Bravo cure 😁
Ma neda mi se natezati s njim ako mi nece dati. On je starog kova i staromodan i ima neke svoje teorije. Ali moj pravi doktor privatni je zaista pedantan tako da cu ja to obaviti pa makar i privatno. I slusati njega sto kaze za sve 🙃
Ja trudnoću vodim privatno, ali moja ginekologica preko hzzo-a mi šalje uputnice za sve pretrage koje ovaj zahtjeva plus doznake za komplikacije...a doslovno je ni ne vidim. Njih to ništa ne košta, stvar je samo dobre volje. 😔
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Bravo cure 😁
Ma neda mi se natezati s njim ako mi nece dati. On je starog kova i staromodan i ima neke svoje teorije. Ali moj pravi doktor privatni je zaista pedantan tako da cu ja to obaviti pa makar i privatno. I slusati njega sto kaze za sve 🙃
Ja trudnoću vodim privatno, ali moja ginekologica preko hzzo-a mi šalje uputnice za sve pretrage koje ovaj zahtjeva plus doznake za komplikacije…a doslovno je ni ne vidim. Njih to ništa ne košta, stvar je samo dobre volje. 😔
Točno, mi nažalost nemamo izbora jer jedva da uopće imamo nekakvog ginekologa, normalnog socijalnog ni nemamo što je jako žalosno
12/2023 dječak 💙
Ajme curee, ja se vratila s mora, nije me bilo 2 tjedna i do sad sam citala sve poruke 😄😄😄
Svasta se izdogadalo u meduvremenu koliko vidim 😅Ja sutra idem na OGTT i valjda ce biti sve ok. :) ulazim u 25 tj vec ☺️
Curka me lupka posteno vec 😅
Super za dobre preglede , neka tako i ostane 🥰
Kad smo kod kg, ja sam istonprije trudnoće imala viška, ne pušim već 3 godine pa sam natukla 10kg. A od početka trudnoće, do sada (18.tj) sam +4kg.
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Izgleda da sam ja najvise dobila kila😂 kad nisam opce imala mucnine, bas suprotno, prvo tromjesecje mi je apetit bio za poludit, sve zivo bi jela i stalno, sad se malo smirilo pa nejdu vise tak kile😅

Izgleda da sam ja najvise dobila kila😂 kad nisam opce imala mucnine, bas suprotno, prvo tromjesecje mi je apetit bio za poludit, sve zivo bi jela i stalno, sad se malo smirilo pa nejdu vise tak kile😅
Ma to ti ovisi.. ja isto nisam imala nikakvih mucnina, dobila sam za sad 3.5 kg.
Ali mislim da ima i veze to sto imam visak od prije. Samo me zanima koliko cu jos dobiti u ostatku trudnoce. Imam osjecaj da ce to tek sad krenuti 🤦♀️
12/2023 dječak 💙
Ima netko tko ce radjati u OB Zabok? 😀osim Lane i Brune, za njih znam.
12/2023 dječak 💙
Mislim da smo nas tri za sad;) ja imam pozitivno iskustvo sa prvim porodom, ak ima kakvih pitanja tu sam😃
Mislim da smo nas tri za sad;) ja imam pozitivno iskustvo sa prvim porodom, ak ima kakvih pitanja tu sam😃
Tko te je porodio prvi put? I koliko si ti sad tjedana trudna?

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Tko te je porodio prvi put? I koliko si ti sad tjedana trudna?
Sve nam ispricaj, sve. Mene sve zanima 😅🤣kaj treba za rodiliste za bebu i nas? Ja samo znam zasad da pustaju do 41tt onda induciraju. Jer me bilo "strah" da ne bude bas na Bozic pa su rekli da max 7 dana pustaju 🤷🏼♀️
12/2023 dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji