Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2One
    22. Kolovoz 2023. 15:56

Elia

Ej cure, bila sam danas na 5d ultrazvuku i vidli smo maleno slatko lice i sve ostalo😍😌 sve je super ave je odlicno, od bebe do cerviksa
    Jel su kome od vas govorili mozda percentilu za gestacijsku dob? Neka procjena od 1-100 na temelju tezine bebe, 1 najlaksa a 100 najteza valjda najveca beba, meni je 82 (beba ima 760g) bas sam nekak iznenadena radi tog a obzirom da zdravo jedem i nisam sw puno zdebljala u trudnoci, al dobila sam prije 10 kila kak sam prestala pusiti😅
    Doktorica sw nije zabrinjavala i rekla da nemogu oni to tocno ni procjeniti al svejedno

I ja sam danas bila na pregledu, beba ima 740 grama, uvijek je za par dana ispred. A dosad sam dobila samo pola kile. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Ana_Maria
    22. Kolovoz 2023. 16:06

Mom2One

Elia

Ej cure, bila sam danas na 5d ultrazvuku i vidli smo maleno slatko lice i sve ostalo😍😌 sve je super ave je odlicno, od bebe do cerviksa
    Jel su kome od vas govorili mozda percentilu za gestacijsku dob? Neka procjena od 1-100 na temelju tezine bebe, 1 najlaksa a 100 najteza valjda najveca beba, meni je 82 (beba ima 760g) bas sam nekak iznenadena radi tog a obzirom da zdravo jedem i nisam sw puno zdebljala u trudnoci, al dobila sam prije 10 kila kak sam prestala pusiti😅
    Doktorica sw nije zabrinjavala i rekla da nemogu oni to tocno ni procjeniti al svejedno

I ja sam danas bila na pregledu, beba ima 740 grama, uvijek je za par dana ispred. A dosad sam dobila samo pola kile

Bravo🙈💕 dakle s bebicom sve ok!
    A kako si ti?

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    22. Kolovoz 2023. 16:09

Bravo i ostale curke za dobre preglede!
    Sto se kila tice, nisam ih nikad povezivala s ogtt-om i da neki ne salju na to ako se zena ne udeblja previse 🤷‍♀️ ja sam dosad dobila 2 kg i to samo u zadnjih mjesec dana...

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Mom2One
    22. Kolovoz 2023. 16:15

Ana_Maria

Mom2One

Elia

Ej cure, bila sam danaqs na 5d ultrazvuku i vidli smo maleno slatko lice i sve 31 ostalo😍😌 sve je super ave je odlicno, od bebe do cerviksa

I ja sam danas bila na pregledu, beba ima 740 grama, uvijek je za par dana ispred. A dosad sam dobila samo pola kile

Bravo🙈💕 dakle s bebicom sve ok!
    A kako si ti?

Bebica je super a ja idem uz dana u dan nekako. Sav drzi, malo sam uloziva ali nista strasno. Normalno da sam pokupila u bolnici e.coli u brisu tako da smo danas ponovili da vidimo jel prisutna. 
    Sljedeci tjedan moram odraditi OGTT i to je to. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Noir
    22. Kolovoz 2023. 16:23

Bravo cure 😁
    Ma neda mi se natezati s njim ako mi nece dati. On je starog kova i staromodan i ima neke svoje teorije. Ali moj pravi doktor privatni je zaista pedantan tako da cu ja to obaviti pa makar i privatno. I slusati njega sto kaze za sve 🙃

12/2023 dječak 💙

Boška89
    22. Kolovoz 2023. 16:43

Noir

Bravo cure 😁
    Ma neda mi se natezati s njim ako mi nece dati. On je starog kova i staromodan i ima neke svoje teorije. Ali moj pravi doktor privatni je zaista pedantan tako da cu ja to obaviti pa makar i privatno. I slusati njega sto kaze za sve 🙃

Ja trudnoću vodim privatno, ali moja ginekologica preko hzzo-a mi šalje uputnice za sve pretrage koje ovaj zahtjeva plus doznake za komplikacije...a doslovno je ni ne vidim. Njih to ništa ne košta, stvar je samo dobre volje. 😔

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Noir
    22. Kolovoz 2023. 17:11

Boška89

Noir

Bravo cure 😁

Ja trudnoću vodim privatno, ali moja ginekologica preko hzzo-a mi šalje uputnice za sve pretrage koje ovaj zahtjeva plus doznake za komplikacije…a doslovno je ni ne vidim. Njih to ništa ne košta, stvar je samo dobre volje. 😔

Točno, mi nažalost nemamo izbora jer jedva da uopće imamo nekakvog ginekologa, normalnog socijalnog  ni nemamo što je jako žalosno

12/2023 dječak 💙

• samojed5
    23. Kolovoz 2023. 00:38

Ajme curee, ja se vratila s mora, nije me bilo 2 tjedna i do sad sam citala sve poruke 😄😄😄
    Svasta se izdogadalo u meduvremenu koliko vidim 😅Ja sutra idem na OGTT i valjda ce biti sve ok. :) ulazim u 25 tj vec ☺️
    Curka me lupka posteno vec 😅

Ella..
    23. Kolovoz 2023. 08:24

Super za dobre preglede , neka tako i ostane 🥰
    Kad smo kod kg, ja sam istonprije trudnoće imala viška,  ne pušim već 3 godine pa sam natukla 10kg. A od početka trudnoće,  do sada (18.tj) sam +4kg. 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Elia
    23. Kolovoz 2023. 09:54

Izgleda da sam ja najvise dobila kila😂 kad nisam opce imala mucnine, bas suprotno, prvo tromjesecje mi je apetit bio za poludit, sve zivo bi jela i stalno, sad se malo smirilo pa nejdu vise tak kile😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.