Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    24. Kolovoz 2023. 10:26

Evo čekam već sat vremena na anomaly scan u bolnici i već mi je polako dosta. Hrpa trudnica pred porod, starijih žena i sl. Sjećam se da je jedna pisala da je čekala 2.5 h u Zg. Ja nisam u Zg, manja bolnica, ali opet 😏😏😏

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Noir
    24. Kolovoz 2023. 11:01

Vitara

Evo čekam već sat vremena na anomaly scan u bolnici i već mi je polako dosta. Hrpa trudnica pred porod, starijih žena i sl. Sjećam se da je jedna pisala da je čekala 2.5 h u Zg. Ja nisam u Zg, manja bolnica, ali opet 😏😏😏

Meni je nase socijalno zdravtsvo prestrasno. Iako imam dobra iskustva s bolnicom, s domovima zdravlja i doktorima nikako. To bez visesstnog cekanja za obican oregled i uputnicu ne ide. Toliko me nazivciraju da  bi najradije sve obavila uz plaćanje privatno jer to koliko vremena i zivaca tamo potrosim cekajuci, 3 puta mi se isplati. Strasno

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    24. Kolovoz 2023. 11:59

Evo nas s pregleda, sve je super uredno, samo mi je uzv radila, curka ima oko 700g 🙈 sad do 28.tjedna moram obaviti OGTT, krv, urin i to je to vise manje 🤷‍♀️ 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Noir
    24. Kolovoz 2023. 12:05

Ana_Maria

Evo nas s pregleda, sve je super uredno, samo mi je uzv radila, curka ima oko 700g 🙈 sad do 28.tjedna moram obaviti OGTT, krv, urin i to je to vise manje 🤷‍♀️

Odlicno🤩
    Da, bas sam i ja razmisljala kako trebam jos samo ogtt jer sam krv i urin radila sad nedavno. I onda vise osim uzva nista do bolnice 🫣 kad se krece u bolnicu na preglede?

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    24. Kolovoz 2023. 12:40

Noir

Ana_Maria

Odlicno🤩
    Da, bas sam i ja razmisljala kako trebam jos samo ogtt jer sam krv i urin radila sad nedavno. I onda vise osim uzva nista do bolnice 🫣 kad se krece u bolnicu na preglede?

Kad ces na ogtt i hoces privatno ili ne? Ja nisam pametna...
    Meni je rekla joa 2 pregleda kod nje, u 9. i 10. mjesecu i to je to 🙈 vrijeme mi leti!!
    Btw od 04.09. sam na GO i od sredine na komplikacijama, veselim se ko prasica 🥳🥳

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Boška89
    24. Kolovoz 2023. 12:49

Noir

Ana_Maria

Odlicno🤩

Ja sam u prošloj trudnoći krenula sa 36 tjedana. Pregledi su bili svaki tjedan.

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Noir
    24. Kolovoz 2023. 13:18

Ana_Maria

Noir

Ana_Maria

Odlicno🤩
    Kad ces na ogtt i hoces privatno ili ne? Ja nisam pametna…
    Meni je rekla joa 2 pregleda kod nje, u 9. i 10. mjesecu i to je to 🙈 vrijeme mi leti!!
    Btw od 04.09. sam na GO i od sredine na komplikacijama, veselim se ko prasica 🥳🥳

Ma vidjet cu jos, imam nekih 2 tj za obaviti ogtt. Ja cu vjerojatno jos 3 puta onda kod svojeg jer mi je iduci za 2 tj.

12/2023 dječak 💙

KobraV
    24. Kolovoz 2023. 15:32

Evo i mi obavile pregled! 
    Moja djevojčica je već teška oko 1300 g i sve je u najboljem redu. 🙏🏻 Osim što je bila nešto jakoooo namrgođena danas. 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️
    Pitala sam doktora dal je možda beba jako nisko jer osjećam lupkanje u donjem dijelu trbuha veoma često, rekao je da ne, samo je djevojčica na zadaku i lupka me svojim nožicama. Da samo lupka... 🤦🏻‍♀️ 😁
    I da, vidimo se opet 21.9.

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Noir
    24. Kolovoz 2023. 15:53

KobraV

Moja djevojčica je već teška oko 1300 g i sve je u najboljem redu. 🙏🏻 Osim što je bila nešto jakoooo namrgođena danas. 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️
    Pitala sam doktora dal je možda beba jako nisko jer osjećam lupkanje u donjem dijelu trbuha veoma često, rekao je da ne, samo je djevojčica na zadaku i lupka me svojim nožicama. Da samo lupka… 🤦🏻‍♀️ 😁

Wooow, to je vec veelika cura! Bas me zanima koliko je moj malac tezak vec 😅

12/2023 dječak 💙

Noir
    24. Kolovoz 2023. 15:53

Noir

KobraV

Pitala sam doktora dal je možda beba jako nisko jer osjećam lupkanje u donjem dijelu trbuha veoma često, rekao je da ne, samo je djevojčica na zadaku i lupka me svojim nožicama. Da samo lupka… 🤦🏻‍♀️ 😁
    Wooow, to je vec veelika cura! Bas me zanima koliko je moj malac tezak vec 😅

Koliko ti je bila zadnji puta teska?

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.