Cure, zvala sam doktora. Kaže da jeste malo zrelija posteljica nego što bi trebala biti, da to potencijalno mogu biti znakovi za prijevremeni porod, ali da je dosta trudnoća iznijeto do samog kraja iako je posteljica bila zrelija. Rekao je da mi je to vjerovatno radi viisokog tlaka ili ako pušim (ne pušim, ali radim u uredu gdje 3 ljudi puši i živim u kući u kojoj se puši). Kaže da bebe napreduju dobro svakako, ali da radi same blizanačke trudnoće svakako očekujem malo raniji porod, 3-4t prije termina, neovisno o zrelosti posteljice.
Isto tako za cerviks, rekao je da je mjereno preko stomaka i da nije precizna mjera, pa da dođem za 2t da izmjeri sondom kako treba.Ako te tješi, meni je u prvoj trudnoci posteljica bila 2/3 stupnja zrelosti u 7.mj trudnoce. Rodila normalno u 39.tjednu. Jedino sto je kod mene bila jedna beba.
Vjeruj da me tješi i to kako ❤️
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Curke molim pomoć!
Osjećam nelagodnu povremenu bol ispod trbuha (linija stidnih dlaka da budem preciznija) 🙈 pogotovo kad se okrećem u krevetu ili dižem iz ležećeg položaja.
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Da li je to sve u redu?
21.9. imam kontrolu.
Curka je jako živa pa ja nekako mislim da mi to ona radi tu bol, pritisak ili kako to već nazvati. 🧐
Help!
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Curke molim pomoć!
Osjećam nelagodnu povremenu bol ispod trbuha (linija stidnih dlaka da budem preciznija) 🙈 pogotovo kad se okrećem u krevetu ili dižem iz ležećeg položaja.
Takoder je tako i kod mene, povremena bol uz grcenje ukoliko sjedim duze od pol h, radim po kuci nesto ili jednostavno dizem iz lezeceg polozaja (kad je ovo u pitanju onda si znam onako pridrzat trbuh i bude mi lakse 😂) … ginic mi kaze na to da je to zbog rastezanja maternice. Ukoliko ti bol nije pravilna i jaka kao menga pa puta 3-4, to je okej 😊 ali svakako se konzultiraj sa svojim dr. o tome na sljedecem pregledu.
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Curke molim pomoć!
Tako je i meni danas uz povremene kontrakcije. S tim da ja mirujem.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Cao zene! Ja se nisam dugo ni javljala. Sada sam 17+6, bila jucer taman na pregledu. Doktorica mi je jako zadovoljna kako beba napreduje i dobit cemo decka 🩵 Cerviks isto u redu, sve stima. Htjedoh vam postaviti pitanje: kada ste NAJRANIJE osjetile pokrete, u bilo kojem obliku? Jer ja vec doslovno 3 tjedna osjetim ponekad kao maaale mjehurice koji su se do sada vec pojacali do mjere da tocno osjetim ponekad udarac kao nozicom, ili se tada okrene, ne znam. Ali znam sto osjecam i tocno znam da je to on 🥰 Svugdje procitam ili cujem kako je to nemoguce prije maltene 20 tt, ali evo…
I meni je prva trudnoca i od 16 tog tjedna ga lagano osjećam sad sve češće 🥰
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Cao zene! Ja se nisam dugo ni javljala. Sada sam 17+6, bila jucer taman na pregledu. Doktorica mi je jako zadovoljna kako beba napreduje i dobit cemo decka 🩵 Cerviks isto u redu, sve stima. Htjedoh vam postaviti pitanje: kada ste NAJRANIJE osjetile pokrete, u bilo kojem obliku? Jer ja vec doslovno 3 tjedna osjetim ponekad kao maaale mjehurice koji su se do sada vec pojacali do mjere da tocno osjetim ponekad udarac kao nozicom, ili se tada okrene, ne znam. Ali znam sto osjecam i tocno znam da je to on 🥰 Svugdje procitam ili cujem kako je to nemoguce prije maltene 20 tt, ali evo…
Ja sam sad u drugoj trudnoći počela osjećati u 14.tt mjehuriće.
Kobra, i mene probada tako nisko, pa sa svake strane, isto kod pokreta, okretanja itd..... Malena je isto jako aktivna ponekad pa ne dižem paniku. Valjda tako mora biti.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Curke molim pomoć!
Tako je i meni bilo do nedavno, samo jos nize u stidnoj kosti kad bih se preforsirala u danu, pri svakom ustajanju ili dizanju jedne noge me bas dosta bolilo.. sad mi je vec tjedan dana puno lakse a po trbuhu vidim da se ona rastegnula, premjestila, ocito vise nije nabijena skroz dolje pa ni mene vise skoro uopce ne boli! 😊
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈
12/2023 dječak 💙
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈
Dovoljno je da nam samo kazes koja je to grupa 😂🫣
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji