Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elia
    24. Kolovoz 2023. 22:39

Tami0910

Cure jesu kojoj pocele naticat noge i bolit?
    Mene danas listovi bole za poludit kao da imam upalu misica.
    I da jos nesto, dal je rano da kupim kolica. Sutra pocinje vikend popust i kolica su na -15% popusta pa bi uzela. Mm kaze da je mozda rano, ali ja se ne slazem.

Meni oticu stopala po ovim vrucinama i bole me, al cim je hladnije je puno puno bolje, nadam se da ce tak bit po zimk🤞
    Ja vec na veliko razmisljam o kolicima, sutra idem po ducanima malo vidjet ih uzivo😁

Noir
    24. Kolovoz 2023. 23:44

Tami0910

I da jos nesto, dal je rano da kupim kolica. Sutra pocinje vikend popust i kolica su na -15% popusta pa bi uzela. Mm kaze da je mozda rano, ali ja se ne slazem.

Ja sam kolica uzela odmah na pocetku jer je bila jako dobra prilika. Isto sam se neckala jer je zaista bilo rano, ali bolje je ne tako razmisljati. Sad vec komotno mozes kupovati ☺️

12/2023 dječak 💙

slavonka92
    25. Kolovoz 2023. 08:07

Ja sam isto kupila kolica 6u1 JEDO za blizance. Polovna kupljena 2022 za 400 €. Isto nisam htjela izgubiti priliku.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Elia
    25. Kolovoz 2023. 08:18

Meni stigli nalazi, ogtt je okej, taman ispod granica malo😅😅😅 al zato zeljezo nisko i puno bakterija, izgleda da imam neku upalu, vidjet cu sad kaj dalje s tim

• Joćolina
    25. Kolovoz 2023. 08:25

Tami0910

meni je krenulo oticanje stopala sa 17 tjedana (povremeno). Sad je svakodnevno oticanje, užas. Tenesice su mi tijesne, sva sreća još je ljeto pa nosim šlape i sandale. Što se tiče kolica i općenito opreme za bebu, planiram kupiti čim neka akcija bude. Našli smo par kolica koja nam se sviđaju, bila na webshopovima akcija i nismo kupili jer kao budemo čekali. Tako i za krevet koji nam se sviđa. I sad kad sam išla gledati ponovno, cijena 100 eura skuplja. Žao mi je što nisam odmah kupila kad sam vidjela akciju. Sljedeće na što naletim, kupujem odmah.

Ana_Maria
    25. Kolovoz 2023. 08:29

Elia

Meni stigli nalazi, ogtt je okej, taman ispod granica malo😅😅😅 al zato zeljezo nisko i puno bakterija, izgleda da imam neku upalu, vidjet cu sad kaj dalje s tim

Bravo za oggt 🥳 bakterije u urinu ili? Bude te doktorica uputila sad sto dalje, napraviti jos neki nalaz ili odmah na neku terapiju

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Miss88
    25. Kolovoz 2023. 08:52

Cure super vijesti za preglede. Čestitam svima. Ja ću se još načekati do svog, idem 6.9.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Noir
    25. Kolovoz 2023. 09:08

Ja sam dobila prvu posiljku djecje odjece od frendice. Jao, postaje stvarnije  🤩 kako se ta odjeca pere? Posebnim detrdjentima, na koliko C? Nemam pojma o nicemu 😅

12/2023 dječak 💙

• Elia
    25. Kolovoz 2023. 09:18

Ana_Maria

Elia

Bravo za oggt 🥳 bakterije u urinu ili? Bude te doktorica uputila sad sto dalje, napraviti jos neki nalaz ili odmah na neku terapiju

U urinu da, budem napravila jos urinokulturu pa cemo vidjet
    Roba se pere na 60c a sad da li treba poseban detrdjent neznam🤷‍♀️

Tami0910
    25. Kolovoz 2023. 09:20

Cure, lesnina Vam ima petak, subotu i nedjelju popuste -15% na djecju opremu. 
    Mi cemo danas, sutra ic uzet kolica.
    Odluka pala na Peg Perego Book linija 3u1. Zaljubila sam se u njih tj u taj jedan dizajn i jos uz to se sklapljaju super lagano, ne zauzimaju mjesta i kotaci su unutar konstrukcije znaci da ulaze u svaki lift. Evo ja taman na vadenju OGTT-a. Moram priznat da ja koja volim slatko jedva sam zadrzala da ne ispovracam. 🫣

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.