Cure, jel koja počela lučiti kolostrum, ono da se vidi? Ja izgleda jesam u 21. tj pa mi to nekako djeluje rano…
I jel koja ima posteljicu sprijeda? Ginekolog je rekao da je za očekivatida zbog toga dugo neću osjetiti pokrete bebana, pa me zanima kad ste počele osjećati kretnje?
Mateak44 možeš i mene dodati na listu, ako hoćeš
Imam ja posteljicu sprijeda, u početku nisam bila sigurna jel su to crijeva ili beba. Negdje oko 21. tjedna sam počela osjećati, zadnja dva tjedna jasno osjetim bebu. Od prošlog tjedna osjetim te male udarce i pod rukom.
Bok cure, jel se meni čini ili je netko ovdje pisao o akupunkturi kao pripremi za porod koja ide na uputnicu u Vinogradskoj? Zna netko više o tome?
Hvala:)
11/2023. curica
Bok cure, jel se meni čini ili je netko ovdje pisao o akupunkturi kao pripremi za porod koja ide na uputnicu u Vinogradskoj? Zna netko više o tome?
Pozdrav🤗 Ja nisam uspjela naci nikakve informacije o tome na stranicama kbca, idem 21.kod svoje gin pa cu ju pitat. Na fejsu sam citala komentare o tom da se ide tek iza 35 tt i da se ide svakih 5 dana, nekima je pomoglo nekima ne. Ja svakako planiram ici ako je mogice😁
Pozdrav curke, nisam se dugo javila. 25.09 idem na OGTT, postaje mi sve teže, rodila sam dvoje djece ali blizanačka trudnoća je neusporediva. Ustajanje mi postaje problem a okretanje po noći još gore. Radim još idući tjedan pa sam par dana od doma i godišnji onda. Počinjem uskoro prati i sortirati stvari za bebe. Mom2be drago mi je zbog vas. Nadam se da ste sve ostale dobro i bez većih tegoba.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Pozdrav curke, nisam se dugo javila. 25.09 idem na OGTT, postaje mi sve teže, rodila sam dvoje djece ali blizanačka trudnoća je neusporediva. Ustajanje mi postaje problem a okretanje po noći još gore. Radim još idući tjedan pa sam par dana od doma i godišnji onda. Počinjem uskoro prati i sortirati stvari za bebe. Mom2be drago mi je zbog vas. Nadam se da ste sve ostale dobro i bez većih tegoba.
Ista situacija. Okretanje po noći je užas, ustati iz sjedećeg položaja katastrofa, stidna kost zaboli pri svakom pokretu, a još kad na poslu dugo sjedim, ne mogu poslije hodati normalno, nego se gegam ko patka dok me ne prestane boljeti....
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Pozdrav🤗 Ja nisam uspjela naci nikakve informacije o tome na stranicama kbca, idem 21.kod svoje gin pa cu ju pitat. Na fejsu sam citala komentare o tom da se ide tek iza 35 tt i da se ide svakih 5 dana, nekima je pomoglo nekima ne. Ja svakako planiram ici ako je mogice😁
Hvala ti, da i ja bi išla ako se može, ako saznaš nešto pliz piši po forumu:)
11/2023. curica
Mene danas boli trbuh, kao blagi menstrualni grcevi. Boli me kad stojim, kad legnem nestanu. Ima netko iskustva s tim?
12/2023 dječak 💙
Mene danas boli trbuh, kao blagi menstrualni grcevi. Boli me kad stojim, kad legnem nestanu. Ima netko iskustva s tim?
Bokić, to se zovu lažne kontrakcije evo ti web adresa pa da malo proučiš razliku https://roditelji.story.hr/Trudnoca/Porod/a19931/kako-razlikovati-lazne-trudove-od-pravih.html
Hvala ti, da i ja bi išla ako se može, ako saznaš nešto pliz piši po forumu:)
Naravno😉 i ti obavezno javi ak saznas kaj ranije!
Bokić, to se zovu lažne kontrakcije evo ti web adresa pa da malo proučiš razlikuhttps://roditelji.story.hr/Trudnoca/Porod/a19931/kako-razlikovati-lazne-trudove-od-pravih.html
Ma mislim da nisu jer mi ne se stvedne trbuh. Imam i njih i one me ne bole uopce, samo osjecam da se trbuh stvrdne.
Mozda sam se preforsirala danas samo.. pratit cu u svakom slucaju
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji