Bravo, poravlja se omjer! Deckici u zadnje vrijeme napadaju 😅
Je li netko tko vec ima djece preselio bebu u svoju sobu s nekih 6 mjeseci ili da se tome uopce ne nadam? Plan mi je da bude s nama dok stane u next to me, a za kasnije cu kupiti veci kinderbed.
Ja sam svoje dečke tek sad iselila iz naše sobe. Imaju 3 i 5 godina
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Pozdrav cure
Evo i nas s pregleda, potvrđen pišulinac 🙊, sve je dobro, bebač po mjerama tjedan dana veći. Sljedeći pregled 21.9. Brisevi došli uredni osim candide koju baš i osjećam zadnjih dana, nadam se da će proć s vaginaletama.
Što se kolica tiče, mi od prvog malca imamo Cybex balios s lux 3 u 1 i zadovoljni smo apsolutno sa svime. Jedino što se boja na mjestima nekako ogulila i zagrebala, al doduše nismo ih ni štedili, išli smo od početka po svim mogućim terenima. Jako su okretna i vozljiva.
Ja sam zasad bez tegoba, očekujem žgaravicu u narednim tjednima kao s prvim malcem. Kile +2. I daa, osjetila prije par dana par lupkanja 💙 dosta ranije nego u prvoj trudnoći.
Evo nas dvije opet s giga bebama 😁
Bravo za vas dvoje 🩵🩵
Mene je vec strah koliko ce ga izmjerit iduci cetvrtak 🐷
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bravo, poravlja se omjer! Deckici u zadnje vrijeme napadaju 😅
Je li netko tko vec ima djece preselio bebu u svoju sobu s nekih 6 mjeseci ili da se tome uopce ne nadam? Plan mi je da bude s nama dok stane u next to me, a za kasnije cu kupiti veci kinderbed.
Moj je u svojoj sobi od kako ima godinu ipol. Ali poznajem mame kojima su djecica od pocetka u svojim sobicama. Njima se nije problem dignut i setat po noci. Meni je to i dan danas kazna 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav cure
Evo i nas s pregleda, potvrđen pišulinac 🙊, sve je dobro, bebač po mjerama tjedan dana veći. Sljedeći pregled 21.9. Brisevi došli uredni osim candide koju baš i osjećam zadnjih dana, nadam se da će proć s vaginaletama.
Što se kolica tiče, mi od prvog malca imamo Cybex balios s lux 3 u 1 i zadovoljni smo apsolutno sa svime. Jedino što se boja na mjestima nekako ogulila i zagrebala, al doduše nismo ih ni štedili, išli smo od početka po svim mogućim terenima. Jako su okretna i vozljiva.
Ja sam zasad bez tegoba, očekujem žgaravicu u narednim tjednima kao s prvim malcem. Kile +2. I daa, osjetila prije par dana par lupkanja 💙 dosta ranije nego u prvoj trudnoći.Evo nas dvije opet s giga bebama 😁
Bravo za vas dvoje 🩵🩵
Mene je vec strah koliko ce ga izmjerit iduci cetvrtak 🐷
Daaa toga se i ja sjetim uvijek 😁 prvu trudnoću su me svi s tim plašili, sad se ne obazirem više 😂 jel K (p)ostao giga dječak ili je u prosjeku? 😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozdrav cure
Ja sam zasad bez tegoba, očekujem žgaravicu u narednim tjednima kao s prvim malcem. Kile +2. I daa, osjetila prije par dana par lupkanja 💙 dosta ranije nego u prvoj trudnoći.Evo nas dvije opet s giga bebama 😁
Bravo za vas dvoje 🩵🩵
Mene je vec strah koliko ce ga izmjerit iduci cetvrtak 🐷Daaa toga se i ja sjetim uvijek 😁 prvu trudnoću su me svi s tim plašili, sad se ne obazirem više 😂 jel K (p)ostao giga dječak ili je u prosjeku? 😁
Mislim da je sad u prosjeku! Visok je 87cm i ima 12 kila. Ali svejedno je u vrtiću višlji od djece koja su par mj starija od njega 😁 tu je po visini sa ekipom iz starije jaslicke 🫢
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Noir jesi isla kod puneka na 4D? Znas li koja je cijena?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Noir jesi isla kod puneka na 4D? Znas li koja je cijena?
Meni ti na skoro svakom uzvu upali 4D da proba dobiti sličicu dobru tako da za sam 4D ne znam. Koliko sam ja skuzila 4D je zbog nas jer jasnije vidis bebu, oni za dijagnostiku koriste za većinu stvari 2D.
12/2023 dječak 💙
Pozdrav cure
Bravo za vas dvoje 🩵🩵
Mene je vec strah koliko ce ga izmjerit iduci cetvrtak 🐷Daaa toga se i ja sjetim uvijek 😁 prvu trudnoću su me svi s tim plašili, sad se ne obazirem više 😂 jel K (p)ostao giga dječak ili je u prosjeku? 😁Mislim da je sad u prosjeku! Visok je 87cm i ima 12 kila. Ali svejedno je u vrtiću višlji od djece koja su par mj starija od njega 😁 tu je po visini sa ekipom iz starije jaslicke 🫢
Tako i moj, ne znam ni visinu ni kilažu jer nismo bili na sistematskom sto godina, al vidim da je blago viši od vršnjaka po parkovima. 😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Curke čestitam svima na dobrim pregledima!
Moja djevojčica i ja imamo sutra pregled! 🤰🏻🌸
...
Zanima me da li koja od Vas ima ovaj krevetić ili ga namjerava imati?
Ako ne, zašto ne i molim preporuku koji bi bio najbolji. 🤗
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
https://www.magicbaby.hr/bebisnovi-djecji-krevetic-ornea-s-ladicom-i-njihaljkom-bijeli.htmlNisam dodala u gornjem postu link. 🤦🏻♀️
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Sortiraj odgovore
Najstariji