Ja imam problema sa tvrdom stolicom. 😔 Bolne sise. Emocije kao u lunaparku. Idem pišati stalno i već me sekira to 🤣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja imam problema sa tvrdom stolicom. 😔 Bolne sise. Emocije kao u lunaparku. Idem pišati stalno i već me sekira to 🤣
Hvala Bogu zatvora nema. Emocije isto kod mene🤣
Mokrenje ovisi o kolicini vode koje popijem.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Dobro jutro cure,evo mene s prvog pregleda. Hvala Bogu sve je u redu,culi smo srce i za 3tjedna opet 🥰❤️
Bravo za dobar pregled 🥰🥳
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure ja se jutros osjecam ponovno živom. Nema mučnine, nema povraćanja nakon jako, jako dugo vremena. Evo jedem svoj prvi konkretan ručak nakon sigurno 20 dana.
Vidim da ste pricale o probavi. Pomogne Donat Mg, ali crijeva i probava su mi u rasulu od ovih kifli i štapića zadnjih tjedana.
Sinoć sam se rasplakala ko malo dijete, jednostavno sam iscrpljena od ovih mučnina koje traju 24h dnevno. Nisam dobra mama malcu koji me sad treba, sve je na mužu i baš se osjećam loše.
Usput došao mi je nalaz TSH i ostalih gluposti koje vadim zbog hashimota i naravno da je prenizaaaak pa sam si sama smanjila terapiju dok ne dođem do dr.
To je u pravilu to. Znaci vrtuljak emocija, mučnina, povraćanje, zatvor. Valjda ce požurit ovih mjesec dana pa će se sve smanjit. Dani mi traju vječno 🙄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobro jutro cure,evo mene s prvog pregleda. Hvala Bogu sve je u redu,culi smo srce i za 3tjedna opet 🥰❤️
Čestitam ❤️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
bravo, čestitam ☺
Cure ja se jutros osjecam ponovno živom. Nema mučnine, nema povraćanja nakon jako, jako dugo vremena. Evo jedem svoj prvi konkretan ručak nakon sigurno 20 dana.
Vidim da ste pricale o probavi. Pomogne Donat Mg, ali crijeva i probava su mi u rasulu od ovih kifli i štapića zadnjih tjedana.
Sinoć sam se rasplakala ko malo dijete, jednostavno sam iscrpljena od ovih mučnina koje traju 24h dnevno. Nisam dobra mama malcu koji me sad treba, sve je na mužu i baš se osjećam loše.
Usput došao mi je nalaz TSH i ostalih gluposti koje vadim zbog hashimota i naravno da je prenizaaaak pa sam si sama smanjila terapiju dok ne dođem do dr.
To je u pravilu to. Znaci vrtuljak emocija, mučnina, povraćanje, zatvor. Valjda ce požurit ovih mjesec dana pa će se sve smanjit. Dani mi traju vječno 🙄
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Čestitke na dobrim pregledima!Jana25 i kod mene jutros i u toku dana puno manje mučnine i povraćanja. Gotovo ih ni nema.
Već sam se zabrinula zbog toga jer kao nagli prestanak simptoma..
Sad mi je lakše kad vidim da ima i kod drugih tako.Imam još jednu stvar. Da li koja ima iskustva u putovanjima u prvom tromjesečju?
Inače poslovno jako puno putujemo, neki putevi su do 500km, neki 1100 km.
Čitala sam na internetu da se kao preporučuje izbjegavanje, ali ne znam ni sama što da mislim..
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Jana25 jako mi je drago da imas jedan normalni dan, iskoristi ga da se dobro najedes ja sam si za mucnine nabavila antimetil tablete i lizalice od dumbira, iako mi nijedno nije pomoglo, pa sam onda u ljekarni uzela vitamin B6, popijem svako jutro odmah nakon dorucka i mislim da cak malo pomaze (ili je u glavi jednostavno , ko ce ga znat vise).
Drzi se, saljem pozdrave
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Evo i mene s prvog pregleda, sve je u redu, jos je malo rano za cuti srce🙈☺️ Sljedeci za 3 tjedna
➕ 05.04. 💛
Evo i mene s prvog pregleda, sve je u redu, jos je malo rano za cuti srce🙈☺️ Sljedeci za 3 tjedna
Bravo! Koliko si ti sad trudna?
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji