Curke molim pomoć!
Osjećam nelagodnu povremenu bol ispod trbuha (linija stidnih dlaka da budem preciznija) 🙈 pogotovo kad se okrećem u krevetu ili dižem iz ležećeg položaja.
Tako je i meni bilo do nedavno, samo jos nize u stidnoj kosti kad bih se preforsirala u danu, pri svakom ustajanju ili dizanju jedne noge me bas dosta bolilo.. sad mi je vec tjedan dana puno lakse a po trbuhu vidim da se ona rastegnula, premjestila, ocito vise nije nabijena skroz dolje pa ni mene vise skoro uopce ne boli! 😊

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈
12/2023 dječak 💙
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈
Dovoljno je da nam samo kazes koja je to grupa 😂🫣
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Mogli smo na fejsu napraviti grupu za nas. Zimske bebe ☺️

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Dovoljno je da nam samo kazes koja je to grupa 😂🫣
Trudnice i mame, iskustva savjeti. Tako nekako 😂😂
12/2023 dječak 💙
Baci nam hint 🤣 bas sam se pitala gdje je.

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Manje vise svaku objavu komentira sa slicnim stavom kao i ovdje. Ima dva prezimena. 🙈
12/2023 dječak 💙
Manje vise svaku objavu komentira sa slicnim stavom kao i ovdje. Ima dva prezimena. 🙈
Ali mozda je zena i medicinske struke s obzirom na savjete. Ne znam stvarno.
12/2023 dječak 💙
Čekaj, idem bacit oko. Ako sam ušla u pravu grupu 🤣

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Mogli smo na fejsu napraviti grupu za nas. Zimske bebe ☺️
Dobra ideja 😊

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji