr/Trudnoca/Porod/a19931/kako-razlikovati-lazne-trudove-od-pravih.html

• Elia
    14. Rujan 2023. 16:41

DarkIvy

Elia

DarkIvy

Hvala ti, da i ja bi išla ako se može, ako saznaš nešto pliz piši po forumu:)

Naravno😉 i ti obavezno javi ak saznas kaj ranije! 

Noir
    14. Rujan 2023. 17:09

Džuli365

Noir

Bokić, to se zovu lažne kontrakcije evo ti web adresa pa da malo proučiš razlikuhttps://roditelji.story.hr/Trudnoca/Porod/a19931/kako-razlikovati-lazne-trudove-od-pravih.html

Ma mislim da nisu jer mi ne se stvedne trbuh. Imam i njih i one me ne bole uopce, samo osjecam da se trbuh stvrdne.
    Mozda sam se preforsirala danas samo.. pratit cu u svakom slucaju

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.