Evo čekam već sat vremena na anomaly scan u bolnici i već mi je polako dosta. Hrpa trudnica pred porod, starijih žena i sl. Sjećam se da je jedna pisala da je čekala 2.5 h u Zg. Ja nisam u Zg, manja bolnica, ali opet 😏😏😏
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Evo čekam već sat vremena na anomaly scan u bolnici i već mi je polako dosta. Hrpa trudnica pred porod, starijih žena i sl. Sjećam se da je jedna pisala da je čekala 2.5 h u Zg. Ja nisam u Zg, manja bolnica, ali opet 😏😏😏
Meni je nase socijalno zdravtsvo prestrasno. Iako imam dobra iskustva s bolnicom, s domovima zdravlja i doktorima nikako. To bez visesstnog cekanja za obican oregled i uputnicu ne ide. Toliko me nazivciraju da bi najradije sve obavila uz plaćanje privatno jer to koliko vremena i zivaca tamo potrosim cekajuci, 3 puta mi se isplati. Strasno
12/2023 dječak 💙
Evo nas s pregleda, sve je super uredno, samo mi je uzv radila, curka ima oko 700g 🙈 sad do 28.tjedna moram obaviti OGTT, krv, urin i to je to vise manje 🤷♀️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Evo nas s pregleda, sve je super uredno, samo mi je uzv radila, curka ima oko 700g 🙈 sad do 28.tjedna moram obaviti OGTT, krv, urin i to je to vise manje 🤷♀️
Odlicno🤩
Da, bas sam i ja razmisljala kako trebam jos samo ogtt jer sam krv i urin radila sad nedavno. I onda vise osim uzva nista do bolnice 🫣 kad se krece u bolnicu na preglede?
12/2023 dječak 💙
Evo nas s pregleda, sve je super uredno, samo mi je uzv radila, curka ima oko 700g 🙈 sad do 28.tjedna moram obaviti OGTT, krv, urin i to je to vise manje 🤷♀️Odlicno🤩
Da, bas sam i ja razmisljala kako trebam jos samo ogtt jer sam krv i urin radila sad nedavno. I onda vise osim uzva nista do bolnice 🫣 kad se krece u bolnicu na preglede?
Kad ces na ogtt i hoces privatno ili ne? Ja nisam pametna...
Meni je rekla joa 2 pregleda kod nje, u 9. i 10. mjesecu i to je to 🙈 vrijeme mi leti!!
Btw od 04.09. sam na GO i od sredine na komplikacijama, veselim se ko prasica 🥳🥳
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Evo nas s pregleda, sve je super uredno, samo mi je uzv radila, curka ima oko 700g 🙈 sad do 28.tjedna moram obaviti OGTT, krv, urin i to je to vise manje 🤷♀️Odlicno🤩
Ja sam u prošloj trudnoći krenula sa 36 tjedana. Pregledi su bili svaki tjedan.
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Da, bas sam i ja razmisljala kako trebam jos samo ogtt jer sam krv i urin radila sad nedavno. I onda vise osim uzva nista do bolnice 🫣 kad se krece u bolnicu na preglede?Kad ces na ogtt i hoces privatno ili ne? Ja nisam pametna…
Meni je rekla joa 2 pregleda kod nje, u 9. i 10. mjesecu i to je to 🙈 vrijeme mi leti!!
Btw od 04.09. sam na GO i od sredine na komplikacijama, veselim se ko prasica 🥳🥳
Ma vidjet cu jos, imam nekih 2 tj za obaviti ogtt. Ja cu vjerojatno jos 3 puta onda kod svojeg jer mi je iduci za 2 tj.
12/2023 dječak 💙
Evo i mi obavile pregled!
Moja djevojčica je već teška oko 1300 g i sve je u najboljem redu. 🙏🏻 Osim što je bila nešto jakoooo namrgođena danas. 🤣🤣🤣🤦🏻♀️
Pitala sam doktora dal je možda beba jako nisko jer osjećam lupkanje u donjem dijelu trbuha veoma često, rekao je da ne, samo je djevojčica na zadaku i lupka me svojim nožicama. Da samo lupka... 🤦🏻♀️ 😁
I da, vidimo se opet 21.9.
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Moja djevojčica je već teška oko 1300 g i sve je u najboljem redu. 🙏🏻 Osim što je bila nešto jakoooo namrgođena danas. 🤣🤣🤣🤦🏻♀️
Pitala sam doktora dal je možda beba jako nisko jer osjećam lupkanje u donjem dijelu trbuha veoma često, rekao je da ne, samo je djevojčica na zadaku i lupka me svojim nožicama. Da samo lupka… 🤦🏻♀️ 😁
I da, vidimo se opet 21.9.
Wooow, to je vec veelika cura! Bas me zanima koliko je moj malac tezak vec 😅
12/2023 dječak 💙
Pitala sam doktora dal je možda beba jako nisko jer osjećam lupkanje u donjem dijelu trbuha veoma često, rekao je da ne, samo je djevojčica na zadaku i lupka me svojim nožicama. Da samo lupka… 🤦🏻♀️ 😁
I da, vidimo se opet 21.9.Wooow, to je vec veelika cura! Bas me zanima koliko je moj malac tezak vec 😅
Koliko ti je bila zadnji puta teska?
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji